Οι Δυο Νεράιδες

Νομίζω πως δε μου αρέσει το σεξ!

no sexΣήμερα σε μια τυχαία αναζήτηση ανακάλυψα το site σας και ομολογώ πως μου αρέσει πολύ! Είπα να σας στείλω κάποια πράγματα που σκέφτομαι χωρίς απαραιτήτως να με ενοχλούν για να πάρω μία από τις υπέροχες απαντήσεις σας.

Είμαι gay 33 χρονών παθητικός, ξεκίνησα να κάνω σεξ από τα 16 μου αλλά με μεγάλα διαστήματα με παύσεις.

Στα τόσα χρόνια δεν έχω ευχαριστηθεί το σεξ παρά μόνο κανα δυο φορές. Δεν έτυχε να κάνω ποτέ σχέση πέραν του εξάμηνου, και όλες οι υπόλοιπες φορές ήταν της μιας βραδιάς.

Τώρα έχει βρεθεί καποιος που θέλει να βρισκόμαστε συχνά πυκνά μόνο για σεξ, τίποτα παραπάνω αλλά δε με καλύπτει, δεν το γουστάρω και το βαριέμαι.

νομίζω πως αυτό που μου λειπει είναι η ζεστασιά μιας σχέσης αλλά που να τη βρεις;;

Πείτε μου νεράϊδές μου το πρόβλημα που έχω είναι πολύ σοβαρό;; Γιατί βαριέμαι και δεν ευχαριστιέμαι το σεξ; Φταίνε αυτοί που μου έτυχαν ή είμαι εγώ κουλός;;

Μαριος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ βαριεστημένε,

Το σεξ δεν είναι καμία υποχρέωση σαν, ας πούμε, τα μαθήματα του σχολείου, που θες δεν θες πρέπει να τα κάνεις για να μη μείνεις στην ίδια τάξη (λέμε τώρα!). Ούτε, απ’ όσο ξέρω, η σεξουαλική αστυνομία βάζει πρόστιμο σε όσους το κάνουν μια φορά στους τρεις μήνες.

Το σεξ είναι μεν μια «σωματική ανάγκη», αλλά ο καθένας την εκφράζει διαφορετικά, την αναζητά όπως και όταν του έρθει. Θα μπορούσες από ιδιοσυγκρασία να έχεις χαμηλή λίμπιντο (όρεξη για σεξ). Αλλά μπορεί το «πρόβλημα» να είναι μόνο το ότι δεν γουστάρεις τις ξεπέτες και θέλεις περισσότερο δέσιμο με τον ερωτικό σου σύντροφο. Ή περισσότερη καύλα, ή και τα δύο.

Δεν σε ξέρω, δεν έχω πολλές λεπτομέρειες για σένα (π.χ. στις εξαμηνιαίες σχέσεις σου, αισθανόσουν πάλι το ίδιο; βαρεμάρα;), οπότε δεν μπορώ να πω τι φταίει. Συνήθως πάντως φταίνε όλοι. Μόνον εσύ μπορείς να το ψάξεις και να βρεις μια απάντηση.

Αν δεν μπορείς και σε βασανίζει, ίσως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον gay friendly ψυχολόγο, για να σκαλίσετε την υπόθεση.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μάριέ μου,

Το σεξ δεν είναι στάνταρ πράγμα. Δεν υπάρχει καλό και κακό σεξ θεωρητικά. Καλό σεξ είναι το σεξ που σου αρέσει εσένα. Αν εσύ θέλεις φιλιά και αγκαλιές και ρομαντικά λογάκια στο αυτί, αυτό είναι το τέλειο σεξ και επίσης υπάρχουν ένα σωρό γκέι άντρες που τους αρέσει ακριβώς αυτό.

Πού είναι αυτοί οι άντρες, θα μου πεις ή μάλλον θα ουρλιάξεις. Εμ, δεν έρχονται κατά παραγγελία, αν και προσπαθώ εδώ και καιρό να πείσω την Apple να λανσάρει μια σειρά από ετοιματζίδικους γκόμενους, τους i-γαμήσου

Χρειάζεται να τους ψάξεις, να βγεις στη γύρα. Και φυσικά θα γνωρίσεις και άντρες που δεν σου κάνουν κούκου μέχρι να βρεις κάποιον που σου κάνει και ταιριάζετε και στο σεξ και στα της σχέσης.

Πιθανώς, δεν σου αρέσει το σεξ που κάνεις γιατί το σεξ που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν σου άρεσε. Εξαρτάται από τις εμπειρίες σου δηλαδή. Και το πώς διεκδικείς το τι σου αρέσει με τους εραστές που συνευρίσκεσαι.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 255 guests και κανένα μέλος