Τεύχος 22

τεύχος 22

απρίλιος - ιούνιος 2008

Τα τραύματα της ομοφυλοφιλίας (και πώς να τα ξεπεράσετε)

altΗ ομοφυλοφιλία είναι μια ψυχολογικά υγιής σεξουαλική ταυτότητα. Όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζεται συχνά από την κοινωνία μπορεί να αφήσει τραύματα στους γκέι άντρες και γυναίκες. Ευτυχώς, είναι ξεπεράσιμα.

Ομοφυλοφιλία: από την αρρώστια στην υγεία

Ομοφυλοφιλία: από την αρρώστια στην υγεία

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα πιθανά αίτια της ομοφυλοφιλίας. Παθολογική αρρώστια; Φυσιολογική αλλά οπωσδήποτε παροδική φάση; Κόλλημα σε κάποιο ανώριμο στάδιο; Ή μήπως φυσιολογική έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας; Διαβάστε τι έλεγαν παλιά και τώρα οι επιστήμονες.

Ξυπνήστε Έλληνες!

10-t.jpgΟ γάμος των γκέι πλησιάζει! Ξεσηκωθείτε Έλληνες να τον αποτρέψετε γιατί εάν οι γκέι παντρευτούν η Ελλάδα θα διαλυθεί! Ακολουθούν δέκα ατράνταχτα επιχειρήματα γιατί πρέπει να απαγορευτεί ο γκέι γάμος.

Γκέι δαγκωνιές

Γκέι δαγκωνιέςΕίστε παιδί της νύχτας; Σας αρέσει να πιπιλάτε τον λαιμό του φίλου σας; Νιώθετε να σας διαπερνάει ένα ρίγος όταν βλέπετε να χτυπάει η καρωτίδα στον λαιμό του φίλου σας;

Τρανσέξουαλ με φωτοστέφανο

Τρανσέξουαλ με φωτοστέφανοΤα ράσα σίγουρα δεν κάνουν τον παπά, ειδικά όταν κάτω από τα ράσα ενός Αγίου κρύβεται μια γυναίκα. Κανονική, όχι αποκριάτικη! Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για υπερβολή ή ιεροσυλία, διαβάστε τους Βίους Αγίων και τα ξαναλέμε.

Aimée & Jaguar

Aimée & JaguarΒερολίνο 1943: Υπό την απειλή των βομβαρδισμών και των καταδιώξεων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δυο γυναίκες ζουν για πρώτη φορά τον μεγάλο τους έρωτα.