Οι Δυο Νεράιδες

Πονάει ο κώλος μου

arseΚαλησπερα σας..

ειμαι 19 χρονον και απο περιεργια ειπα να βαλω για 1η φορα κωλο στον κωλο μου ..

Τωρα εχει 2 μερες τρεχει αιμα οταν παω να ενεργηθω και δεν μπορω να ενεργηθω.. ειναι κατι που πρεπει να με ανυσηχισει;;

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Από αυτά που μου λες, το πιθανότερο είναι να έχεις τραυματίσει τον δακτύλιο (την τρύπα) του πρωκτού. Θα πρέπει να τρως φαγητά που θα σου κάνουν μαλακά κόπρανα για να μην ενοχλείται η πληγή μέχρι να κλείσει.

Φάε πολλά φρούτα, σαλάτες, ψωμί ολικής αλέσεως και απόφυγε λευκό ψωμί, πατάτες, ζυμαρικά και κρέας. Όταν σκουπίζεσαι με χαρτί, μην τρίβεις δυνατά την περιοχή που πονάει, αλλά προτίμησε να καθαριστείς απαλά πρώτα και μετά να  πλένεσαι, αν γίνεται με χλιαρό νερό.

Στέγνωσε καλά την περιοχή (απαλά!) και κάνε λίγη υπομονή. Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε 3-4 μέρες, πρέπει να σε δει γιατρός (γαστρεντερολόγος) μήπως χρειάζεται κάτι πιο δραστικό.

Σαν γενική πληροφορία, όταν βάζεις δάχτυλο σε εσένα ή σε άλλον, πρέπει να έχεις κοντά νύχια (καλύτερα να βάλεις ένα προφυλακτικό στο δάχτυλο) και να χρησιμοποιείς λιπαντικό. Και με το μαλακό!

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άγνωστε δυσκοίλιε,

Τι ακριβώς έβαλες στον κώλο σου; Δάχτυλο; Καρότο; Το κατοικίδιό σου μαζί με το λουρί και το πιατάκι του;

Είπαμε, ο κώλος είναι ελαστικός, αλλά θέλει και λίγη φροντίδα.

Διάβασε εδώ το άρθρο μας Συμβουλές του κώλου – βάλ’ τες εκεί που ξέρεις, καθώς και το άρθρο Συμβουλές του Κώλου πώς λειτουργεί ο κώλος, για να ενημερωθείς.

Καλό ξεκώλιασμα,

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος