Οι Δυο Νεράιδες

Όταν τα προσωπικά σου περιπλέκονται (μεταξύ τους)

menageΓεια σας καλές μου νεράιδες!

Σας διαβάζω καιρό τώρα και πολυ μ αρέσετε, είστε πολύ φάμπιουλους! Θα σας πω και εγώ το πρόβλημά μου που είναι κυρίως στο μυαλό μου βέβαια αλλά παρ'όλα αυτά με τρώει αρκετά.

Είμαι 24 ετών και μέχρι πρόσφατα είχα μια μεγάλη σχέση με ένα παιδί για 3 χρόνια (χωρίσαμε πριν δύο μήνες επειδή ρουτινιάσαμε, ήταν φιλικός χωρισμός χωρίς ιδιαίτερη ίντριγκα - έχουμε σήμερα κρατήσει μια μικρή φιλική επαφή). Περάσαμε αρκετά μαζί και πάντα θα είναι κομμάτι της καρδιάς μου.

Πριν 2/3 βδομάδες έκανα σεξ με ένα άλλο ωραίο παιδί, σαν ελεύθερος που είμαι είπα και εγώ να δοκιμάσω καινούργιες «εμπειρίες» γιατι το χρειαζόμουν (και το χρειάζομαι, αχ πόσο το χρειάζομαι!). Κρατήσαμε επαφή και μιλάμε περιστασιακά μέσω μηνυμάτων. Να μην τα πολυλογώ, το παιδί αυτό έμαθε ποιος είναι η μεγάλη μου σχέση (του το επιβεβαίωσα και εγώ) και θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί του καθώς ο πρώην μου είναι όμορφο και καλό παιδί.

Από τότε που το έμαθα ότι θέλει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να ησυχάσω!! Με τρελαίνει η ιδέα ότι οι πρώην μου μπορούν να κάνουν σεξ μεταξύ τους! Γιατί με τρώει τόσο? Γιατί απλά δεν μπορώ να αδιαφορώ και να μη με νοιάζει (εξάλλου δε μου πέφτει λόγος, ελεύθερα παιδιά είμαστε όλοι)?

Και ναι γνωρίζω συνέχεια και άλλα παιδιά και αποκτώ εμπειρίες αλλά γιατί δε μπορώ να κάνω ντιλίτ σε ανούσια συναισθήματα που μπορεί να έχω??? Μερικές φορές εύχομαι να ήμουν ασέξουαλ γιατί οι ψωλές προβλήματα μου φέρνουν (εντάξει και ευχαρίστηση).

Ευχαριστώ καλές μου για το χρόνο σας! Θα σας ξαναστείλω αν αποκτήσω περισσότερα στοιχεία.

Δημήτρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Μια μικρή διόρθωση πριν αρχίσω να ασχολούμαι με το θεματάκι σου. Κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά και καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις άμεσα γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Δεν «είμαστε» φάμπιουλους και οι δύο. ΕΙΜΑΙ φάμπιουλους εγώ και καμία άλλη, γιατί η «άλλη» είναι τελείως κατίνα και αντιγράφει από τα δικά μου στο γραφείο, και την πέφτει στον διευθυντή και όλο του βάζει λόγια για μένα, επειδή ξέρει πόσο πολύ ανώτερη είμαι.

Αλλά επειδή εγώ εκτός από ανώτερη έχω και άλλες χάρες (γιου νόου),  ο διευθυντής τής λέει «ναι, ναι» στο τηλέφωνο και μου κάνει νοήματα ότι δεν την αντέχει κλπ. Τα έμαθες εσύ, τώρα τα έμαθε και αυτή, να πάει να πνιγεί, δεν με νοιάζει.

Λοιπόν, χαίρομαι που σε έπεισα ότι ΕΓΩ είμαι η φάμπιουλους, τώρα ας συγκεντρωθούμε στο πεζό σου προβληματάκι.

Σε ενοχλεί και σε τρώει όπως λες γιατί δεν αντέχεις την απόρριψη. Αυτό είναι! «Καινούργιος γκόμενος που τον ξετρύπωσα εγώ με τόσο κόπο, να θέλει τον δικό μου τον πρώην; Εγώ δεν του κάνω;». Και εγώ θα τα είχα πάρει στο κρανίο και ως Καλή που είμαι, θα τους είχα μαρμαρώσει και τους δύο και βουρ, στο υπόγειο του πύργου όπου κρατάω μαρμαρωμένους όλους τους ατάλαντους και αχάριστους εραστές (Ναι, και τον Παναγιώτη τον αρχιτέκτονα, τα έχουμε ξαναπεί).

Δεν θα ασχοληθώ με την ανωτερότητα (ή την βλακεία σου, πάρ' το όπως θέλεις) να μιλήσεις στον ένα για τον άλλο. Τι ιδέα ήταν αυτή; Δεν θα ασχοληθώ ούτε με την αγένεια (ή ειλικρίνεια, πάρ' το πάλι όπως θέλεις) του καινούργιου να σου πει στα ίσια ότι γουστάρει τον πρώην σου. Δεν θα σου προτείνω καν να τους κάνεις βουντού με βελόνες του πλεξίματος (πιάνει τρελά, άμα θες, έχω καλό «διαμέσον» στην Πάτρα, πες μου).

Θα ασχοληθώ με μια καινούργια προοπτική που μπορεί να κάνει την ζωή σου (σας) πιο ενδιαφέρουσα, πολύχρωμη και χαρούμενη. Αντί να κάνεις την προξενήτρα ανάμεσα στους δύο, να τα βρούνε μεταξύ τους και να μείνεις εσύ με το πουλί στο χέρι, γιατί δεν δοκιμάζεις να έρθετε όλοι μαζί και να γίνει το έλα να δεις; Πώς σου φαίνεται; Σου λέει τίποτε;

Από την άλλη βέβαια, γιατί να κολλάς στα παλιά; Αφού γνωρίζεις τόσα παιδιά και είσαι τόσο κοινωνικός όπως λες, μπορείς να τους δώσεις δέκα μούντζες και να πάνε να πνιγούνε. Χέ-στη-κες.

Χαι-ρε-τώ,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκη μου,

Οι ψωλές φέρνουν μόνο προβλήματα, ε; Μες στην απαισιοδοξία και την ξινίλα σε κόβω και πολύ χαίρομαι, γιατί όσο περισσότερες ξινές αδερφές υπάρχουν, σαν και του λόγου σου, τόσο περισσότερο λάμπουμε εμείς οι γλυκές και χαρούμενες και τρώμε τους καλύτερους γκόμενους.

Μπες σε παρακαλώ στο γκουγκλ και ψάξε κάτι ένα λεπτάκι. Βρες τι σημαίνει «πρώην». Ναι, ψάξ’ το λίγο, γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι σημαίνει πρώην. Πάει, τέρμα! Τώρα είστε φίλοι, όχι σύντροφοι.

Το καινούργιο γκομενάκι που χτύπησες πότε ακριβώς υπέγραψε συμβόλαιο αιώνιας υποταγής και πίστης στον βωμό του κώλου σου; Μια γνωριμία είναι, δεν σου έταξε γάμο και σε παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας για να κλεφτεί με τον πρώην σου (είπαμε, ψάξε τι σημαίνει).

«Γιατί με τρώει τόσο?» αναρωτιέσαι. Γιατί είσαι homo sapiens και στους homo sapiens δεν μας αρέσει να μας παίζουν με τα παιχνίδια μας, ακόμα κι όταν εμείς τα έχουμε βαρεθεί και δεν παίζουμε πια μαζί τους. Θέλουμε να είμαστε το κέντρο της προσοχής. Φυσιολογικό μεν, αλλά δεν το αφήνουμε ανεξέλεγκτο, γιατί τότε γινόμαστε ξινές (βλ. παραπάνω).

Στη θέση σου θα εφάρμοζα τη συμβουλή που σου έδωσε η Χλιαρή (ή Καλή, όπως θέλει να τη λένε) Νεράιδα: γαμηθείτε και οι τρεις μαζί.

(Για το φάμπιουλους δεν θα σχολιάσω, γιατί παίρνει τόσο σπάνια κομπλιμέντα η κακομοίρα, που τη λυπάται η ψυχή μου).

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 guests και κανένα μέλος