Οι Δυο Νεράιδες

Γιατι μου φερθηκε ετσι?

roughΓνωρισα εναν τυπο στο romeo και κανονισαμε σεξ.Ηταν η πρωτη μου φορα. Ειχα φαντασιοση με ενστολους αλλα δεν το περιμενα να χει τετοια καταληξη.

Το παισζε και καλα σκληρος αντρας .Αρνιοταν να φιλισει να παρει πιπα

Ημουνα ο παθητικος.Το σεξ ηταν απαισιο,ποναγα.Απορω πως λεν καποιοι οτι τους αρεσει το πρωκτικο

Εβριζε ελεγε παρε το πουτσο μου καιι διαφορα τετοια δεν θελω να τα θυμαμαι.Τσατιστικα πολυ που μιλαγε ετσι.Τι με περασε.

Οταν τελειωσαμε ντυσου και φυγε. Εχουν περασει 3 μηνες απο τοτε και ακομα το σκεφτομαι και τσατιζομαι.Τουλαχιστον τωρα τελευταια εχω σταματησει να κλαιω .

Μαλλον πρεπει να τον ξεχασω Αλλα τσατιζομαι με τον εαυτο μου πιο πολυ που του δοθηκα .Δεν θελω να ξανκανω σεξ ποτε μου.Ισωςθα θελα αλλα αμα ειναι παλι κανας μαλακας .Ουτε η λεξη μαλακας δεν μπορει να τον χαρακτηρησει.Νομιζω οτι τελικα δεν θελω μονο σεξ, θα θελα να λεω και καμι α κουβεντα με τον αλλον .Με εναν αλλον που γνωρισα στο ρομεο γιναμε καλοι φιλοι φιλαμε χωρις να χουμε κανει σεξ.

Να ξανακανω σεξ η παλι θα χουμε κλαματα

Απελπισμενος


 

kali neraida 80x80

Αγαπητό μου παιδί,

Το ότι σου φέρθηκε «έτσι», δεν έχει να κάνει με εσένα. Έχει να κάνει με αυτόν. Σκέψου το κάθε φορά που κάποιος σου φέρεται απαίσια. Αυτός έχει το πρόβλημα, όχι εσύ.

Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να έπαιζε και κάτι ακόμη. Όπως σένα σε φτιάχνουν οι ένστολοι, αυτόν μπορεί να τον έφτιαχνε να σε κακομεταχειρίζεται και να σε βρίζει. Ψάξε βρες....

Ως εκ τούτου σταμάτα να ασχολείσαι με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά (τι αποτέλεσμα θα έχει το να ξέρεις γιατί ο τάδε άγνωστος σου φέρθηκε όπως σου φέρθηκε; Πάει και τελείωσε). Προχωράς παρακάτω ξέροντας ότι ο κόσμος έχει έναν σωρό παράξενους, παλαβούς, αγενείς. Τους αφήνεις στην άκρη και νταραβερίζεσαι μόνον με αυτούς που σου κάνουν και που ταιριάζουν μαζί σου. Δεν παρακαλάς κανέναν, δεν προσπαθείς να αλλάξεις κανέναν, δεν ελπίζεις ότι κανένας θα αλλάξει για χάρη σου.

Και θυμήσου ότι βρίσκοντας τυχαία άτομα στο Ίντερνετ, σε ένα γκέι μπαρ, στο ψωνιστήρι, δεν έχεις καμία εγγύηση για τη διανοητική και ψυχική τους κατάσταση. Ούτε και για τη σεξουαλική. Οπότε μην περιμένεις τον ουρανό με τ' άστρα και προ παντός μην απογοητεύεσαι αν σου τύχει κανένας παράξενος.

Άντε, σταμάτα την κλάψα και πήγαινε παρακάτω! Οι άντρες σε περιμένουν!

Φιλιά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Απελπισμένε μου,

Είναι πραγματικά κρίμα που η πρώτη σου φορά ήταν μια κακή εμπειρία, αλλά ήταν μόνο αυτό. Μία εμπειρία. Μία! Επανάλαβε παρακαλώ: ΜΙΑ! Δηλαδή, αν πας να φας ιταλικό φαγητό και δεν σου αρέσει, δεν θα ξαναφάς; Το εστιατόριο ήταν χάλια, όχι όλη η ιταλική κουζίνα!

Ο συγκεκριμένος εραστής φέρθηκε άψογα. Εσένα δεν σου άρεσε και είναι δικαίωμά σου. Σου φέρθηκε έτσι επειδή αυτουνού έτσι του αρέσει να κάνει σεξ και είμαι βέβαιη ότι κάποιοι θα έκαναν κρα για έναν τέτοιον εραστή, που θα τους φέρεται έτσι.

Γενικά, δεν υπάρχει καλό και κακό σεξ θεωρητικά. Καλό σεξ είναι το σεξ που σου αρέσει εσένα. Αν εσύ θέλεις φιλιά και αγκαλιές και ρομαντικά λογάκια στο αυτί, αυτό είναι το τέλειο σεξ και επίσης υπάρχουν ένα σωρό γκέι άντρες που τους αρέσει ακριβώς αυτό. Αλλά δεν είναι «καλύτερο» σεξ από τα μπινελίκια και τις αγριάδες. Όλα τα σεξ είναι τέλεια, αρκεί να αρέσουν και στους δύο (ή περισσότερους) παρτενέρ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ένα στάνταρ σεξ, που κάνουν όλοι το ίδιο. Κάνε εσύ το σεξ που γουστάρεις εσύ. Κι αν τύχεις σε κάποιον εραστή που κάνει κάτι που δεν σου αρέσει, έχεις κάθε δικαίωμα να πεις: ΣΤΟΠ, αυτό δεν το θέλω. Τόσο απλά. Ή κάπως πιο διπλωματικά, τύπου: «μήπως να το αφήσουμε καλύτερα;»

Οπότε στο σεξ που έκανες κανείς δεν ήταν μαλάκας – ούτε αυτός ούτε εσύ. Απλώς, δεν ταιριάξανε τα γούστα σας. Και το τρυφερό, χαδιάρικο σεξ είναι τέλειο και το άγριο, βρώμικο σεξ είναι επίσης τέλειο. Και έχεις δικαίωμα να κάνεις όποιο θέλεις εσύ. Σου εγγυώμαι ότι θα βρεις εραστές που να τους αρέσει αυτό που αρέσει κι εσένα. Αλλά πάψε να γενικεύεις με βάση την πρώτη φορά – τι είπαμε; Ήταν μόνο ΜΙΑ φορά!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 588 guests και κανένα μέλος