Η Γνώμη του 10%

Ακόμα 5+1 LGBTQI+ ταινίες τρόμου!

Απο την Μελίτα Σκαμπώ

Πρέπει να το παραδεχτούμε: κάποιες φορές, η ανάγκη μας για αδρεναλίνη είναι ακόρεστη και συνεχής. Γι'αυτό το λόγο, σας προτείνουμε έξι ταινίες τρόμου με LGBTQI+ περιεχόμενο για να περάσετε μια βραδιά με τα χέρια γαντζωμένα στο μαξιλάρι! Για το πρώτο μέρος του άρθρου, κάντε κλικ εδώ.

Κάνοντας κλικ στον τίτλο της κάθε ταινίας, θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του imdb.com για να διαβάσετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες!

The Hunger
Ένα αλλόκοτο ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές την Catherine Deneuve, τον David Bowie και την Susan Sarandon οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια χωρίς επιστροφή. Το σασπένς και η ακαταμάχητη έλξη παντρεύονται υπέροχα σε αυτό το βραβευμένο φιλμ που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψη σας για την αιώνια ζωή. 

Thelma
Προτεινόμενη για τις υποψηφιότητες Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, αυτό το σύγχρονο Νορβηγικό παραμύθι τρόμου μας δείχνει την ομοερωτική σχέση δυο γυναικών μέσα απο τις ψυχοκινητικές δυνάμεις της μιας εκ των δύο. Με πολλά στοιχεία φαντασίας και μοναδική 23.04.2020.cσκηνοθεσία, η Θέλμα ήρθε για να στοιχειώσει τα όνειρά μας!

Truth Or Dare a.k.a. Truth Or Die
Εκ πρώτης όψεως το θέμα της ταινίας μπορεί να μοιάζει ενοχλητικά οικείο. Μια παρέα φίλων πέφτει θύμα ενός μανιακού που τους εξαναγκάζει να παίξουν το παιχνίδι αλήθειας ή θάρρους με ολέθρια αποτελέσματα -κι όλα αυτά σε ένα σπίτι στο δάσος. Κλισέ; Όχι! Ο φόνοι είναι εξαιρετικά ευρηματικοί και το φινάλε ακόμα περισσότερο. Μην την χάσετε!

Hellbent
Ενας μυστηριώδης δολοφόνος έχει βάλει στόχο μια παρέα γκέι ανδρών και τους παγιδεύει σε ένα ατελείωτο κυνήγι γάτας-ποντικού λουσμένο στο αίμα. Ανάμεσα στα παθιασμένα φιλιά, το cruising και τις drag queens κρύβεται ένα τρομακτικό μυστικό που μόνο ο ημίγυμνος μακελάρης γνωρίζει αλλά προσέξτε! Αυτός ο μακελάρης ίσως γνωρίζει και το δικό σας μυστικό.

Androgynym
Η πιο σινεφίλ επιλογή της λίστας έρχεται με έναν άνδρα που εξωτερικεύει τον παράδοξο ψυχισμό του και μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας σε μια γυναίκα χωρίς όρια. Γήινη και ταυτόχρονα εξωπραγματική, αυτή η ταινία κρύβει τον τρόμο πίσω απο το δράμα και μας υπόσχεται 23.04.2020.bσοκαριστικές στιγμές γνήσιας αδρεναλίνης.

Curse Of Chucky
Καλά καταλάβατε, η Κούκλα Του Σατανά επιστρέφει και είναι πιο εκδικητική απο ποτέ. Αποστασιοποιημένη απο την κωμική χροιά των δυο τελευταίων sequels, το Curse Of Chucky είναι μια ώριμη ταινία τρόμου με πολλές ανατροπές και πλούσιο gore. Το LGBTQI+ στοιχείο δεν θα το αποκαλύψω για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτό το φιλμ με άγνοια κινδύνου!

 



 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος