Οι Δυο Νεράιδες

Ένα γκέι τεστ, παρακαλώ!

Αγαπητή  Νεράιδα,

μετά από πολλές ώρες περισυλλογής και φυσικά αγαμίας , αποφάσισα να απευθυνθώ σε νεράιδες. 

Διάβασα , γκουγκλαρα , άκρη δεν έβγαλα . Είσαι η τελευταία μας ελπίδα. Η κατάσταση έχει ως εξής : Μάζεψα τα μπογαλάκια μου και πήγα στην άλλη άκρη του κόσμου. Όλα πήγαιναν καλά , εδώ είναι γεμάτο από άντρες , ήμουν η βασίλισσα του χωριού.  Ποιον διάλεξα?  

Φυσικά έναν  Παρθένο ,  Μουσουλμάνο 28 χρονώνε , που το είχε τάξει και όλοι πίστευαν- πιστεύουν ότι είναι γκέι. Θρησκευτικά κατάλοιπα , λίγα ψυχολογικά μπλα μπλα.... μεγάλη τύχη που να στα λέω.11.05.20.b

Αυτός μου έκανε το κλικ  έχουμε και χημεία , αλλά αν όντως είναι γκέι  , δε βαριέσαι λέω ,  c'est la vie .

 Έγινε η Θεία παρέμβαση και με ένα μαγικό τρόπο , έπαψε να είναι παρθένος .  'Όχι μόνο έπαψε αλλά πήγε και με δύο κοπέλες το ίδιο βράδυ γιατί η πρώτη θεώρησε ότι το πολυδουλεμένο στήθος του πρέπει να το μοιραστεί με την κολλητή της. Λέω "Θείο σημάδι" , γιου χου πέταξα τη σκούφια μου.

Πριν προλάβω να χαρώ με τα πυροτεχνήματα που άναψα , το παλικάρι μου λέει ότι δεν  ευχαριστήθηκε το σεξ και μάλιστα έκανε και προσπάθεια να συγκεντρωθεί αν γίνομαι κατανοητή. (άσε που πραγματικά ήταν λιώμα , η περιγραφή έμοιαζε ότι εεεε το σεξ είναι ότι παίρνουν το πουλί σου και το βάζουν οι γυναίκες εκεί που πρέπει. Δεν τον βίασαν το ξεκαθαρίσαμε , φιουυυ!!! ).

Λέω εεεε , η πρώτη φορά,, και μετά από τόση καταπίεση αναμενόμενο. Συζητάμε και το ενδεχόμενο του να είναι γκέι , πλέον πιο άνετα γιατί ξέρετε είναι και αμαρτία να είσαι γκέι .  Θα καείς στην κόλαση και όλες οι  "επιστημονικές προσεγγίσεις" . Νόμιζα ότι ήταν τρολ σε κάποια φάση , αλλά νοπ . Όντως υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν αυτά. Πιο λογικό είναι να υπάρχουν νεράιδες.

Μην τα πολυλογώ φασωνόμαστε μπλα μπλα , και είμαστε όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Δεν  ξέρουμε αν είναι γκέεεει. Δεν ξέρει ούτε αυτός . Εάν είναι δε χάθηκε και ο κόσμος βρε αδερφέ , αλλά να σιγουρευτούμε. 

Τα γκέι χαρακτηριστικά (με βάση την κυρία google και όλους τους ξερόλες)  όπως  παρατηρητικότητα , κλασσικό ναρκισσισμό , σαρκασμό τα έχει φυσικά  καθώς και μια αγάπη στο στήθος του , εξ ου και η φήμη που έχει σαν γκέι. 

Σίγουρα δεν του είμαι αδιάφορη αλλά όταν φτάνουμε στο να κάνουμε σεξ , λέει ότι νιώθει να  παγώνει . (ε δεν θα τον βιάσω κιόλας , εγώ πουλί μεθυσμένου έτσι δε βάζω , είπαμε) Βέβαια ίσως είναι και ψυχολογικό γιατί είχε και τη φωνή που έλεγε θα πας στην κόλαση αν κάνεις σεξ πριν το γάμο . 

Έχω κ εγώ με αυτά και μ αυτά μπερδευτεί. Ασε που όταν λέει γκέι εννοεί να πάει αυτός κύριος και να τους γαμήσει όλους , ακόμα δε δέχεται κάτι άλλο. Ούτε το από που μπαίνει δυσκολεύεται να δεχτεί , είναι και σιχασιάρης.

Του είπα να πάμε σε ένα γκέι μπαρ , δεν έγινε κάτι , δεν του άρεσε κάποιος.  Αν και χόρευε τουέρκινγκ και φλέρταρε λίγο .,τζίφος. Πορνό γκέι νιετ νιετ δεν ψήνεται . Πφφφφφφφφφ , 

Εφόσον δεν υπάρχουν γκέι τεστ , από όσο γνωρίζω έστω , υπάρχει κάποια  νεραιδοσυμβουλή???
Ελένη

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Πας καλά;

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ελενίτσα μου,
Γκέι τεστ δεν υπάρχει, υπάρχει όμως τεστ ηλιθιότητας και το πέρασες με άριστα! Κοίταξε σε παρακαλώ στα αριστερά σου στον κοντινότερο τοίχο και θα δεις ότι υπάρχει ειδικά κατασκευασμένος χώρος για να χτυπήσεις το κεφάλι σου μέχρι να βάλεις μυαλό.

Μα γιατί πας και μπλέκεις με τέτοιους ανθρώπους; Είμαι η τελευταία που θα κρίνει τους μαζοχιστές, αλλά χίλιες φορές ο σωματικός πόνος παρά αυτή η μίρλα και η σιγανή αυτοϋπονόμευσή σου.

Μπροστά σου ανοίγονται διάφοροι δρόμοι: ο ένας, αυτός με τον χεστήκαμε-αν-είναι-γκέι-κουραστικός-είναι. Ο άλλος δρόμος σε πάει οπουδήποτε αλλού που δεν έχει τον προαναφερθέντα και άρα σίγουρα θα είναι καλύτερα.

Η αυτοκαταστροφή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου και θα την υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας παρανυχίδας. Καλή επιλογή σου εύχομαι.

 signature kalyteri neraida

 

test01

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος