Ο γιος σου είναι γκέι! Κατάστρεψέ τον!

Γνώμη

του Λύο Καλοβυρνά

Φοβάσαι μήπως σου βγήκε το παιδί γκέι; Ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Ο γιος σου είναι πούστης. Το υποψιάζεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν θέλεις να το πιστέψεις. Μα πώς είναι δυνατόν; Γιατί να σου τύχει εσένα τέτοια συμφορά; Γιατί να σου βγει το παιδί σου ανώμαλο;

Μην ανησυχείς. Σαν γονιός έχεις δύναμη. Στο χέρι σου είναι να καταστρέψεις το παιδί σου. Είναι απλό: πες του ότι αυτά είναι ανωμαλίες. Ότι θα χαλάσει τη ζωή του. Ότι θα καταλήξει μόνος και απομονωμένος από τους πάντες. Ότι αν δεν κόψει τις ανωμαλίες και δεν παντρευτεί σαν κανονικός άντρας θα πάει χαράμι όλη του η ζωή.

Δεν σε ακούει; Σου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική και ότι αν τον αγαπάς πρέπει να τον δεχτείς όπως είναι; Μαλακίες! Μην ανησυχείς. Είπαμε, σαν γονιός έχεις δύναμη. Απείλησέ τον ότι έτσι  και δεν σοβαρευτεί θα τον διώξεις απ’ το σπίτι. Ότι θα τον πας σε κάνα κομπογιαννίτη ψυχίατρο που δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους γονείς ότι θα κάνει καλά το παιδί τους. Εκβίασέ τον συναισθηματικά ότι με τις πομπές του θα σε στείλει στον τάφο. Κλάψε απαρηγόρητος και απείλησε να πέσεις από το μπαλκόνι. Κάν’ του πόλεμο νεύρων. Σπάσε του τον τσαμπουκά και οδήγησέ τον στην τρέλα ή στην αυτοκτονία. Μπορείς!

Απ’ την άλλη, θα μπορούσες να σκεφτείς ότι το παιδί σου έτσι γεννήθηκε και είναι φυσιολογικό. Ότι σε όλο τον κόσμο πια οι γκέι παντρεύονται μεταξύ τους και φτιάχνουν οικογένεια. Ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε αρρώστια ούτε ανωμαλία. Ότι ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να ζήσει απόλυτα ευτυχισμένος αν το περιβάλλον του τον αποδέχεται όπως είναι.

Κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους όπως είναι. Εσύ βέβαια δεν τα πιστεύεις αυτά. Σκατά γονείς θα είναι. Εσύ χρησιμοποίησε τη δύναμη που έχεις και κατάστρεψε τον γιο σου που σου βγήκε πούστης! Άκου εκεί που θέλει να ζήσει ευτυχισμένος σαν γκέι, το τσογλάνι!

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 guests και κανένα μέλος