Οι Δυο Νεράιδες

Πάει καλά το gay/lesbian co-parenting;

co-parentngΓεια σας και χρόνια πολλά!!!

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το gay/lesbian co parenting. Πρόσφατα , διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι κάποιοι gay αποφασίζουν να κάνουν παιδιά με κάποιες les/bi/str8 γυναίκες.

Γνωρίζετε τέτοια ζευγάρια και πόσο πιθανό είναι να δουλέψει μια τέτοια συνεργασία; Ευχαριστώ πολύ!

Ανεξάρτητος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε, φίλη ή ό,τι άλλο θες,

Δεν σε ακούω καλά γιατί φοράω ωτασπίδες, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια για την περίπτωσή σου. Γιατί φοράω ωτασπίδες; Κοίτα, δεν θέλω να βγάζω τα οικογενειακά μας στην φόρα, αλλά αφού επιμένεις. Λοιπόν η γάτα μου η Ντούντη είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, που σαν μάνα με καίει νυχθημερόν. Πήρε καλούς βαθμούς στο πρώτο τρίμηνο, έρχονταν και τα Χριστούγεννα, είπα και εγώ, ας της πάρω ένα Wii U  που έχουν όλα τα παιδάκια, για να μην είναι το δικό μου ψηφιακά καθυστερημένο. Τι το ήθελα η ρουφιάνα που να μου κοβόταν και τα δύο χέρια (ήτανε και πολύ αγριότεκνο ο υπάλληλος στο Public, πρέπει να το ομολογήσω).

Το παίρνω το Wii U, το παιγνίδι του διαβόλου και ορίστε: 48 ώρες το 24ωρο η Ντούντη κολλημένη στην τηλεόραση να σκοτώνει όποιον βρει μπροστά της σε όλες τις πίστες και να φωνάζει κάθε λίγο Ole!. Και άντε να γίνει το παιδί μου serial killer, ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο. Αλλά αυτό το κακό, να μην τρώει, να μην πίνει, να παραμελεί το πιάνο και το κέντημα, Ο-ΧΙ, δεν θα το ανεχτώ.

Μετά από 3 μέρες συνεχούς videogaming, τα μάτια της είχαν γίνει τετράγωνα, είχε κάνει μαύρους κύκλους από την αϋπνία και έλεγε μόνον Ole! Από τις συνεχείς εκρήξεις είχε γίνει το σαλόνι μου, Βαγδάτη. Ποία η θέσις μου;

Βουτάω το Wii U και το εκσφενδονίζω από τον τρίτο όροφο. Ησυχάσαμε μεν, αλλά το «ησυχάσαμε» είναι μια έννοια σχετική. Για να με τιμωρήσει μού βάζει από το πρωί στην διαπασών Γιαγκούση -  Στανίση εναλλάξ, πίπα -κώλο ένα πράγμα, γιατί ξέρει το κωλόπαιδο ότι εγώ είμαι της Όπερας και παρακάτω από Caballe και Callas, αρνούμαι να ακούσω.

Οπότε τώρα, καταλαβαίνετε, είμαι με τα νεύρα τσατάλια. Αλλά δεν θα της κάνω την χάρη. Έβαλα ωτασπίδες και κάθε τόσο περνάω από μπροστά της ήρεμη και χαμογελαστή και της λέω: «αχ, τι εκφραστικό!, αν δεν έγινε χρυσός δίσκος μέχρι τώρα, θα γίνει σίγουρα φέτος». Τρέμει βέβαια η ψυχή μου μήπως αρχίσει το πεζοδρόμιο για να αγοράσει καινούργιο μηχάνημα, αλλά κάνω την προσευχή μου στον Μεγαλοδύναμο να με λυπηθεί. Να, τώρα κατάλαβες τις ωτασπίδες και τον πόνο της μάνας.

Αυτά, άντε γεια τώρα και εις άλλα με υγεία!

Αχ μωρέ τι λέω, ξέχασα την ερώτηση. Η οποία έχει απαντηθεί πλειστάκις στο βιογραφικό μου, απαντήθηκε εμμέσως πλην σαφώς και από την Ντούντη. Τα παιδιά είναι δύσκολη υπόθεση, δεν είναι κούκλες για να περνάμε την ώρα μας, και αν δεν είμαστε τελείως γκάου, μάς δημιουργούν δια βίου υποχρεώσεις. Δεν κάνεις το παιδί για πλάκα επειδή σου έδωσαν ο καλός Θεούλης και η επιστήμη την δυνατότητα. Και επίσης δεν έχει «βαρέθηκα το παιδί», πάρτε το πίσω, βάλτε το σε ένα κουτί στο υπόγειο.

Το αν θα πετύχει ή όχι η συνταγή έχει να κάνει με την ωριμότητα και την υπευθυνότητα των συμβαλλομένων μελών. Δεν υπάρχει μια απάντηση για όλες τις περιπτώσεις.

φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ανεξάρτητέ μου,

Τώρα να σου πω ότι το παρατσούκλι που διάλεξες για να υπογράψεις το ιμεϊλ που μας έστειλες πάει κόντρα στην εξάρτηση που δημιουργείς κάνοντας παιδιά δεν θα το πω, γιατί θα σε πληγώσω και δεν το θέλω (δεν έχω καύλες σήμερα).

Ναι, υποθέτω πως λειτουργεί. Ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα απ’ ό,τι οι κλασικοί, παραδοσιακοί, τίγκα στην ευτυχία και την αλληλοϋποστήριξη γάμοι που ξέρεις. Όμως γιατί να κάνεις παιδί με μια λεσβία κι όχι μ’ έναν άλλον άντρα; Για αλληλοκάλυψη και έτσι; Πάσο, αλλά να ξέρεις το εξής:

Όσο για τα παιδιά, μόνο  ένα πράγμα έχουν δείξει οι έρευνες ότι μπορεί να τους γαμήσει την ψυχολογία: τα ψέματα των γονιών. Αν οι γονείς το κρύβουν από τα παιδιά τους (τάχα μου είναι στρέιτ), αυτό είναι σίγουρη συνταγή για να καταστρέψεις τα παιδιά. Αν είναι ανοιχτά γκέι, όλες οι έρευνες  δείχνουν ότι τα παιδιά μεγαλώνουν μια χαρά.

Οπότε αν διαλέξεις να γεννοβολήσεις με λεσβία, σίγουρα πείτε στο παιδί ότι είστε γκέι. Αλλιώς να πάτε να γαμηθείτε ξεχωριστά και να κόψετε τις μαλακίες για παιδάκια.

ΥΓ. Το να φτιάξεις οικογένεια με τον σύντροφό σου του ίδιου φύλου το έχεις σκεφτεί; Μια χαρά λειτουργεί αυτό - το λένε όλες οι έρευνες.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος