Οι Δυο Νεράιδες

Τι να κανω με τους τουριστες;

parγεια σας νεραιδες

διαβαζω τη στηλη σας συχνα κ ειπα να στειλω κ γω.

Ειμαι 29 χρονων, μενω σε ενα νησι που οπως τα περισσοτερα νησια της ελλαδας το καλοκαιρι μαζευει πολλους τουριστες. και φυσικα πολλους γκει τουριστες οι οποιοι χρησιμοποιουν τα διαφορα σαιτ και εφαρμογες γνωριμιων. γερμανοι, ιταλοι, ισπανοι, μεχρι κ απο λατινικη αμερικη..ο,τι θες εχει. και μαλιστα οι τουριστες ειναι περισσοτεροι στα σαιτ αυτα απο τους ντοπιους.

σαν παιδι κ γω εχω τις αναγκες μου. θελω να βρεθω με καποιον, να κανω καποια νεα γνωριμια, να κανω σεξ φυσικα καθοτι εχω και πολυ καιρο να κανω. ιδανικα βεβαια θα ηθελα κατι σταθερο αλλα αυτο μ φαινεται καπως δυσκολο.

με τους τουριστες ομως νιωθω καπως αβολα και αμηχανα. δισταζω να παω να συναντησω καποιον ακομα κ αν μ αρεσει. νιωθω λιγο βλαχος οταν μιλαω αγγλικα, παροτι γνωριζω αρκετα καλα αγγλικα, αλλα οταν τα μιλαω νιωθω σαν τον τσιπρα..και επισης βαριεμαι τις τυπικες ερωτησεις τυπου "do you like greece?" κτλ.

γενικα νεραιδες μου, οταν παω να συναντησω εναν αγνωστο, νιωθω αμηχανα και ψιλοντρεπομαι και αυτο νομιζω ειναι λογικο. με τους ξενους αυτο το νιωθω ακομα περισσοτερο. επισης με τον ξενο τι να κανεις; ή θα κουβεντιασετε ή θα κανεις σεξ (αν κατσει). το να του κανω ξεναγηση δε με ψηνει.

αγαπητες νεραιδες, η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να κανω σεξ. αλλα το σεξοραντεβου δε μου αρεσει. και ειδικα αμα ειναι με ξενο νιωθω αβολα. για να ειναι καλο το σεξ πρεπει να υπαρχει κατι απο πριν...

αυτα πανω κατω. ελπιζω να μη σας μπερδεψα.

ευχαριστω.

Νησιωτάκι

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Κατανοητά όλα όσα μου γράφεις, αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να πω εγώ; Αν έτσι νιώθεις, έτσι είναι. Από την άλλη και η πολλή αγαμία της επαρχίας είναι ένα πρόβλημα. Ξέρω και γω...

φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητό Νησιωτάκι,

Ντροπή σου! Έτσι σ’ έμαθε η μάνα σου να φέρεσαι σε ξένους ανθρώπους; Πού είναι η ελληνική Φιλοξενία, που σ’ αυτά τα χώματα γεννήθηκε, δίδυμη αδερφή της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του Πισωκολλητού; Ντροπή σου!

Αν δεν δώσεις εσύ λίγο από το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ελληνικό σπέρμα σου στους τουρίστες ποιος θα το δώσει; Και μη μου πεις ότι δεν έχεις − σου περισσεύει και το χύνεις άσκοπα σε μυξομάντιλα αντί να το χαρίσεις σ’ έναν διψασμένο τουρίστα που ήρθε στη ξακουστή χώρα μας να απολαύσει ήλιο, καλαμαράκι και έλληνα εραστή.

Σοβαρά τώρα: το θέμα σου δεν είναι οι τουρίστες ή ότι μιλάνε αγγλικά (που πιθανώς να τα μιλάνε χειρότερα από σένα) αλλά ότι δεν γουστάρεις ένα σεξ στα γρήγορα και προτιμάς κάτι σε πιο σταθερό και γούτσου γούτσου. Πράγματι, τέτοιο με τουρίστα μπορεί να μη σου βγει (αν και ποτέ δεν ξέρεις και δεν είναι απίθανο σε ένα χρόνο από τώρα να ζεις στο Μπέργκεν της Νορβηγίας ή στο Μπιλμπάο της Ισπανίας πλάι στον νέο σου σύζυγο).

Ούτε όλοι οι τουρίστες ψάχνουν πάντα ένα σεξ στα γρήγορα – μπορείτε απλώς να κάνετε λίγη παρέα και κονβερσέισιον και αν σας βγει το ερωτικό, σας βγήκε, αλλιώς μπάι μπάι, στο καλό.

Αν δεν σου αρέσει η συμβουλή μου, κάτσε μονάχος σου παρέα με το πουλί σου και αρκέσου στον ντόπιο πληθυσμό, που φυσικά ψοφάει για σοβαρή σχέση, ε;

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 guests και κανένα μέλος