Οι Δυο Νεράιδες

Πως να προσελκύσω άτομα

aloneΕίμαι gay, παρθένος και χωρίς να έχω κάνει come out εκτός από δύο κοντινά μου άτομα. Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω αποδεχτεί εντελώς τις προτιμήσεις μου, γεγονός το οποίο οφείλεται μάλλον στην δειλία και στα στερεότυπα που μου έχει δημιουργήσει το περιβάλλον μου.

Είμαι συνειδητοποιημένος τουλάχιστον ως προς το τι μου αρέσει και ένα από τα στυλ ανδρών που δεν με ελκύει είναι οι θηλυπρεπείς. Σε αυτό το σημείο λογικά θα ακούσω πως δεν μου αρέσουν γιατί δεν έχω αποδεχτεί πλήρως τον εαυτό μου, λάθος! Δε μου αρέσουν γιατι δεν είναι του γούστου μου απλά, όπως καθένας έχει ένα γούστο έτσι και έχω και εγώ.

Όσον αφορά τον τίτλο, σκέφτηκα μήπως έμπαινα σε ένα site γνωριμιών και συναντούσα εκεί κάποιον. Tο θέμα είναι πως μόλις μπήκα και μου έστειλαν 2 άτομα από τη περιοχή μου, μου μίλησαν απευθείας για σεξ ή τουλάχιστον προκαταρκτικά. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο γιατι ακριβώς δεν είμαι εξοικειωμένος με την όλη φάση. Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να καταφέρω να βρω ένα άτομο κοντά στα γούστα μου και πρόθυμο να πάμε με τον ρυθμό μου...; P.S. Οι λεγόμενοι «αρρενωποί» είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρονται ή αν απλά είναι straight.

Κώστας

kali neraida 80x80

Αφού ξέρεις τι θέλεις, ζήτα το όπως το θέλεις. Εδώ άλλοι ζητάνε αλυσίδες και μαστίγια, τι πρόβλημα έχεις εσύ να πεις ότι ψάχνεις αρρενωπό, όχι κατ' ανάγκη για σεξ με το καλημέρα; Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος και τα ξαναλέμε.

Φιλικά

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κώστα μου,

Αυτοί που «μίλησαν απευθείας για σεξ ή τουλάχιστον προκαταρκτικά» το κάνουν επειδή μπορούν. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας κατευθείαν στο ψητό όταν συναντηθείτε. Δεν έχεις υπογράψει κάνα συμβόλαιο και θα σε καταγγείλουν, αν τελικά πεις: σόρρυ, φίλε, ασ’ τ’ αφήσουμε καλύτερα.

Λες ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου και είμαι βέβαιη ότι έχεις δώσει τεράστια μάχη για να μπορείς να λες τον εαυτό σου γκέι και να έχεις αρχίσει να διεκδικείς μια πιο ολοκληρωμένη ζωή και τον έρωτα. Όμως έχεις ακόμα να διανύσεις μεγάλο δρόμο προς την αποδοχή, γιατί εξακολουθείς να έχεις κάποια αρνητικά στερεότυπα για τους γκέι. Δεν εννοώ τη θηλυπρέπεια, είναι άλλο καπέλο αυτό, αλλά το πώς προσεγγιζόμαστε μεταξύ μας.

Όπως κι αν έχει, το 10% οργανώνει διάφορες ευκαιρίες για γνωριμίες και δικτύωση, για να κάνουμε νέους φίλους και να βρίσκουμε γκόμενους: τα μαθήματα λάτιν χορών των Rainbow Dancers, τις βραδιές Καραόκε, το Όχι παίζουμε, τις βραδιές επιτραπέζιων παιχνιδιών, την ομάδα αυτοάμυνας, την γκέι χορωδία μας. Έλα σε κάποια εκδήλωσή μας, να κάνεις γνωριμίες.

Αν σε δυσκολεύει κι αυτό, τότε, χμ… έχεις ακόμα θεματάκια. Δικαιολογημένα, βέβαια, αλλά μήπως να το δουλέψεις λίγο; Γνωρίζουμε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ειδικεύονται σε τέτοια θέματα και θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να αποτινάξεις όλες αυτές τις αρνητικές στερεοτυπικές αντιλήψεις.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 guests και κανένα μέλος