Οι Δυο Νεράιδες

Μια εργασία γεμάτη καύλα

lescoupleΦετος 3η Λυκειου γνωρισα μια κοπελα. Συμμαθητρια μου ειναι και διπλανη πλεον. Δεν την γνωριζα προσωπικα μεχρι πριν λιγους μηνες. Ειδαμε πως εχουμε πολλα κοινα και δεσαμε αμεσως. Δεν βγηκμε ποτε εξω μαζι...παντα κανονιζαμε και παντα κατι τυγχαινε. Μιλουσαμε καθημερινα στο σχολειο για αδελφια...φιλες... Πρωην και νυν γκομενους(δεν ειχαμε και πολλους μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου). Μας εβαλαν στο σχολειο μια ομαδικη εργασια και ημασταν στην ομαδα 3 κοριτσια. Η μια η κοπελα δεν μπορουσε να βρεθουμε και ετσι βρεθηκα εγω μαζι της.

Ηρθε σπιτι μου κατσαμε και αρχισαμε την εργασια στο laptop. Να σημειωσω πως εχει σχεση με ενα παιδι...

Δεν θυμαμαι πως η κουβεντα επεσε στις bisexual και λεσβιες. Μου ειπαι πως συζητουσε με το αγορι της για κωλους και βυζια και του τα περιεγραφε με παθος. Γελουσαμε... Μου ειπαι πως τον ρωτησε αν ηταν bisexual τι θα εκανε και τις ειπαι πως δεν θα ειχε κανενα προβλημα με αυτο.

Μετα απο λιγο μου ειπαι πως της αρεσουν τα γυναικεια σωματα να τα βλεπει και να τα αγγιζει αλλα πως θελει να εχει αντρα στη ζωη της. Δεν σχολιασα κατι παρολο που ηθελα...

Λιγο αργοτερα της ειπα πως μου την πεφτουν συχνα οι γυναικες σε σημειο ανησυχιτικο (για να δω πως θα αντιδρασει) και της ειπα πως και συμμαθητρια μας μου την επεφτε πολυ εντονα και σε κλαμπ οταν πηγα μου ορμηξε γυναικα.

Μου λεει «νομιζω ειναι το βλεμμα σου... Βγαζεις κατι το αγριο και γλυκο ταυτοχρονα που τους αντρες και τα αγορια της ηλικιας μας τους φοβιζει αλλα τις γυναικες τις ελκυει» . Το διακωμωδισα λιγο γιατι ηταν λιγο αμηχανη στιγμη.

Ξεχασα να πω πως ολη τη χρονια μου χουφτωνει συνεχως τον κωλο στο σχολειο κ τον σχολιαζει συνεχως αλλα και το στηθος μου πως ειναι σφυκτα και στητα. Αρχικα καθομασταν στο μπαλκονι με το laptop επειδη ειχε ηλιο αλλα οταν ζεσταθηκαμε μπηκαμε μεσα στο δωματιο μου και ξαπλωσαμε στο κρεβατι μου για να συνεχισουμε την εργασια. Ολοι φυγανε απο το σπιτι γιατι ειχανε καπου να πανε και μειναμε μονες μας... Οπως επεφτα μπρουμητα και εγραφα στον υπολογιστη μου ξεκουμπωνει τις τιραντες του σουτιεν μου και γελουσε. Ετσι κι εγω παρολο που φορουσα t-shirt βγαζω ολο μου το σουτιεν και το βαζω στο σιρταρι.

Αυτη εμεινε και εβλεπε το στηθος μου αλλα επειδη οι ρογες μου διαγραφονταν πολυ εντονα επεσα στο κρεβατι μπρουμητα παλι. Η συζητηση γυρισε στο σεξ και λεγαμε τις σεξουαλικες μας εμπειριες... Καυλωσαμε πολυ και οι δυο και φαινοταν πολυ εντονα απο τον τροπο που βλεπαμε. Απεφευγα να την δω στα ματια ενω μιλουσαμε αν και αυτη με εβλεπε επιμονα. Εψαχνα το κινητο μου και σηκωθηκα απο το κρεβατι και αυτη εβλεπε επιμονα τις ρογες μου. Πεφτω και τις λεω «δεν επρεπε να κανουμε αυτη την συζητηση γιατι εχω αναψει πολυ» και γελασε πονηρα.

Μου λεει αντε να συνεχισουμε την εργασια και τις ειπα πως δεν μπορω να συγκεντρωθω τωρα και μου λεει «καλα θα την κανω εγω μεχρι να ερθεις στα ισα σου» και τη λεω «αφου φαινεται πως ουτε εσυ μπορεις να συγκεντρωθεις». Λεω «νομιζω πρεπει να φορεσω και παλι το σουτιεν μου» και συμφωνησε.

Μετα ηθελε να μου κανει μασαζ γιατι ταχα δεν ηξερε και επρεπε να μαθει για να κανει και στον φιλο της. Εκατσε κανω στον πισινο μου και αρχισε ατσαλα (οντως δεν ηξερε) να μου κανει μασαζ πανω απο τα ρουχα. Μετα κου ειπαι να της φερω κρεμα και μα βγαλω την μπλουζα μου για να μου κανει μασαζ. Την εβγαλα... Μου εβγαλε και το σουτιεν και αρχισε να μου κανει μασαζ... Ειχαμε αναψει παλι φανερα και οι δυο.

Οταν συνεχισαμε ξαπλωμενες στο κρεβατι την εργασια ηρθε και ξαπλωσε πανω και μου χαϊδευε ανα διαστηματα αισθησιακα το χερι μου μεχρι πανω ενω εγραφα στο λαπτοπ. Μετα εκατσα εγω στον πισινο της γιατι ηθελε να της κανω μασαζ. Της εβγαλα την μπλουζα και ακουσα ενα αναστεναγμο... Νομιζα ηταν η ιδεα μου ομως. Μετα της εβαλα κρεμα και αρχισα να της κανω μασαζ κατω στη μεση γιατι πονουσε λεει στην ωμοπλατη. Οσο της εκανα την ακουγα να αναστεναζει... Ξαφνικα την πηρανε τηλεφωνο και επρεπε να κατεβει κατω να της φερουνε κατι. Της λεω «νομιζω πρεπει να ντυθεις για να παμε..» μου λεει «εχεις δικαιο αλλα δεν θελω να σταματησεις». Δεν την ακουσα... Την εκλεισα το σουτιεν την φορεσα ξανα την μπλουζα και κατεβηκαμε.

Πηγαμε λιγο πιο κατω σε ενα μαγαζι να παρουμε γλυκα και μου λεει «θα κανουμε γρηγορα για να προλαβεις να μου κανεις κι αλλο μασαζ». Τελικα δεν προλαβαμε... Ειπαμε να ξανασυναντηθουμε για να συνεχισουμε το μασαζ. Εμενα ομως εδω και λιγες μερες με τρωνε οι σκεψεις για το που μπορει να καταληξουν τα πραγματα μετα απο εκεινη την ημερα... Εσεις τι πιστευετε;

Υ.Γ. Συγνωμη για το τεραστιο κειμενο αλλα ηθελα καπου να τα πω...

Νονεϊμ

kali neraida 80x80

Άσε με φιλενάδα, γιατί είμαι σε ημίτρελη κατάσταση. Μόλις έφυγαν οι διακοσμητές γιατί κάνω γενική ανακαίνιση στον πρώτο όροφο του πύργου. Όλα πορτοκαλί. Αλλάζω τα πάντα. Ταπετσαρίες επίπλων, τοίχου, πατώματα, κουφώματα, όλα πορτοκαλί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή και την Δέσποινα (μια είναι η Δέσποινα με τ' όνομα!) να με σώσει. “Πάρε όλα τα μπορντοροδοκόκινα και φέρε μου σε πορτοκαλοκαναρινί, ότι σου βρίσκεται πρόχειρο: Φεραχάν Ζιγκλέρ, Ταμπρίζ, Κεσάν, καί-γο-μαι”. Και φυσικά η Δέσποινα πιστή και γενναία μου φίλη παιδιόθεν, έρχεται σούμπιτη με κωλιές και tête-à-queue με τριαξονικό φορτηγό, τίγκα στο χαλί για δειγματισμό. Ξηλώνω τα παρκέ και βάζω πορτοκαλί όνυχα, ο Χυτήρογλου ράβει χιλιόμετρα μεταξωτές κουρτίνες σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλιού, βολάν, δαντέλες, αμπράς, ένας κακός χαμός. Έκανα τάμα στην Μεγαλόχαρη μια λαμπάδα στο μπόι μου αν προλάβω και τελειώσω στην ώρα μου. Και όλα αυτά από ένα τηλεφώνημα...

Αλλά ας τα πάρω από την αρχή. Με ξυπνάει σήμερα το πρωί η καμαριέρα (μια από τις πολλές, δεν θυμάμαι ποια). Εγώ εν τω μεταξύ μόλις χθες γύρισα από την Λαμία με τρομερό jet lag, αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι.

-”Κυρία, ο κύριος Τραμπ”.

Το κέρατό μου μέσα πρωί πρωί,σκέφτηκα και πήρα το ακουστικό. Τι το ήθελα; Δεν έλεγα ότι είμαι σε κώμα στο Ωνάσειο; Με ΜΗΚΥΟ στην ζούγκλα του Κονγκό; Διακοπές στην Ανταρκτική;;;

-Νεράιδα μου γλυκιά, κούκλα μου, αστέρι μου, την βοήθειά σου.

-Ντόναλντ, χέσε με, του λέω, ξέρεις ότι είμαι Δημοκρατικιά από τον καιρό του Τζάκσον.

-Για χάρη σου να αλλάξω κόμμα αμέσως! Σώσε με, σε ικετεύω, δεν έχω άλλον άνθρωπο εκτός από εσένα.

-Εκτός από εμένα; Τι ακούω πρωινιάτικα και έχω και το jet lag! Ωραία, ρίχτα, να δω τι θα μου πεις.

-Α πα πα, δεν μπορώ από το τηλέφωνο, με παρακολουθεί η CIA. Θα έρθω να σου τα πω κατ΄ιδίαν. Θα φέρω και η Μέλανι.

Τώρα αυτό το τελευταίο μου έλειπε. Να έχω την Μέλανι μέσα στα πόδια μου. Τι τραβάω η γυναίκα!

-Και αυτή τι θα την κάνουμε;

-Θα παίζει με την Ντούντη!

Την Ντούντη, την ρωτάς; Αλλά τι να κάνω, δεν τον φτύνεις έτσι τον πλανητάρχη, “άντε έλα, τι να σε κάνω;”. Πού να του πω ότι περιμένω και την Μισέλ (την Ομπάμα, καλέ, τον μισεί!), με την οποία σημειωτέον είμαστε κώλος και βρακί, γιατί θέλει να της δείξω μια καινούργια πλέξη με το βελονάκι; Τέλος πάντων θα τα μπαλώσω κάπως, αλλά τι με θέλει εμένα ο Τραμπ; Να είναι καμία γκομενοδουλιά, αλλά, αν είναι, γιατί να κουβαλάει και το pet;

Οπότε, όπως ήρθαν τα πράγματα, αναγκάστηκα να κάνω μια ανακαίνιση αστραπή (δεν προλάβαινα για demolition party, κρίμα), για να είμαι ασορτί με τα μαλλιά και το solarium του Ντόναλντ, γι αυτό όλα καροτοπορτοκαλί.

Μέσα σε αυτόν τον χαμό, νάτο και το μέιλ σου. Άντε τώρα να αφήσω τον γάμο, να τρέχω για πουρνάρια. Αλλά θα το κάνω. Θα το κάνω γιατί από αυτή την δουλειά ζω, ταϊζω το παιδί μου την Ντούντη, τής πληρώνω το κολλέγιο στην Ελβετία, και χρηματοδοτώ αφειδώς το πολυέξοδο lifestyle μου. Νάναι καλά το 10%! (το ακούσατε αυτό κε. Διευθυντά;).

Λοιπόν, κοίτα να δεις, το πράγμα είναι απλό και μην το ζαλίζετε. Η μια γουστάρει την άλλη, παρότι η «μια» δεν το λέει στα ίσια. Αργά η γρήγορα θα γίνει το μοιραίο, οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να το αποφύγετε με χαζές δικαιολογίες. Τώρα, πόσο συνειδητά θα γίνει από την άλλη πλευρά, δεν ξέρω. Δεν θα με εκπλήξει να το κάνει (να «υποκύψει» τάχα μου) και μετά να το παίζει τρελή, ότι δεν τρέχει τίποτε, να μην το συζητάει, να μην θέλει να αναλάβει καμία δέσμευση. Σε αυτή την περίπτωση ακολούθησε το τέμπο της και μην ζορίζεις τα πράγματα. Μπορεί να περάσετε πολύ καλύτερα αν το πας με το μαλακό, παρά αν την πιέζεις για πράγματα που δεν τα έχει ξεκαθαρίσει ή συνειδητοποιήσει. 

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

 Νονέιμ μου,

 Μου χρωστάς ένα πληκτρολόγιο γιατί απ’ το ημέιλ σου χύθηκαν μουνόζουμα σ’ όλο το κομπιούτερ και χάλασαν όλα.

 Κάτι τρέχει με το ημέιλ σου. Πολύ ξέκωλα τα γράφεις και ταυτόχρονα πολύ μαζεμένα. Τεσπά, είτε μας τρολάρεις είτε όχι, θα σου απαντήσω:

Κάντε το, να βγάλετε το άχτι σας. Τι θα γίνει στη χειρότερη περίπτωση; Ένα σεξ, τίποτ’ άλλο. Κι ύστερα θα προχωρήσετε στη ζωή σας. Κρίμα να πάει χαμένη τόση καύλα.

 signature kalyteri neraida

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 guests και κανένα μέλος