Η Γνώμη του 10%

Sex toys: οδηγός αγοράς και χρήσης

Τα ερωτικά βοηθήματα δεν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να φέρουν στην επιφάνεια τη χαμένη λίμπιντο, ούτε για να καλύψουν απουσία συντρόφων. Ένας σημαντικός τους σκοπός είναι για να εξερευνήσουμε πτυχές της ηδονής που δεν θα μπορούσαμε να ανακαλύψουμε διαφορετικά. Με άλλα λόγια, τα ερωτικά βοηθήματα ενισχύουν το sex positivity μιάς και μπορούμε να τα εντάξουμε στη σεξουαλική μας ζωή σαν αξεσουάρ για να δώσουν άλλες διαστάσεις στην απόλαυση, ως επέκταση του σώματός μας και των ερωτικών αναγκών του. Παρακάτω θα βρείτε μερικά sex toys ανά κατηγορία, την περιγραφή τους και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε solo ή με παρέα.

Απο τη Μελίτα Σκαμπώ


dildopngΠεογλύκανα
Αρκετές φορές τα βρίσκουμε σε σχήμα φαλλού και κατασκευάζονται με διάφορα υλικά και προδιαγραφές, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε. Για συλλέκτες υπάρχουν και σε μαόνι. Οι γενικές κατηγορίες είναι δύο: μελάτα και σκληρά. Μπορούν να είναι ρεαλιστικά στην όψη, ενώ άλλες φορές μπορούμε να βρούμε πιο εξεζητημένα σχήματα, όπως ελεφαντίσια και εξωγήινα. Είναι υπέροχη επιλογή για solo καριέρα αλλά και για παρέες. Στην δεύτερη περίπτωση επιλέξτε τα λεγόμενα δίκαβλα που έχουν δύο όμοιες άκρες για να μοιραστείτε την απόλαυση ταυτόχρονα.

 

vibratorpngΔονητάρια
Πάλι σε φαλλικό σχήμα αλλά συνήθως πιο αφαιρετικά στην όψη, τα δονητάρια λειτουργούν με μπαταρίες και πάλλονται προκειμένου να δώσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Υπάρχουν σε μεγαλύτερη ποικιλία μήκους και σχεδίων από τα πεογλύκανα, ενώ μια διάσημη υποκατηγορία είναι τα λεγόμενα λαγουδάκια που έχουν δύο κεφαλές που λειτουργούν ταυτόχρονα: μια για τον πρωκτό και μια για το αιδοίο. Τα δονητάρια μπορούν να έχουν μια ή και περισσότερες κλίμακες δόνησης: από απλό τρέμουλο έως και λειτουργία μπλέντερ. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στα ασύρματα δονητάρια που επιτρέπουν χειρισμό απο απόσταση. 

 

fleshlightpngΑυνανιστήρια
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα πεογλύκανα και τα δονητάρια είναι ούτως ή άλλως και εργαλεία αυνανισμού αλλά η παρούσα κατηγορία είναι πιο εξειδικευμένη. Εδώ θα βρούμε τεχνητούς πρωκτούς και αιδοία σε κυλινδρικό σχήμα ή σε σχήμα αυγού. Υπάρχουν επίσης και τα δονούμενα δαχτυλίδια που εφαρμόζουν στην κλειτορίδα, στην βάση ή στην βάλανο του πέους, καθώς και τις πεταλούδες που αγκαλιάζουν όλο το αιδοίο. Ιδανικά για όταν θέλετε να σολάρετε, τα αυνανιστήρια προσφέρουν μοναδικές στιγμές ερωτικού ντελίριου και καπακωτών οργασμών. Καταπληκτικό δώρο για γενέθλια και γιορτές!

 

Σφηνοβουλώματαbuttplugpng
Συνήθως για πρωκτική χρήση, οι σφήνες και οι τάπες είναι toys σε σχήμα ημικυλινδρικό ή ωοειδές και -σε αντίθεση με τα πεογλύκανα- δεν είναι πολλών εκατοστών. Τα βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία υλικών, από σιλικόνη έως μεταλλικά. Κάποια έχουν ημιπολύτιμους λίθους στην εξωτερική τους άκρη, κάποια έχουν τρόμπα για να φουσκώνουν όσο βρίσκονται εντός της περιοχής, ενώ άλλα έχουν φουντωτές ουρές που θυμίζουν αλεπού. Το ατού των συγκεκριμένων εργαλείων είναι πως, χάρη στον σχεδιασμό τους, μπορούν να παραμείνουν μέσα σας για όσο θέλετε. Έτσι, μπορείτε να τα φοράτε κάτω από τα ρούχα και να πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ κρατώντας την ηδονή για όλη την ημέρα.

 

ballspngΓαμώμπαλες
Για πρωκτική και κολπική χρήση, συνήθως βρίσκονται σε μέγεθος μπάλας του πινγκ-πονγκ και συνδέονται μεταξύ τους με κορδόνι απο λάτεξ ή άλλο ασφαλές υλικό. Υπάρχουν σε ζευγάρια αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες από δυο στο ίδιο κορδόνι. Η χρήση είναι απλή και άκρως απολαυστική: Αφού τις τοποθετήσετε μέσα σας, τραβάτε την άκρη και βγαίνουν μία-μία στην ταχύτητα και στην ένταση που επιθυμείτε. Υπάρχουν και δονούμενες μπάλες με χειριστήριο που, φυσικά, δεν μπαίνει μέσα στο σώμα. Εκπληκτική επιλογή για παρέες, μιας και μπορούν να μαντέψουν πόσες μπάλες κρύβετε μέσα σας. Αν τραβήξουν τον σωστό αριθμό, κερδίζουν!

 

Τρομπαδούροιpumppng
Παλιότερα χρησιμοποιούνταν ως εργαλείο επιμήκυνσης πέους αλλά τα τελευταία χρόνια η χρήση είναι ευρύτερη. Αυτό το υπέροχο αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από διάφανο πλαστικό και εφαρμόζει στη βάση του πέους, στο αιδοίο ή στα βυζιά. Με τη βοήθεια αντλίας ή φούσκας, αφαιρεί τον αέρα με συνέπεια να αιματώνεται η περιοχή και να προκαλεί αύξηση του μεγέθους της. Το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης -αν και προσωρινό- είναι συναρπαστικό και εξαιρετικά ερωτικό. Υπάρχουν ακόμα πιο εξειδικευμένες τρόμπες που εφαρμόζουν μόνο στις θηλές, στο κεφάλι του πέους ή στο δαχτυλίδι του πρωκτού. Kinky!

 

sleevepngΠουτσόγαντα
Θυμίζουν πεογλύκανα. Η διαφορά τους είναι ότι εφαρμόζουν στο πέος σαν γάντι, μιας και το εσωτερικό τους είναι κούφιο και, σε αντίθεση με τα γάντια, είναι κατασκευασμένα από σκληρό υλικό. Χρησιμεύουν για διείσδυση στον πρωκτό ή στο αιδοίο για την παράταση της απόλαυσης των συντρόφων. Επίσης υπάρχουν κι εκείνα που εφαρμόζουν ως ένα σημείο του πέους, συνήθως στην μέση του. Έτσι, χρησιμοποιείται σαν προέκταση του πραγματικού οργάνου δίνοντας την απόλυτη αίσθηση μήκους. Θα τα βρείτε σε ρεαλιστική μορφή ή διάφανα, με ραβδώσεις ή ακίδες. Το σύνθημα για το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ''μεγαλώνει μεγαλώνει μικρά καβλιά''.

 

fingerpng

Δαχτυληδόνια
Είναι η μίνι εκδοχή του πουτσόγαντου. Εφαρμόζει σε ένα ή σε περισσότερα τα δάχτυλα των χεριών, χρησιμοποιείται solo ή με παρέα και δίνει στον αυνανισμό μιάν αίσθηση αίγλης. Είναι υπέροχο toy για στιγμές που το δάχτυλό σας φαντάζει ανιαρό ή για όταν δεν θέλετε να βάλετε δονητή μέσα σας. Ιδανικό για αρχάριες τρύπες, θα το βρείτε σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων, υλικών και χαρακτηριστικών: από λείο και φωσφοριζέ, από κοραλοκόκκινο και ελαφρώς μυτερό μέχρι και σε σχήμα πολιορκητικού κριού με χρυσή πατίνα.

 

straponpngΣτραπονάρια
Τα απόλυτα αξεσουάρ για pegging, δηλαδή την πρωκτική διείσδυση από γυναίκα προς άνδρα, αυτά τα βοηθήματα είναι πραγματική απόλαυση. Φυσικά και χρησιμοποιείται από κάθε ζευγάρι ή παρέα που θέλει να παιχνιδίσει με έναν μοναδικό τρόπο, το strap-on είναι ένα πεογλύκανο ή δονητάρι που δένει στη μέση μέσω ειδικής ζώνης. Προσφέρει ατελείωτες ώρες ικανοποίησης, ενώ τα αμέτρητα σχέδια που μπορείτε να βρείτε θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες. Για πιο αμπιγιέ εμφανίσεις προτιμήστε ζώνες με στρας ή παγιέτες.

 

Προστατόκαβλαprostatepng
Με ειδικό σχεδιασμό αποκλειστικά για την διέγερση του προστάτη, αυτά τα sex toys προσφέρουν υπέροχες στιγμές πολλαπλών οργασμών χωρίς κόπο. Ιδανικά για όλες τις στάσεις, είναι κατασκευασμένα απο μαλακό υλικό που δεν τραυματίζει. Θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία υφών και τα περισσότερα έχουν ειδική λαβή στην άκρη τους προκειμένου να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το σημείο που θα σας κάνει να ουρλιάζετε απο ηδονή. Εχουν το ίδιο αβαντάζ με τα σβηνοβουλώματα και το φοράτε κάτω απο τα ρούχα κάνοντας τους γύρω σας να αναρωτιούνται για ποιο λόγο χαμογελάτε συνεχώς.

 

 

Σημαντικές συμβουλές: Φροντίζετε, καθαρίζετε, φυλάσσετε και χρησιμοποιείτε τα sex toys σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους. Απολυμάνετε ή τοποθετήστε προφυλακτικό αν πρόκειται να αλλάξετε τρύπα, ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε μόνο εσείς. Η χρήση προφυλακτικού ή/και ο σχολαστικός καθαρισμός τους είναι απαραίτητος όταν τα μοιράζεστε ή τα δανείζετε.

Καλούς πήδουλους!

toysgeneral

.
  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος