Οι Δυο Νεράιδες

Είπα ψέματα για την ηλικία μου

liarΚαλή σας ημέρα! Για αρχή θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη δουλεία σας, καλές μου νεραιδούλες!

Έχω βρει άρθρα εδώ μέσα που πραγματικά με βοήθησαν πολύ Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ το δικό μου πρόβλημα.

Λοιπόν Είμαι 25 χρονών. Μετά από πολύ προσπάθεια και εσωτερική πάλη κατάφερα να είμαι εντάξει με τη σεξουαλικότητα μου και να μην το κρύβω ιδιαίτερα από τον έξω κόσμο συμπεριλαμβανομένου και της οικογένειας μου.

Αυτόν το μήνα έχω ξεκινήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο και επιτέλους νοιώθω χαρούμενος και γαλήνιος.

Το θέμα μου είναι ότι του είπα ένα ψεματάκι Του έκρυψα 3 χρόνια από την ηλικία μου Αυτός είναι 20 χρονών και σε μία συζήτηση που είχαμε πριν ξεκινήσει το όλο ειδύλλιο μου είπε ότι αν ποτέ ξεκινούσε μια σχέση θα ήθελε ένα άτομο κοντά στη δικιά του ηλικία. Εδώ να σημειώσω ότι το φλερτ είχε ήδη ξεκινήσει.

Εμένα λοιπόν 5 χρόνια μου φάνηκαν αρκετή διαφορά και έτσι του είπα το ψεματάκι για την ηλικία μου  σκέφτηκα  Τώρα λοιπόν στις 3 εβδομάδες που αποφασίσαμε να είμαστε μαζί, με έπιασαν οι τύψεις μου! Κάποια στιγμή αν με το καλό συνεχίσει η σχέση μας θα υπάρχει αυτό το ψέμα το οποίο θα με τρώει και κατά πάσα πιθανότητα θα το ανακαλύψει...

Εγώ 2 πράγματα σκέφτηκα! Η να του το πω τώρα ή να περιμένω να δυναμώσει πρώτα αυτή η σχέση και να του το πω μετά Βέβαια και στις 2 περιπτώσεις δεν ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα του το πω. Δεν ξέρω τα κουμπιά του και δεν τον έχω ψυχολογήσει ακόμα καλά...  Τι θα μπορούσα να κάνω και πως να το διαχειριστώ όλο αυτό? Φοβάμαι μήπως ακούγοντας την αλήθεια θελήσει να το τελειώσει εδώ.

Γιάννης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ μετανοιωμένε,

Καταλαβαίνω το πρόβλημά σου, το έχω ζήσει και εγώ αναρίθμητες φορές. Διότι ως Νεράιδα είμαι κάποιας ηλικίας, να μην λέμε νούμερα τώρα, άσχετο που δεν μου φαίνεται, και δεν μου φαίνεται γιατί κάνω επί σειράν ετών τρελές θεραπείες στην κλινική της La Prairie στο Clarens της Ελβετίας. Αφού για να να καταλάβεις, έχω δική μου υπερπολυτελή σουίτα που με περιμένει πανέτοιμη 24/7, όχι μπροστά, στο γυάλινο που είναι για τις δευτεράντζες, πίσω στην κίτρινη βίλα με θέα στον κήπο. Εκεί έρχονται όλοι οι διάσημοι και οι ξιπασμένες, κάνουμε καλή παρέα στο κηπάκι με τσάγια και διουρητικά detox που μας ποτίζουνε μέρα νύχτα, σπάνια να μας καθήσει και καμία αξιοπρεπής παρτούζα. Σπάνια...Θυμάμαι μια το '92 νομίζω ήτανε, που το κάναμε γης μαδιάμ, μέχρι τους μαγείρους βάλαμε μέσα, αχ τι λέω τώρα, ξέχνα το και μείνε στα τσάγια. Διουρητικά τσάγια! Έτσι περνάει ο καιρός χαλαρά και ήρεμα εις τας Ελβετίας.

Πηγαίνω δύο φορές τον χρόνο όπως και δήποτε για γενική αναδόμηση, ξέρεις ρεκτιφιέ, αλλαγή μπουζί, φίλτρα, βαλβολίνες κλπ, παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας αυτό, ούτε η Καλύτερη δεν το ξέρει, αλλά να, σε είδα καλό παιδί και σε εμπιστεύτηκα.

Λοιπόν, ναι, μου δοκιμάζουν όλες τις καινούριες θεραπείες, κάτι τελείως διαστημικά ζουμιά και κρέμες από τα καλύτερα εργαστήρια της Εσπερίας, πανακρίβου, δεν πλησιάζονται από τιμές, αλλά εγώ είμαι πλουσία no problem, μού κάνουν και 2-3 κλύσματα αναζωογονήσεως και βγαίνω περδίκι.

Το μόνο (πολύ μεγάλο) πρόβλημα με την La Prairie, είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση περιπάτου από το εργοστάσιο της Nestle, που μαύρη η ώρα και η στιγμή που το χτίσανε όταν το χτίζανε. Μαύρη! Έχει δωρεάν ξενάγηση και στο τέλος δοκιμή σε όλες τις σοκολάτες χωρίς όριο. Όλες όμως...Είμαι κι εγώ που δεν έχω όρια, καταλαβαίνεις τι γίνεται... Μετά με πάνε σηκωτή σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά σε μια βδομάδα το πολύ έχω βγει από το κώμα και επιστρέφω κουκλίτσα αληθινή στον πύργο μου στα Βόρεια Προάστια. Γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Κάτσε γιατί ξεχάστηκα.

Α, ναι, σου τα λέω όλα αυτά για να σου εξηγήσω ότι και εγώ έχω το θεματάκι μου με τα χρόνια και φυσικά τα μπουρδουκλώνω στους εραστές μου, όταν διαπράττουν την αγένεια να ρωτήσουν την ηλικία μου. Κρύβω μερικά χρονάκια (γύρω στα 240) και τους λέω 32 που νομίζω ότι είναι αρκετά σικ ως ηλικία. Πού το κακό; Πέστε μου, πού; Τα χρόνια μου θα γαμήσουν; Όχι! Οπότε τους λέω 32 και ξεμπερδεύω.

Τώωωωρα, αν η σχέση μας προχωρήσει, αν μακροημερεύσει, αν τα βρούμε τόσο καλά, αν φτάσουμε τους γάμους και τα διαδικαστικά, ε, τότε ίσως να δούνε την ηλικία μου στα χαρτιά, αλλά σιγά μην θυμούνται τι τους είχα πει πριν από δεν ξέρω πόσο καιρό. Και αν πάνε να μου πούνε τίποτε, τους δίνω ένα γλωσσόφιλο, τους βουτάω τον μπιπ, και όλα καλά.

Γι’ αυτό χρυσό μου παιδί ηρέμησε, άσε να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα και αν κολλήσει τόσο καλά η υπόθεση, στα επόμενα ή στα μεθεπόμενα γενέθλιά σου, αν τα θυμηθεί και αν είστε μαζί μέχρι τότε, τού λες την αλήθεια. Διαφορετικά, σιγά τα αυγά.

 

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκη μου,

Το ψέμα είναι μεγάααλη αμαρτία και θα τιμωρηθείς πολύ σκληρά από το σύμπαν με 7 χρόνια αγαμίας.

Τέτοιες μαλακίες λέω για να τρομάζω τον κόσμο και μετά να με ακούει προσεχτικά. Άκου με λοιπόν: στον επίσημο Πίνακα Κατάταξης Σοβαρότητας Ψεμάτων, εσύ πιάνεις μετά βίας 1,8 (με μέγιστο το 100). Οπότε κόβεσαι σαν μέγας ψεύτης.

Ωραία, είπες ένα ψεματάκι για την ηλικία σου γιατί φοβόσουν μην δεν σου κάτσει ο μικρός. Αν ο τύπος είναι τόσο μαλάκας με τα θέματα ηλικίας, τότε καλύτερα να ξεμπερδέψεις μαζί του από τώρα που είναι νωρίς.

Εγώ στη θέση σου θα του έλεγα την αλήθεια: όταν σε γνώρισα, σε ήθελα τόσο πολύ, μου άρεσες τόσο πολύ σαν άνθρωπος και σαν άντρας, που δεν ήθελα να πάρω ρίσκο να μη γνωριστούμε, γι’ αυτό και σου είπα ένα ψέμα για την ηλικία μου. Σταύρωσέ με που σε θέλω τόσο πολύ!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 guests και κανένα μέλος