Τεύχος 22

τεύχος 22

απρίλιος - ιούνιος 2008

Τα τραύματα της ομοφυλοφιλίας (και πώς να τα ξεπεράσετε)

altΗ ομοφυλοφιλία είναι μια ψυχολογικά υγιής σεξουαλική ταυτότητα. Όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζεται συχνά από την κοινωνία μπορεί να αφήσει τραύματα στους γκέι άντρες και γυναίκες. Ευτυχώς, είναι ξεπεράσιμα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τρανσέξουαλ με φωτοστέφανο

Τα ράσα σίγουρα δεν κάνουν τον παπά, ειδικά όταν κάτω από τα ράσα ενός Αγίου κρύβεται μια γυναίκα. Κανονική, όχι αποκριάτικη! Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για υπερβολή ή ιεροσυλία, διαβάστε τους Βίους Αγίων και τα ξαναλέμε.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ομοφυλοφιλία: από την αρρώστια στην υγεία

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα πιθανά αίτια της ομοφυλοφιλίας. Παθολογική αρρώστια; Φυσιολογική αλλά οπωσδήποτε παροδική φάση; Κόλλημα σε κάποιο ανώριμο στάδιο; Ή μήπως φυσιολογική έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας; Διαβάστε τι έλεγαν παλιά και τώρα οι επιστήμονες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ξυπνήστε Έλληνες!

10-t.jpgΟ γάμος των γκέι πλησιάζει! Ξεσηκωθείτε Έλληνες να τον αποτρέψετε γιατί εάν οι γκέι παντρευτούν η Ελλάδα θα διαλυθεί! Ακολουθούν δέκα ατράνταχτα επιχειρήματα γιατί πρέπει να απαγορευτεί ο γκέι γάμος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Aimée & Jaguar

Βερολίνο 1943: Υπό την απειλή των βομβαρδισμών και των καταδιώξεων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δυο γυναίκες ζουν για πρώτη φορά τον μεγάλο τους έρωτα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γκέι δαγκωνιές

Είστε παιδί της νύχτας; Σας αρέσει να πιπιλάτε τον λαιμό του φίλου σας; Νιώθετε να σας διαπερνάει ένα ρίγος όταν βλέπετε να χτυπάει η καρωτίδα στον λαιμό του φίλου σας;

Συνέχεια ανάγνωσης

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος