Η Γνώμη του 10%

Άντρες που δεν είναι αρκετά «άντρες»

στις .

sissy TΤρέμουμε τη θηλυπρέπεια σαν να είναι ο χειρότερος τρόπος να υπάρχεις σαν άνθρωπος, μια ρετσινιά που θα μας κατακρημνίσει στον καιάδα της γκέι κοινότητας, φτυσμένοι όχι μόνο από τους «νορμάλ» στρέιτ, αλλά και από τους «σοβαρούς» γκέι άντρες.

Γριές αδερφές και άλλες ιστορίες για να είμαστε φρόνιμοι

στις .

old gay TΜια από τις χειρότερες απειλές όταν είμαστε γκέι είναι πως όταν γεράσουμε θα καταλήξουμε απόβλητοι από την κοινωνία, περιφρονητέοι, χωρίς φίλους ή οικογένεια, όλο μοναξιά και αρρώστιες – θα πάμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι, σφαγμένοι ή παρατημένοι.

Το λάθος είδος γκέι (ή κούηαρ)

στις .

right gay tΈνας γκέι cis αρρενωπός άνεργος εργάτης από το Πέραμα τι προνόμια έχει σε σύγκριση με ένα non-binary agender πλούσιο πολυσυντροφικό άτομο από την Εκάλη; Ποιος δικαιούται να μιλάει για τον σωστό αγώνα;

Συμβουλές του κώλου: Πώς λειτουργεί ο κώλος;

στις .

arse TΠολλοί από εμάς είναι δύσκολο να φανταστούμε το σεξ χωρίς πήδημα. Γι’ αυτό και στο 10% ανοίγουμε το θέμα «κώλος» για να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον κώλο μας, την ηδονή του και τη φροντίδα του.

34 χρόνια μαζί - τώρα και συμφωνημένοι

στις .

34 years TΤα νέα παιδιά φοβούνται να αποδεχτούν αυτό που είναι, φοβούνται τους άλλους, την κοινωνία. Οχι. Θα πρέπει να πάρουν θέση ως προς αυτό που είναι. Να κατανοήσουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αρρώστια.

Πότε ένα φιλί μπορεί να σε σκοτώσει;

στις .

gay kiss TΤα γκέι φιλιά μας δεν είναι ποτέ μια απλή επιλογή της στιγμής. Κάθε φιλί που δίνουμε είναι ένα βουνό που σκαρφαλώνουμε, μια κορφή που κατακτάμε, στην προσπάθειά μας να πάψουμε να ζούμε έρωτες εσωτερικού χώρου.

Ecce Queer!

στις .

menelas T«Για να είμαστε ο εαυτός μας, πρέπει να κάνουμε πολιτική ανυπακοή». Ένας διάλογος του Δημήτρη Βασιλειάδη με τον queer σκηνοθέτη και φωτογράφο Μενέλα.

Έλληνες γκέι και αμφί άντρες: σεξουαλικοί ρόλοι και απόψεις

στις .

R roles TΠόσοι είναι οι παθητικοί άντρες; Πόσοι οι ενεργητικοί; Σε πόσους αρέσουν τα «παιχνίδια»; Η έρευνα του 10% αποκαλύπτει τους ρόλους μας και τις απόψεις που έχουμε οι γκέι και οι αμφί άντρες για αυτούς.

Σωματικές συνάφειες: αγωνιστικά σώματα και συλλογικότητες στην γκέι κοινότητα

στις .

anna TΜε πολλούς και αντιφατικούς τρόπους, το σώμα μας γίνεται όχημα έμμεσου και άμεσου αγωνισμού, από την παρουσία μας και μόνο σε διαδικασίες της λοατκι συλλογικότητας.