Οι Δυο Νεράιδες

Στρέιτ κορίτσι - μπορεί και όχι όμως

lesbianλοιπόν εγω ειμαι ενα κορίτσι, στρειτ μεχρι στιγμης (μια φορά μου την ειχε πεσει η κολλητη μου στα 16 μου μεθυσμενες φασωθηκαμε αυτα).

Ομως δεν καταλβαινω που ανηκω. Δαιβαζω τη στηλη σας και γελάω, μου αρέσετε νιωθω μια ελευθερία.

γνωρίζω γκει ατομα και οκ παντου υπαρχουν αντιπαθητικοι αχωνευτοι αλλα συνηθως χαλαρωνω περναω καλα. Εντωμεταξυ ο πρωην μου ειναι γκει, και οχι δε το ηξερα (αν κ στην πρωτη συναντηση λεω αυτος το φχαριστιεται το θεμα, εκανε μπαμ) ας ειναι μετα μου αρχισε τα περι φιλοσοφιας και με αρεσε. Βεβαια πονεμενη ιστορια οταν ανακαλυψα τη διπλη ταταυτοτητα (κι ουτε του το πα και το λειξα RIP φαση).

στο θεμα μας, τωρα σκεφτομαι κι αν τελικα τσιμπηθηκα μαζι του για την ανεση που μου βγαζε, που χαλαρωνα (ακριβως επειδη ηταν γκει ναι).

Και αρχομαι στην σημερινη μερα και σκεφτομαι κι αν τελικα ειμαι λεσβια;

Μ εχω πιασει να μ αρεσουν γυναικες ισως να χω φλερταρει, βεβαια δεν προχωρησα αν μου την επεσαν. Μαρεσουν σιγουρα κι αντρες ομως οχι ολοι, δε γινεται το κλικ ευκολα καθολου. Αρα μηπως ειμαι μπαι και δε το χω παρει χαμπαρι στα 25 μου χρονια.

Καμία συμβουλη; ή ο συλλογισμος μου ειναι ασυναρτητος;

εγω, αυτη, η αλλη

 

kali neraida 80x80

Αγαπητή μπερδεμένη φίλη,

Ο συλλογισμός σου είναι κατανοητός αν έχεις τύψεις γι αυτό που κάνεις και γι αυτό το πολυπαιδεύεις. Δεν σε απασχολεί το ότι σου αρέσουν οι άντρες. Ούτε αναρωτιέσαι, ούτε «κρατιέσαι», ούτε το ζαλίζεις. Σου αρέσουν οι άντρες και επειδή είναι «φυσικό» , σου κάθεται μια χαρά.

Με τις γυναίκες είναι διαφορετικά, πιστεύεις. Γι’ αυτό αναρωτιέσαι, δεν προχωράς κλπ. Λοιπόν, το να σου αρέσουν οι γυναίκες (ή ΚΑΙ οι γυναίκες) είναι τόσο «καλό» ή «κακό» όσο να σου αρέσουν οι άντρες. Ως εκ τούτου ΧΑ-ΛΑ-ΡΩ-ΣΕ!

Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και με χαζές ιδέες που σου έχουν χώσει οι άλλοι στο μυαλό. Αν σου αρέσει ένας άντρας ή μια γυναίκα απόλαυσέ το. Όπως ακριβώς είπες, το «κλικ» είναι δύσκολο πράγμα. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος σου κάνει αυτό το σπάνιο «κλικ», μην το κλωτσάς και μην το δηλητηριάζεις με ανώφελες σκέψεις. Απόλαυσέ το.

Τέλος, αν είσαι straight, gay, bi είναι θέμα που απασχολεί μόνον την Σεξουαλική Αστυνομία και κανέναν άλλο. 'Όταν λοιπόν σε καλέσουν για να σου βγάλουν το πιστοποιητικό σεξουαλικών φρονημάτων, τότε θα σε ρωτήσουν. Μέχρι να γίνει αυτό, κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη να μην ασχολείσαι με ταμπελίτσες, ορισμούς, όρια και εμπόδια. Χαλάρωσε και μην στερείς από τον εαυτό σου την χαρά. Άντε!

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Προσωπική μου αντωνυμία,

Γαμώ το σπίτι μου, είσαι πολύ άτυχη, ρε κοπελιά. Τρεις μέρες νωρίτερα να μας είχες γράψει και θα προλάβαινες την προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την έκδοση πιστοποιητικού σεξουαλικού προσανατολισμού.

Δυστυχώς, τώρα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Μέχρι τότε, συνέχισε να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου (αυτόν τον πελτέ μες στο κεφάλι σου) και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, αντί να τρως κάνα πούτσο ή κάνα μουνάκι και να έρχεσαι στα ίσια σου.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κάτι σαν το τραμ: μπορείς να κατέβεις σε όποια στάση γουστάρεις, χωρίς να πρέπει να μπαστακωθείς σώνει και καλά σ’ αυτή τη στάση για όλη σου τη ζωή. Μπορείς να πας παραπέρα, αν γουστάρεις, επειδή πέρασε ένα τραμ που σου έκανε κλικ και θέλεις να επιβιβαστείς μέσα του (pun intended, αν και μερικές φορές το τραμ είναι που θα μπει μέσα σου, αν είσαι τυχερή και δεν είναι αυτοκινητάκι πλεϊμομπίλ).

Έχεις μια επιλογή: να μην κάνεις καμία επιλογή. Να πασαλείβεσαι με τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς ανάλογα με τον ποιον/ποια έχεις απέναντί σου κάθε φορά. Κι αν σε ρωτάνε «τι είσαι εσύ;», να απαντάς όπως σου κατέβει εκείνη την ώρα. Θυρωρό στο μουνί σου θα βάλεις;

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος