Οι Δυο Νεράιδες

Φάσωμα με φίλο στο γυμνάσιο

gay teenΚαλές μου νεράιδες! Αχ βαχ

Πηγαίνω τρίτη γυμνασίου και νομίζω σχεδόν σίγουρα ότι είμαι gay. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, γιατί το έχω ήδη πει σε 29 άτομα-όχι όλα στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των γονιών μου- και μιλώ ελεύθερα.

Στη σχολική εκδρομή παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και κατέληξα μετά το παιχνίδι να φασωθώ με έναν φίλο μου "στρέιτ", όπως λέει.

Πίσω στην Αθήνα, ο κολλητός μου-άλλος αυτός- μού είπε ότι είναι bi και ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, αλλά δεν τον θέλω!

Εγώ από την άλλη, είμαι ερωτευμένος τρελά με έναν συμμαθητή μου που έχει γκόμενα, αλλά φέρεται περίεργα φιλικά όταν είμαστε οι δυο μας και μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω τι να κάνω, βοηθήστε με παρακαλώ!!!

Μιχάλης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ ερωτιάρη,

Η νεραϊδική μου συμβουλή είναι να κόψεις τα πολλά τσιλιμπουρδίσματα με τον φίλο σου που έχει φίλη, γιατί θα μπερδέψετε τα μπούτια σας πριν ακόμη αρχίσετε και θα τα σκατώσετε όπως (δεν) σε βλέπω και (δεν) με βλέπεις. Γιατί; Πρώτον γιατί είναι στρέιτ και δεύτερον γιατί έχει γκόμενα. Hello-o! Τόσο απλά!

Βρες κάτι λιγότερο μπερδεμένο να ασχοληθείς και ελλείψει αυτού, ασχολήσου με το πουλί σου, μιλάω σοβαρά. Και γενικά για να ξέρεις και για τώρα αλλά και για το μέλλον, ΔΕΝ ερωτευόμαστε ποτέ στρέιτ. Ποτέ!

Ακόμη και αν σαχλαμαρίζουν μαζί μας, κάνουν "gay friendly" σχόλια, μας αγκαλιάζουν και μας ζουλάνε, εφόσον δηλώνουν και συμπεριφέρονται ως στρέιτ (π.χ έχουν γκόμενα), εμείς δεν ασχολούμαστε. Για τον απλό λόγο ότι ένας στρέιτ (ακόμη και ένας στρέιτ που ψιλογουστάρει και θα ψιλοκαθόταν αν.., αλλά επιμένει ότι είναι μόνον στρέιτ) δεν πρόκειται ποτέ να μας ερωτευτεί, ή να εκτεθεί κάνοντας σχέση μαζί μας.

Ίσως να καθόταν για ένα σεξάκι για ξεκαύλωμα χωρίς καθόλου συναίσθημα (αν ήταν σίγουρος ότι δεν θα μιλήσουμε), αλλά εκεί είναι που την πατάει ο γκέι, τον ερωτεύεται αρχίζει να τον θέλει κι άλλο, και μετά βασανίζεται γιατί είναι σαν να ζητάει ψάρια από τον χασάπη. Δεν είναι ότι δεν θέλει να σου δώσει. Δεν έχει ο άνθρωπος, πώς το λένε; Αυτά είναι για πολύ έμπειρες αδελφές (από προϊσταμένες και πάνω) που μπορούν να επιβληθούν στα συναισθήματά τους και μόλις αρχίζουν να νοιώθουν κάτι, το κόβουν μαχαίρι. Γι αυτό εγώ επιμένω: τίποτε με στρέιτ! 

Δεύτερος κανόνας, δεν μπλεκόμαστε με ανθρώπους (γκέι ανθρώπους) που έχουν σχέση, όχι γιατί δεν είναι χριστιανικό και θα πάμε στην Κόλαση, αλλά γιατί η υπόθεση αρχίζει πολύ μπερδεμένη, δεν θα παίρνουμε την σημασία που θέλουμε ή που μας αξίζει (ή που νομίζουμε ότι μας αξίζει), θα είμαστε πάντα στην σκιά και θα μιζεριαζόμαστε. Αν μας θέλουν, ας χωρίσουν πρώτα από την σχέση τους για να είναι όλα ξεκάθαρα και αν τότε συνεχίσουμε να τους θέλουμε, βλέπουμε.

Για στρέιτ ανθρώπους που έχουν σχέση, εκεί πια είναι που δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Ούτε σαν μακρινή πιθανότητα. Μακριά!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μιχαλάκη μου,

Ξέρω τουλάχιστον 3879 γκέι αγόρια που θα σε ξεμάλλιαζαν με ευφρόσυνη λύσσα που σου κάθεται μπάι συμμαθητής σου σε σχολική εκδρομή κι εσύ τον γράφεις στις αρχιδάρες σου και γκρινιάζεις για έναν στρέιτ συμμαθητή σου. Ξέρεις, μωρέ αχάριστε, πόσοι θα κάναμε κρα όχι για σεξ με συμμαθητή μας αλλά για ένα βλέμμα, ένα χάδι, ένα πούτσο;

Τεσπά, αυτά είναι τα δικά μας απωθημένα, δεν φταις εσύ, αλλά σε βρήκα πρόχειρο και σου τα χώνω.

Στο θέμα σου: Η Καλή Νεράιδα δεν μπορούσε να τα πει καλύτερα. Ακολούθα τις συμβουλές της ή αλλιώς συνέχισε να μαλακίζεσαι (με τη μεταφορική έννοια) και θα προκόψεις πολύ στη ζωή σου (το εννοώ ειρωνικά, σε περίπτωση που είσαι ηλίθιο και δεν παίρνεις από ειρωνεία).

Φιλάκια & καλή σταδιοδρομία

ΥΓ. Ξέχασα να σου δώσω συγχαρητήρια για το ότι έχεις αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά σου τόσο όμορφα. Συγχαρητήρια λοιπόν.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος