Οι Δυο Νεράιδες

Πού να βρω φίλους;

gay friendsΓειά σας Νεράιδες!!

Με λένε Νίκο και είμαι 25 ετών. Είμαι ομοφυλόφιλος όμως δεν το έχω πει σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορώ να πω ότι είστε οι πρώτες που το εκμυστηρεύομαι. Επειδή απλά δεν πάει άλλο και θέλω να πω για τη σεξουαλικότητά μου, και να γνωρίσω και άλλα άτομα που είναι ομοφυλόφιλα και που έχουν τον ίδιο σεξουαλικό προσδιορισμό, θα ήθελα, εφ'όσον γνωρίζετε, να μου υποδικνύατε κάποιες ομάδες-κοινότητες lgbt στην Αθήνα, όπου θα μπορούσα να χωρέσω κι εγώ. Έχω ψάξει, όμως δεν έχω βρει πολλά πράγματα, ίσως επειδή δεν ψάχνω σωστά.

Δεν ζητάω κάτι τρομερό, απλά κάπου να μιλήσω και να μοιραστώ αυτά που νιώθω με άτομα της lgbt κοινότητας. Σας ευχαριστώ, είτε απαντήσετε, είτε όχι.

Νίκος

kali neraida 80x80

Νίκο μας,

Ευτυχώς στην Αθήνα υπάρχουν πολλές ομάδες και εκδηλώσεις σχεδόν κάθε βδομάδα. Εκεί μπορείς να γνωριστείς με άλλα γκέι αγόρια και κορίτσια και σιγά σιγά να φτιάξεις έναν κύκλο φίλων.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος των ομάδων που έχει στήσει το 10%. Μπορείς να έρθεις στα μαθήματα χορών των Rainbow Dancers του 10% (ακόμα κι αν χέστηκες για τον χορό), απ’ όπου έχουν ξεπηδήσει πολλές παρέες, φιλίες και κάτι γκομενιλίκια. Επίσης το 10% οργανώνει μια φορά τον μήνα βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια και άλλη βραδιά με καραόκε. Έχουμε επίσης μια ομάδα αυτοάμυνας και μια χορωδία, στις οποίες επίσης μπορείς να γνωριστείς με άλλους γκέι άντρες και γυναίκες.

kaliteri neraida 80x80

Εκτός από τις ομάδες και τις εκδηλώσεις του 10%, γίνονται συνέχεια εκδηλώσεις από άλλες ομάδες, όπως πχ από το AMOQA (Athens Museum of Queer Arts).

Όλα αυτά τα θα βρεις ονλάιν και στο Facebook, όπως επίσης και ένα σωρό εκδηλώσεις, προβολές, πάρτυ, θεατρικά κτλ κτλ.

Φιλικά

Οι δυο Νεράιδες του 10%

signature kali neraida

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 390 guests και κανένα μέλος