Οι Δυο Νεράιδες

Ποιά είμαι την τρέλα μου;

whoΝεραιδούλες μου

Λοιπόν έβλεπα boulet brothers dragula πρίν οπότε δείξτε κατανόηση.

Λοιπόν είμαι ο τύπος που είχα ξαναστείλει πρίν απο 2 χρόνια που σας είχα πει ότι φοβόμουν οτι στρεητεύω , ε ντάξει ξαναπούστεψα αλλα το θέμα είναι αλλο τώρα. Που λέτε πρίν μερικούς μηνες συνειδητοποίησα για τα καλά οτι είμαι genderqueer non-binary και θα ήθελα να ρωτήσω εδώ αν θεωρουμαι ακόμη γκει παρόλο που δεν είμαι cis.

Στο μεταξύ όμως περνουσα και παιρνάω ξανά μια κρίση σεξουαλικής ταυτότητας -την τύχη μου την κυριολεκτικά άπαρτη-διοτι δεν τρελαινομαι απιστευτα συνέχεια για μια  πουτσα να με ξεσκίζει ανελέητα παρότι αγάμητη.

Να αναφέρω οτι παλεύω και με μια μικρή εσωτερικευμένη ομοφοβία.

Τέλος εξετάζω μηπως λιγο γίνω και κωλομπαρού ποτέ αλλα είμαι φίφα η πουτάνα. Αχ δεν ξέρω τρελαίνομαι που τραγούδαγε και η απόλυτη.Τώρα που είπα για τραγούδια να πω ότι φοβάμαι οτι θα γίνω μία ανοργασμικιά μαλάκω που θα ακούει ροζ ακρίδες και δεν θα ταυτίζεται με το "λαχταρώ ψωλή" .Βοηθήστε με την άμοιρη εκπέμπω sos

Δεν είμαι καλά
 

kali neraida 80x80

Χμμμ, τρικυμία εν κρανίω βλέπω. Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Γιατί τρώγεσαι παιδάκι μου με τα ρούχα σου; Γιατί κάνεις σαν τρελό να βρεις μία ταμπέλα να την κρεμάσεις στον λαιμό σου; Σου το ζήτησε κανένας; Σε κυνηγάει η σεξουαλική αστυνομία; Σου ζητήσανε κάπου πιστοποιητικό σεξουαλικών φρονημάτων; Ηρέμησε παιδάκι μου, ηρέμησε και άσε τα πράγματα να πάνε από μόνα τους όπου θέλουνε. Όπου βγει, ότι βγει, όπως νιώθεις, όσο καιρό το νιώθεις.

Γιατί ζορίζεσαι και δηλητηριάζεις τη χαρά σου; Θέλεις άντρα; Πήγαινε με άντρα; Θέλεις γυναίκα; Πήγαινε με γυναίκα, ελεύθερος ο δρόμος. Αισθάνεσαι αρσενικός, θηλυκός, οτιδήποτε ανάμεσα, τίποτα; OK πάλι. Σε ποιον έχεις να δώσεις αναφορά; Χαλάρωσε σε παρακαλώ και άφησε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Χωρίς πίεση, ταμπέλες, cis και trans. Αν από την άλλη, δεν το μπορείς έτσι και νομίζεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό, η «καλύτερη» μπορεί να σου πει περισσότερα.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ανοργασμικιά μαλάκω μου,

Επειδή δεν φτάνεις, ζήτα από καμία φίλη να σου πει τι λέει η ούγια στον σβέρκο σου, για να μάθεις μια καλή τι σκατά είσαι σεξουαλικά! Αυτό το πέρα δώθε με ζάλισε και είναι και επικίνδυνο: μπορεί να κολλήσεις χιπστεριά και μετά, πάει, χάθηκες για πάντα!

Η «μικρή εσωτερικευμένη ομοφοβία» που αναφέρεις δεν είναι καθόλου μικρή, είναι μεγαλύτερη από πολλές πούτσες που έχεις φάει. Επίσης, είναι το μικρότερο πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή. Τι να πρωτοπιάσω; Ότι δεν σε κάνει το μέγεθος του πουλιού σου ενεργητικό ή παθητικό; Ότι αυτά τα cis, non-binary, genderqueer, gay που σου έχεις φορέσει μάλλον αντί να σε βοηθούν να ζήσεις πιο ελεύθερα σε έχουν εγκλωβίσει ακόμα χειρότερα; Μήπως να τα ψάξεις λίγο καλύτερα και να μη μένεις στην επιφάνεια;

Αν θέλεις πιο ειδική βοήθεια, ζήτα μας πληροφορίες. Μέχρι τότε, μακριά από ναρκωτικά!

 

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 guests και κανένα μέλος