Οι Δυο Νεράιδες

Νταλκάς για ένα αγόρι

togetherΚαλησπερα αγαπητες νεραιδες.

Πριν απο εναμιση χρονο γνωριστηκα με ενα αγορι 2 χρονο μικροτερο μου ( οι ηλικιες και των δυο μας ειναι στην δεκαετια των 20)

Ο ιδιος τους πρωτους 4 μηνες δεν ηταν συναισθηματικα διαθεσιμος και δεν ηθελε σταθερη σχεση μαζι μου ( παρολα αυτα δεν εκανε σεξ με αλλους), επιπλεον ηταν αρκετα απομακρος και “ψυχρος”. Εγω να σημειωσω οτι ειμαι αρκετα συναισθηματικος και ευαισθητος.

Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ηθελε να κανουμε σχεση. Εγω εκεινο το χρονικο διαστημα ημουν αρκετας πιεσμενος και αγχωμενος ( ειχα καποια προβληματα με την δουλεια και την ζωη μου γενικοτερα)με αποτελεσμα να του κανω την ζωη κολαση...τον χωριζα σχεδον καθε εβδομαδα και την ιδια μερα τα φτιαχναμε ξανα.

Τον περασμενο Απριλιο του ειπα (παλι) να χωρισουμε. Μετα απο 1 μηνα αποφασισα να του στειλω μηνυμα στο φβ με σκοπο να τα φτιαξουμε ξανα. Εκεινος μου ειπε οτι εκανε σεξ με 2 ατομα και πως ειναι αρκετα μπερδεμενος. Θα μου απαντουσε μολις τελειωνε η εξεταστικη.

Η εξεταστικη τελειωσε και η αποφαση του ηταν πως δεν θελει να με χασει γιατι με αγαπαει αλλα τα “πραγματα” εχουν αλλαξει παρα πολυ και δεν μπορουν να γινουν οπως ηταν πριν. Θα ηθελε να συνεχισουμε να βγαινουμε βολτες και να κανουμε σεξ αλλα εκεινος θα συνεχισει να κανει σεξ με αλλους...

Επισης να σημειωσω πως (σχεδον) ολο το εικοσιτετραωρο ειναι online στο romeo και στο grindr...

Επιπλεον ο ιδιος εχει κανει coming out μονο σε δυο φιλες του. Γενικα κρυβεται διοτι δεν θελει να μαθουν οι γονεις του οτι εχει σχεσεις με αγορια ( εχουν συντηρητικες αποψεις) και τον ελεγχουν συνεχως με το να τον παιρνουν τηλεφωνο στο κινητο καθε φορα που βγαινει. Για να βγει με εμενα τους ελεγε ψεματα οτι βγαινει με φιλους...

Μην με βρισετε αλλα τον θελω και τον αγαπαω.  Αναγνωριζω οτι εκανα και εγω πολλα λαθη. Υπαρχει μελλον με αυτο το αγορι η παμε για αλλα?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Κυριάκος


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

αν σου πω ότι τα έχεις κάνει τελείως σκατά θα σε καλύψω ή θα έχεις ακόμη απορίες; Για δώσε μου έναν καλό λόγο γιατί ο φίλος σου να θέλει να τα ξαναφτιάξετε (με τον τρόπο που τα έχεις εσύ τα πράγματα στο μυαλό σου); Είχες πολλές ευκαιρίες και από ότι μου λες τις πετάξεις όλες τα σκουπίδια.

Πιστεύεις ότι σου χρωστάει η ζωή κάτι και πρέπει να σου δίνει αμέτρητες ευκαιρίες κάθε φορά που θα σου έρχεται εσένα η διάθεση; Όπως μου παρουσιάζεις τα πράγματα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο φίλος σου κάνει πολύ καλά που ψάχνει αλλού και δεν θέλει να ξαναγυρίσει σε μια σχέση τύπου «από τον φούρνο στην κατάψυξη», που προφανώς τον στρεσάρει.

Θα πρότεινα αντί να ψάχνεις για σχέσεις, να ασχοληθείς λιγάκι με τον εαυτό σου, να καταλάβεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να εντοπίσεις τα λάθη σου. (Αυτό το τελευταίο μπορείς να το κάνεις κι σε συζήτηση με τον προηγούμενο φίλο σου, αν έχει αυτός διάθεση να σε βοηθήσει, όχι για να τα ξαναφτιάξετε!).

Μόνο όταν καταλάβεις τι κάνεις λάθος και μόνο όταν προσπαθήσεις να μην το επαναλαμβάνεις, μόνο όταν καταλάβεις ποιος είσαι, τι θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις, τότε ίσως (πρόσεξε το «ίσως») να μπορέσεις να κάνεις μία ισορροπημένη σχέση. Για τον συγκεκριμένο πρώην φίλο σου θα έλεγα να μην ξανασχοληθείς ερωτικά μαζί του.

Σκέψου τα και αναλόγως πράξε.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κυριάκο μου,

«Αν υπάρχει μέλλον μ’ αυτό το αγόρι» είναι η ερώτηση που στέφθηκε Μις Σύμπαν για 27 συναπτούς αιώνες. Όλοι και όλες έχουμε αναρωτηθεί άπειρες φορές στη ζωή μας «αν υπάρχει μέλλον μ’ αυτό (ή κάποιο άλλο) αγόρι». Η απάντηση ξεγλιστρά σαν προφυλακτικό σε χέρια πασαλειμμένα με λιπαντικό και σάλια.

Δεν μπορώ να ξέρω, όπως ούτε εσύ ούτε αυτός. Ο μόνος τρόπος να το μάθετε είναι να δοκιμάσετε. Εξάλλου, τα πράγματα (δεν ξέρω γιατί τα έβαλες σε εισαγωγικά) ποτέ δεν μένουν ίδια σε μια σχέση. Οι σχέσεις συνεχώς αλλάζουν, μεταμορφώνονται και μεταμορφώνουν και το ζευγάρι.

Αν σου αρέσει και τον αγαπάς τόσο πολύ, φόλλοου γιορ χαρτ και ξαναφτιάξτε τα. Στο κάτω κάτω, αν δεν λειτουργήσει το μεταξύ σας (για οποιονδήποτε λόγο), τα χαλάτε – δεν θα είναι η πρώτη φορά, έχεις πάρει 2 Όσκαρ δεύτερου μελοδραματικού ρόλου στους χωρισμούς. Κι επίσης, δεν θα σου έχει μείνει και η απορία «άραγε αν είχα προσπαθήσει θα είχε λειτουργήσει η σχέση μας;» (η βασική ανταγωνίστρια της πρώτης ερώτησης)

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 guests και κανένα μέλος