Οι Δυο Νεράιδες

Αναπάντητος έρωτας!

driverAloha.

Ακόμη μια κλισέ χαζο ερωτική ιστοριούλα. Δεν αποτελώ εξαίρεση. Ίσως να επιβεβαιώνω και τον κανόνα. Είμαι ερωτευμένος με τον 29αρη καθηγητή οδήγησης. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω τι γούστα έχει και αυτό με κάνει σκατά.

Είναι τόσο καλός και ήρεμος άνθρωπος με ρωτάει για την ζωή μου τα ενδιαφέροντα μου και την καθημερινότητα μου.. Νιώθω χαλια που τον παίρνω με απόκρυψη και δεν μιλάω απλά για να ακούσω την φωνή του. Περιμένω απλά να τελειώσει το μαρτύριο.

Κώστα συγγνώμη ρε συ..
 

kali neraida 80x80

Χτυποκάρδια στα θρανία, αχχχχ....! Τι ωραία και ρομαντικά! Να ’μουν και εγώ στη θέση σου!

Λοιπόν κοίτα, το σκέφτηκα πολύ πίνοντας τσάι στο σαλόνι του υπερπολυτελούς πύργου μου και κατέληξα ότι οι λύσεις είναι τρεις 1) αν θέλεις να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία, διάβασε τα σήματα καλά, πέρνα τις εξετάσεις και δεν θα τον ξαναδείς τον Κώστα, οπότε τέλος, όλα καλά.

2) Αν έχεις θάρρος, εκεί που σε ρωτάει για τη ζωή σου, πες του ότι είσαι γκέι, σου αρέσουν οι άντρες και περιμένεις να δεις τι θα γίνει και πώς θα αντιδράσει. Αναλόγως προχωράς ή δεν προχωράς. Θυμήσου ότι το 90% ενός τυχαίου δείγματος αντρών είναι στρέιτ.

3) Αν δεν έχεις το θάρρος, φροντίζεις να κόβεσαι συνεχώς στις εξετάσεις, συνεχίζεις ακάθεκτος τα μαθήματα με τον γλυκό σου καθηγητή, και το πολύ πολύ πιάνεις με νόημα τον λεβιέ των ταχυτήτων και βάζεις μονίμως λάθος ταχύτητα (ας πούμε, από πρώτη, πέμπτη, από τετάρτη, δευτέρα και τέτοια κουλά), με την ελπίδα ότι θα σου πιάσει το χέρι για να σε διορθώσει κάθε φορά που κάνεις λάθος. Μέχρι εκεί. Θα καταστραφείς μεν οικονομικά, αλλά ένας Κώστας είναι αυτός, τι να κάνουμε;

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ οδηγέ μου,

Παίρνεις τον άνθρωπο τηλέφωνο με απόκρυψη για ν’ ακούσεις τη φωνή του; Πόσα κιλά μαλάκας είσαι; Αν όπως λες τον έχεις ερωτευτεί και τον συμπαθείς, γιατί τον ταλαιπωρείς; Είναι συμπεριφορά σοβαρού ανθρώπου αυτή;

Αν πραγματικά τον αγαπάς (που πολύ αμφιβάλλω), τότε μίλα του στα ίσια. Ή θα ανταποκριθεί ή όχι, αλλά θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος ούτως ή άλλως:

1) Δεν θα έχεις φερθεί σαν μαλακιστήρι

2) Δεν θα σου μείνει απωθημένο, να φτάσεις στα 50 κι ακόμα να ονειρεύεσαι τον Κώστα και τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν τότε του είχες μιλήσει ανοιχτά αντί να μαλακίζεσαι με την απόκρυψη

3) Θα νιώσεις περήφανος για την εσωτερική σου δύναμη να αποκαλύψεις με περηφάνια το συναίσθημά σου. Ότι σου αρέσει θέλεις να του πεις, όχι ότι είναι ηλίθιος.

4) Θα πάψεις να πρήζεις τους φουκαριάρηδες τους φίλους σου, αν έχεις.

Και ποτέ, μα ποτέ μην παίρνεις τηλέφωνο κόσμο με απόκρυψη χωρίς να μιλάς. Θα καταλήξεις από αυτούς τους λούζερ που κανείς δεν θέλει στη ζωή του. Ζήσε τον έρωτά σου!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 288 guests και κανένα μέλος