Οι Δυο Νεράιδες

Λίγο πριν το μπαμ!

batman gayΗ αλήθεια είναι ότι το θέμα μου είναι πολύ «mainstream» εδώ  πέρα αλλά θέλω τις σοφές συμβουλές σας!

Είμαι 21 χρονών φοιτητής σε νησί όχι ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά τις παρέες μου της έχω (κυρίως κορίτσια) το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για εμένα και αυτό εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει να με πνίγει σε σημείο να θέλω να κάνω μπαμ ,

θέλω κάπου να το πω απλά είμαι μεγάλη κοτάρα για να βρω το θάρρος... έχω φτάσει αρκετές φορές πολύ κοντά στο να κάνω το πολυπόθητο κομινγκ αουτ αλλά πάντα την τελευταία στιγμή κότευα , ο φόβος μου νομίζω ότι δεν είναι το αν θα με δεχτούν πιστεύω ότι θα το κάνουν(κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον) αλλά το πως θα είναι τα πράγματα μετά ότι θα αλλάξει ο τρόπος που με βλέπουν (όχι ότι τώρα βρωμάω τεστοστερόνη αλλά οκ) και τέτοια..

Το ξέρω είμαι βλάκας και δεν θα έπρεπε να με νοιάζει το τι λέει ο κόσμος αλλά να είμαι ο εαυτός μου αλλά πως βρίσκω το θάρρος οεο;;

Επίσης όλο αυτό νιώθω οτι με πάει πολύ πίσω και στην ερωτική μου ζωή γιατί ποτε δεν αφήσα κάποιον απο αυτούς που έχω γνωρίσει να γίνει «κομμάτι» της καθημερινότητας μου ή να πάμε για έναν καφέ τέλος πάντων γιατι φοβόμουν μην μας δει κάποιος γνωστός μιας και κανένας απο τους φίλους μου δεν ξέρει( θεωρητικά τουλάχιστον γιατί εντάξει δεν τους το παίζω και αντρακλας). Κράξτε με ελεύθερα το αξίζω!

Υ.Γ: Ελπίζω να βγάζει νόημα το κατεβατό μου.

Αγγελος

kali neraida 80x80

Κραααααα! Α-α-α!!!

Ωραία, και τώρα που σε έκραξα, για να πούμε δύο λογάκια, Ντούντη καριόλα, άσε το καλτσόν μου! Θα τρελαθώ με αυτή τη γάτα! Ή θα ξύνει τα νύχια της στις πανακρίβου ταπετσαρίες των καναπέδων μου, ή θα μου κάνει τα καλτσόν ξέφτια. Το κέρατό μου μέσα, ποντικοφάρμακο θα σε ταΐσω μωρή!

Λοιπόν, τι λέγαμε, α, ναι, το κάμιν άουτ. Χμμμ. Πώς το φαντάζεσαι το coming out; Θα κρεμάσεις ροζ μπαλόνια από τα αυτιά σου, θα βάλεις πατίνια και θα τσιρίζεις στους δρόμους «είμαι αδερφήηηη!». Δεν το νομίζω. Μάλλον θα θέλεις να το πεις σε μερικούς κοντινούς σου ανθρώπους, αγαπημένους φίλους και φίλες, ανθρώπους που θα σε καταλάβουν ή που μπορεί ήδη να το έχουν καταλάβει από καιρό. Αν υπάρχουν γύρω σου τέτοιοι άνθρωποι, που δεν πρόκειται να βγάλουν «παράρτημα» στο επόμενο πεντάλεπτο, μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι και να τους το πεις. Και μάλλον έναν έναν, όχι σε όλους μαζί.

Αν όμως από την άλλη δεν έχεις τέτοιους ανθρώπους, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το coming out δεν είναι κανενός είδους υποχρέωση που πρέπει όλοι οι γκέι να εκπληρώσουν ασχέτως κόστους. Η μικρή επαρχία είναι τελείως σκατόψυχη όχι μόνο για τους γκέι, αλλά ακόμη και για τους στρέιτ που παρεκκλίνουν από το αγιασμένο πρότυπο τού Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Θέλει πολλή ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις την βλακεία, κακία, ζήλια των στερημένων ηλιθίων.

Θα σου πρότεινα να κάνεις coming out αν πρόκειται να σου λύσει περισσότερα προβλήματα, απ’ όσα σου δημιουργήσει. Ζύγισέ τα και πράξε αναλόγως.

Φιλικά, Ντούντη, κάτω από την τοστιέρα, ηλίθια!!!

Φιλικά, ξανά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άγγελέ μου,

Δεν είσαι κότα, αγάπη μου, είσαι ένα φοβισμένο γκεούδι, που έχεις πειστεί από την σκατοκοινωνία ότι να σου αρέσουν οι άντρες σε κάνει αυτόματα χειρότερο άνθρωπο, ανώμαλο και καταδικαστέο, που θα καταλήξει απαραίτητα στο περιθώριο.

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι σε απορρίψουν επειδή είσαι γκέι, κέρδος σου θα είναι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν άξιζαν να είναι δίπλα σου ούτως ή άλλως και καλύτερα που ξεμπέρδεψες μαζί τους μια ώρα ταχύτερα.

Στη στήλη Φτου και βγαίνω του 10% σε όλα τα παλιά τεύχη θα βρεις πολλές πληροφορίες για το coming out, καθώς και ιστορίες παιδιών από την Ελλάδα που το έχουν κάνει. Μπες διάβασε για να εμπνευστείς.

Δικαιολογείσαι να φοβάσαι, αλλά μην επιτρέπεις στον φόβο σου να σε χαντακώσει.

Ξεκίνα τα coming out ένα ένα, σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι περισσότερο. Αν σε κάνουν πέρα, στα τσακίδια να πάνε. Δεν θα ’σαι για πάντα στο νησί, μετά θα πας να ζήσεις κάπου πιο ανοιχτά.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 guests και κανένα μέλος