Ειδήσεις

ΗΠΑ: "Ναι" λένε οι Αμερικανοί σε ανοιχτά γκέι πρόεδρο

080826-gay-usflag-120Η πλειοψηφία των Αμερικανών θα υποστήριζε έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο υποψήφιο πρόεδρο, σύμφωνα με έρευνα του Zogby International που διεξήχθη για λογαριασμό του Gay & Lesbian Victory Fund and Leadership Institute.

Έξι στους δέκα ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα υποστήριζαν έναν γκέι υποψήφιο πρόεδρο, το 66% απάντησε ότι θα υποστήριζε έναν γκέι υποψήφιο αντιπρόεδρο και ποσοστό μεγαλύτερο του 70% απάντησε ότι θα στήριζε έναν ανοιχτά γκέι υπουργό.

Το υψηλότερο ποσοοστό αυτών που θα υποστήριζαν γκέι πολιτικούς σημειώθηκε στους ψηφοφόρους των Δημοκρατικών στις ηλικίες 18 με 24.

Ο Chuck Wolfe, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Gay & Lesbian Victory Fund and Leadership Institute, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν να είναι δίκαιοι απέναντι στους γκέι. Η προσδοκία μας είναι να βλέπουμε τους άλλους πρώτα ως άτομα, και, ακόμα και αν δεν το καταφέρνουμε πάντα, το αίσθημα δικαιοσύνης και τιμιότητας που έχουμε ως βάση δείχνει ότι μια μέρα θα το καταφέρουμε. Αυτό σηματοδοτεί μια τεράστια πρόοδο για την κοινότητά μας και για το εκλογικό σώμα».

Πηγή: gaywired.com
  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 guests και κανένα μέλος