Οι Δυο Νεράιδες

Μου επιτέθηκε αλλά εγώ έχω κολλήσει

masochistΓεια σας αγαπητές νεράιδες.

Έχω ένα πρόβλημα. Σας είχα στείλει πριν από λίγο καιρό. Είχα έναν φίλο λοιπόν, που μου φερόταν άσχημα και δεν ήξερα τι να κάνω, για να ξεκοπώ από αυτόν. Έχω κόψει τώρα επαφές μαζί του.

Την τελευταία φορά, που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου, δεν του απάντησα καθόλου. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω όλο αυτό που συνέβη. Δεν περνάει ούτε μέρα, που να μην τον σκέφτομαι, και τον τρόπο που μου φέρθηκε. Αν και δε θέλω να ξαναμιλήσω μαζί του, είμαι μονίμως πάνω απ’ το τηλέφωνο περιμένοντας να μου στείλει μήνυμα ή να μου τηλεφωνήσει. Έχει περάσει πολύς καιρός . Τι να κάνω, για να ξεχάσω;

Όταν κάναμε παρέα, μ’ ανάγκαζε να κάνω πράγματα, που δεν ήθελα, και δεν μ’ ενδιέφεραν. Έχουν περάσει πολλοί μήνες και δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Συνέχεια σκέφτομαι, τον τρόπο που μου φέρθηκε και πώς μου επιτέθηκε.

Τέλος πάντων. Τι να κάνω για να το ξεχάσω;

Ευχαριστώ.

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ σκέφτη,

Αν θέλεις να ξεχάσεις τον φίλο σου και δεν μπορείς, υπάρχουν δύο λύσεις  δοκιμασμένες και πολύ αποτελεσματικές. Ή να το ρίξεις στο ποτό, ή στα ναρκωτικά. Πώς σου φαίνεται; Το δεύτερο θα σου έρθει λίγο πιο ακριβό, αλλά δεν βαριέσαι, για χάρη του φίλου, τι σημασία έχουν τα λεφτά; Εναλλακτικά μπορείς να πηδήσεις από την Ακρόπολη, αλλά προσοχή, διάλεξε ένα καλό σημείο με πέτρες και βράχια, μην πέσεις πάνω στις φραγκοσυκιές και γεμίσει αγκάθια ο κώλος σου. Αυτάαααα.

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε, εγώ δεν ξέρω κανένα μαγικό που θα σε κάνω να ξεκολλήσεις. Δεν μας έμαθαν στην σχολή, δεν ξέρω, τέλος. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι σε έχει κάνει να κολλήσεις σε κάποιον που δεν σου φέρθηκε καλά. Εσύ ξέρεις; Μπορείς να σκεφτείς;

Αν το βρεις, έχεις βρει και τη λύση του προβλήματος. Και αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να ξεκολλήσεις βρίσκοντας άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, ώστε να φύγει το μυαλό σου από αυτή την μαλακία. Μπορείς π.χ. να βγεις από το σπίτι για βόλτα, σινεμά, σουβλάκια, ψωνιστήρι, ψώνια, τρέξιμο, καμία επίσκεψη σε ένα μουσείο (!), κάποια εκδήλωση, συναυλία, ποδήλατο, εκδρομή. Βρες κάτι που θα σε αποσπάσει και γέμισε τον ελεύθερό σου χρόνο με πράγματα που σου δίνουν χαρά. Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου, σταμάτα να αναζητάς κάτι που σε κάνει δυστυχισμένο και ξεκίνα!

Άντε!

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φίλε μου,

Κι εμένα όταν με αναγκάζουν πράγματα που δεν μου αρέσουν, κάτι συμβαίνει μέσα μου και θέλω κι άλλο, χτύπα ρε, κι άλλο, πιο δυνατά, πόνεσέ με, ξεφτίλισέ με, ξενύχιασέ με, κάψε μου το φαΐ, ξέχασε να βγάλεις τα σκουπίδια, κατούρα έξω από τη λεκάνη!

Γι’ αυτό και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Συνέχισε να παραμένεις κολλημένος. Πώς αλλιώς θα έχεις εξασφαλισμένη και 100% εγγυημένη τη δυστυχία σου; Κάνοντας παρέα με ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό! Και γαμώ!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος