Οι Δυο Νεράιδες

Ακάποτο σεξ

condomΚαλές μου νεραϊδούλες, σας χαιρετώ!

Με απασχολεί ένα θέμα. Είμαι 50 χρονών. Αδυνατώ να κάνω έρωτα κάνοντας χρήση προφυλακτικού. Μέχρι τώρα το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές και είδα ότι δεν.. Μου αρέσει το φυσικό άγγιγμα και η εισδοχή του αντρικού μορίου στο θηλυκό, μπορώ να φτάσω σε ηδονή και να ολοκληρώσω χωρίς αυτή τη λεπτή μεμβράνη. Είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα. 

Οι διάφορες παρτένερ που είχα κατά καιρούς, φοβόντουσαν και απαιτούσαν τη χρήση του από εμένα. Τις δικαιολογώ από τη μια, διότι είναι ζήτημα υγείας και.. εγκυμοσύνης αλλά..

Παίρνω αρκετά μεγάλο ρίσκο θα μου πείτε.. Κάνω τακτικά γενικές εξετάσεις και για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όλες έχουν βγεί ευτυχώς αρνητικές! Ποια είναι η συμβουλή και η γνώμη σας στο θέμα αυτό; Τι να κάνω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε

δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για το θέμα σου. Μόνο αν έχεις μία μονογαμική σχέση και εσύ και η παρτενέρ σου μπορείς να είσαι ασφαλής. Διαφορετικά είναι ρωσική ρουλέτα. Παίρνεις τα ρίσκα σου και κάνε ό,τι σε φωτίσει η θέα.

Χαιρετώ

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ακάποτε φιλαράκο μου,

Μήπως επειδή ακριβώς το έχεις χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές σου είναι ξένο και προβληματικό; Δεν λέω, άλλο η φυσική αίσθηση, δεν χωρά αμφιβολία.

Είναι δική σου απόφαση να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να διαλέξεις τι προτιμάς: περισσότερη ηδονή και περισσότερους κινδύνους – για σένα και για την παρτενέρ σου; (αρρώστιες, εγκυμοσύνες κτλ). Ή λιγότερη ηδονή (τουλάχιστον μέχρι να το συνηθίσεις) και το κεφάλι σου ήσυχο – και μάλλον περισσότερο σεξ, γιατί πολλές γυναίκες δικαιολογημένα δεν θα σε πηδήξουν χωρίς προφυλακτικό.

Καλό σεξ σου εύχομαι – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος