Οι Δυο Νεράιδες

Γιατί κολλάμε με straight?

str8 friendΑγαπητες νεράιδες μου.

Εδώ και καιρό, στο τμήμα στο πανεπιστήμιο έχουμε κάνει με τέσσερα παιδιά μια παρέα. Και ταιριάζουμε πάρα πολύ. Από την αρχή μίλησα για μένα στις δύο κοπέλες (χωριστά και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα). Ήταν πολύ δεκτικές και γενικά κάνουμε πολλές δραστηριότητες μαζί. Όμως έχουμε στην παρέα και ενα πολύ εμφανίσημο παιδί που παρόλα τα γκομενικά που μου λέει και τις προσπάθειες μου να τον κάνω να πιστέψει οτι είμαι straight, κάποια στιγμή του μίλησα για μένα και το πήρε πολύ θετικά γιατι τον ενδιαφέρει πολύ η ψυχολογία και είναι πολύ ανοιχτόμυαλος.

Έχει κάνει κάτι με την μια κοπέλα απο την παρέα και γενικα δεν είμαι "ερωτευμένος" ή κάτι αλλα τόσους μήνες χωρίς γκόμενο και με αρσενικό γάτο πάω.

Και αυτός αρχίζει όλο και να με ρωτάει πράγματα για τους gay όλο περιέργεια.. και εγώ τον βλέπω σαν ξερολούκομο. Με θεωρεί κολλητό του και δεν θέλω να χαλάσω την παρέα γιατί το τμήμα μου είναι σκατά γενικά... 


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Ρώτησα και τη γάτα μου την Ντούντη, που έχει σχολικές διακοπές και γύρισε από το κολλέγιο στη Ελβετία που την έχω εσωτερική, για να δει τη μανούλα. Και αυτή συμφωνεί ότι κολλητιλίκια ενός γκέι με έναν στρέιτ, τον οποίο ο γκέι γουστάρει τρελά, δεν υπάρχουν. Αυτό λέγεται ανεκπλήρωτος έρωτας, είναι ένα από τα χειρότερα βασανιστήρια στα οποία μπορεί να υποβάλει κάνεις τον εαυτό του.

Αν θέλεις να συνεχίσεις έτσι, κακό του κεφαλιού σου. Απλά μη μου ξαναγράφεις σε κανένα εξάμηνο ρωτώντας με, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αυτοκτονήσεις: με δηλητήριο, με βουτιά από τον Ισθμό της Κορίνθου ή με overdose από Survivor. Δεν θα σου λέω και θα χτυπιέσαι (με Survivor, καλά το μάντεψες!).

Εγώ είμαι υπέρ των ριζικών λύσεων:

1) Επιβάλλεσαι στον εαυτό σου, γυρίζεις το κουμπί του μυαλού σου και σταματάς να τον γλυκοκοιτάζεις. Ένας λόγος παραπάνω, αφού στη Σχολή σου δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα.

2) Κόβεις τελείως παρέες μαζί του, αν δεν μπορείς να τον βγάλεις απ’ το μυαλό σου και βασανίζεσαι.

3) Του λες ότι τον γουστάρεις, όχι για να γίνει κάτι, αλλά για να φρικάρει και να απομακρυνθεί αυτός.

Τα υπόλοιπα σενάρια: 1) να τον γοητεύσεις για να ενδώσει, 2) να τον μεθύσεις με πονηρό σκοπό, 3) να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, 4) να τον κάνεις γκέι, 5) να του ζαλίσεις τα αρχίδια, λυπάμαι, αλλά δεν παίζουν. 

Εγώ θα διάλεγα την πρώτη λύση, του «κουμπιού», αλλά εγώ είμαι και νεράιδα και καλή. Έχω πλεονέκτημα. Εσύ, μάλλον τίποτε από τα παραπάνω, οπότε... Βάλ’ τα κάτω, σκέψου τα και κάνε ό,τι σε φωτίσει η θέα.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κολλημένε μου,

Μας ρωτάς γιατί κολλάμε με στρέιτ και ο λόγος είναι πάρα μα πάρα πολύ απλός: γιατί, βλάκα, δεν γνωρίζεις αρκετούς γκέι! Κάνε παρέα με γκέι άντρες και κάποια στιγμή, ένας από αυτούς θα σου κάνει κλικ. Αν δεν κάνεις παρέα με γκέι, πού σκατά θα βρεις γκέι άντρα για να κολλήσεις; Στα γαριδάκια;

Όσο κάνεις παρέα μόνο με στρέιτ, εντελώς μαθηματικά θα κολλάς με στρέιτ (αφού δεν θα γνωρίζεις γκέι). Σόρι αν ακούγομαι λίγο εκνευρισμένη, αλλά δεν αντέχω άλλες μαλακίες από πανηλίθια γκέι αγόρια που δεν καταλαβαίνουν ότι για να ερωτευτούν ένα γκέι αγόρι ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ να κάνουν γκέι γνωριμίες! Έλεος δηλαδή!

Για τον λεγάμενο σου τα εξήγησε μια χαρά η Καλή Νεράιδα. Πάψε ν’ ασχολείσαι, τελεία.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 320 guests και κανένα μέλος