Οι Δυο Νεράιδες

Ντρέπομαι να κάνω κίνηση

lesbian datingΓνώρισα μια κοπέλα μέσω tinder, επειδή δεν έχω στον κοινωνικό μου κύκλο λεσβιες, είπα να δοκιμάσω και από εκεί. Αρχίσαμε να μιλάμε στο tinder, είδαμε πως είχαμε χημεία και αρχίσαμε να μιλάμε στο fb. Αυτή είναι μεγαλύτερη από μένα 3 χρόνια, και με αρκετές εμπειρίες στο παρελθόν της. Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο, δλδ με μια εμπειρία, όχι σχέση, και γενικά δε ξέρω τη τύφλα μου,καθως πρόσφατα σχετικά συνειδητοποίησα πως μου αρέσουν και οι κοπέλες.

Τέλος πάντων... Εκεί μου μιλούσαμε αρκετά, έχουμε αραιώσει και μιλάμε μόνο αν στείλω εγώ. Όταν όμως στείλω μπορεί να μιλάμε για ώρες... Δηλαδη η συζήτηση ρέει. Υπάρχει χιούμορ και φλερτ.

Ντρέπομαι όμως να της πω να βγούμε οι δύο μας, από τη στιγμή που αν δε κάνω εγώ κίνηση να της μιλήσω, αυτή δε μου στέλνει.

Στις αρχές που μιλούσαμε περισσότερο, ήμουν έτοιμη να της πως να βγούμε, αλλά ήταν νωρίς χρονικά. Δε ξέρω, μήπως απλά δε ψήνεται και πολύ να βρεθουμε και γι αυτό δε στέλνει αυτή;

Σωτηρία


 

kali neraida 80x80

Χμ, ενδιαφέρον, αλλά σκέφτομαι ότι ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος θα μάθουμε ποτέ πώς θα αντιδράσει η φίλη σου και τι θα βγει από αυτή την ιστορία, αν δεν κάνεις ΕΣΥ το πρώτο βήμα. Για σκέψου να αισθάνεται και αυτή το ίδιο, να αλληλλογουστάρεστε, αλλά η κάθε μια να φοβάται το πρώτο βήμα. Θα καταλήξετε γριές, η μία απέναντι από την άλλη να κοιτάζεστε και να αναρωτιέστε.

Λοιπόν, άσε τις πολλές αναλύσεις και εμπρός μαρς! Πες της ό,τι θέλεις να της πεις και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Καλή επιτυχία,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Σωτηρία μου,

Τη βρήκα τη λεγάμενη και τη ρώτησα γιατί δεν στέλνει αυτή και μου απάντησε το εξής: «γιατί δεν στέλνει αυτή;» (δηλαδή, εσύ!)

Μα είσαι ηλίθια; Τη γουστάρεις, κάνετε χιούμορ και φλερτ και κολλάς στο ποια θα στείλει πρώτη; Πού είσαι, στο δημοτικό; «Κυρία, αυτή άρχισε πρώτη!»

Στείλε, κορίτσι μου, στην κοπελιά να βγείτε. Αν δεν θέλει, αν δεν μπορεί, αν της ψόφησε το καναρίνι, αν έχει μουνόψειρες, αν απλά παίζει μαζί σου και γελάει σαν κακιά μάγισσα σε ταινία του Ντίσνεϊ που σε έμπλεξε στα δίχτυα της ανωμαλίας, αν, αν, αν… σκατά θα καταλάβεις αν δεν στείλεις ένα γαμωμήνυμα να βγείτε και να γνωριστείτε και να δείτε αν ταιριάζετε και στα παρακάτω.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 guests και κανένα μέλος