Οι Δυο Νεράιδες

Έρωτας στο εξωτερικό

erasmusΒρίσκομαι για ERASMUS στον βορρά, περνάω πολύ ωραία αν εξαιρέσετε το πολιτισμικό σοκ που έπαθα με το πόσο πίνουν και πόσο χάλια γίνονται οι άνθρωποι εδώ πέρα. Όλα είναι πραγματικά τέλεια, ελευθερία, εκδρομές, πάρτι, διαφορετικοί πολιτισμοί, γνωριμίες κλπ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι κολλημένος με έναν τύπο που βγήκαμε πριν φύγω. Είμαστε στην ίδια ηλικία, σπουδάζουμε στην ίδια πόλη κλπ. Προφανώς δεν συνεχίστηκε κάτι γιατί απλά έφευγα σε 15 μέρες αφότου βγήκαμε, είπαμε να το αφήσουμε και να το συνεχίσουμε αν κάτσει και είμαστε στα ίδια ακόμη όταν γυρίσω.

Κρατήσαμε μια χ επαφή μέσω social media αλλά αυτό ήταν όλο. Εγώ λοιπόν συνεχίζω να τον σκέφτομαι. Το ξέρω ότι δεν είναι δυνατόν να κολλήσεις με κάποιον που βγήκατε μόλις μία φορά, έλα όμως που έγινε. Σε αυτό το άτομο είδα κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα άτομα που έχω βγει/κάνει κάτι και απλά σκάλωσα...

Τον ενοχλώ περιστασιακά στα social αλλά δεν καταλαβαίνω πως είναι από μεριάς του καθώς δε μου στέλνει αυτός, αν και δεν έχει πρόβλημα να πιάσουμε κουβέντα. Τον ένα μήνα που λείπω το παραπάνω έχει γίνει 3 φορές.

Δε ξέρω τι να κάνω! Θέλω όταν γυρίσω να τον προσεγγίσω αλλά θέλω και να το ζήσω και εδώ που είμαι!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Κ.21.


 

kali neraida 80x80

Κ21, Προσγειώσου!

Γνώρισες έναν άνθρωπο που σου άρεσε. OK μέχρι εδώ. Αλλά ούτε τον ξέρεις καλά, ούτε ξέρεις αν θα μπορούσατε, ακόμα και υπό ιδανικές συνθήκες, να κάνετε οτιδήποτε. Έχεις πλάσει στη φαντασία σου μια ιδανική ιστορία, την οποία ελλείψει άλλης, πραγματικής, την έχεις διογκώσει.

Δες τα πράγματα όμως όπως πραγματικά είναι. Εσύ ζεις εδώ, αυτός εκεί και αυτό δεν αλλάζει. Διηπειρωτικοί έρωτες είναι από την αρχή καταδικασμένοι. Βγάλ’ τον απ’ το μυαλό σου συνειδητά και προσπάθησε να βρεις κάτι εδώ. Ένας λόγος παραπάνω, αφού βλέπεις ότι αυτός δεν έχει όρεξη για κάτι περισσότερο. Άσ’ το να πάει στο καλό!

Φιλικά,  

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ερασμίτη μου,

Τι τα ’θελες τα Εράσμους στα ξένα, μ’ αυτούς τους λεχρίτες αλκοολικούς που ξερνάνε και κατουράνε όπου βρουν, ενώ εμείς τον δημόσιο χώρο τον σεβόμαστε, λάμπει, από κάτω μπορείς να φας!

Καλά να πάθεις, θα σου έλεγα, αλλά δεν φταις. Αυτό το κωλοΕράσμους είναι μηχανορραφία του παλιοεβραίου Σιανιστή Σόρος, που μέσω της Σία και του Σία λαΜπουφ έχει βάλει στόχο να εξισλαμίσει όλον τον πλανήτη και να νερώσει το αγνό αμόλυντο ελληνικό αίμα, το μόνο που περιέχει Ω3 σε αρκετές ποσότητες ώστε να προστατευόμαστε φυσικά από ηλίαση.

Ο τύπος που γάμησες στα ξένα σε ΜΟΛΥΝΕ! Παλιά σκεφτόσουν μόνο ελληνικές πούτσες, μικρές αλλά καλλίγραμμες και ανατομικές, όχι αυτές τις ανοικονόμητες γαϊδουρόπουτσες των βορείων που ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ στη χώρα μας και στη σούφρα μας και εκμεταλλεύονται την παραδοσιακιά ελληνική φιλοπουτσία. Μας βρήκαν φιλόξενους και θέλουν να χτίσουν βίλες στα οικόπεδα φιλέτα του κώλου μας! Όχι!

Να τον ξεχάσεις! Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται να περάσεις από ειδική θεραπευτική αγωγή: σπέρμα από αγνά ελληνόπουλα δις εβδομαδιαίως, προ φαγητού (όχι μετά, θα σου ανέβει το σουβλάκι στον λαιμό).

ΥΓ. Αν σε πιάσει στερητικό, τράβα Κυψέλη που είναι τίγκα στους ξένου ερασμίτες και φάε έναν να σε στανιάρει λιγάκι.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 guests και κανένα μέλος