Η Γνώμη του 10%

5+1 LGBTQI+ Ταινίες Τρόμου!

Απο την Μελίτα Σκαμπώ

#menoume_spiti και μια απο τις επιλογές μας είναι να παρακολουθούμε ταινίες. Οι παραγωγές με LGBTQI+ περιεχόμενο είναι αρκετές. Όμως, κάποια είδη ταινιών με αυτή τη θεματική είναι κάπως πιο σπάνιες. Σας προτείνουμε, λοιπόν, κάποιες horror movies που αξίζει να παρακολουθήσετε με την παρέα σας ή μοναχικά -if you dare!
Για το δεύτερο μέρος του άρθρου κάντε κλικ εδώ.

Κάνοντας κλικ στον τίτλο της κάθε ταινίας, θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του imdb.com για να διαβάσετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες!

A Nightmare On Elm Street Part 212.04.2020.b
Όχι τόσο εντός θεμάτος στο σύνολο, αλλά πιο queer πεθαίνεις. Ο γνωστός δολοφόνος των ονείρων, Freddy Krueger, επιτίθεται δυναμικά στον -κατά τα άλλα- straight πρωταγωνιστή. Ουρλιαχτά που θα ζήλευαν οι καλύτερες scream queens του Hollywood, μοναδικά ειδικά εφέ και πολύ (μα πολύ) bromance!

Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation
Cult-ίλα και αλυσοπρίονα, τι καλύτερο; Η Renee Zellweger (ναι, η γνωστή) και ο Matthew McConanaughey (ναι, ο γνωστός) ενάντια στον διαβόητο μακελάρη ο οποίος μεταμορφώνεται σε drag περσόνα και διασκεδάζει τα θύματά του φορώντας φουστάνια και βάζοντας κραγιόν στις μάσκες απο ανθρώπινο δέρμα που ράβει στο πρόσωπό του. A must watch!

Seed Of Chucky
Το πέμπτο sequel της μανιακής Κούκλας Του Σατανά είναι κάτι ανάμεσα σε κωμωδία, φάρσα και ταινία τρόμου. Λυσσασμένοι φόνοι απο λάτεξ χέρια, οικογένειες που πασχίζουν για την αποδοχή και ένα gender bending στοιχείο που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε μιας και αποτελεί major spoiler! Σβήστε τα φώτα, φτιάξτε πολύ ποπ-κορν, αποκεφαλίστε την Barbie σας και απολαύστε!

Vampyros Lesbos
Ψυχεδελική και ταυτόχρονα τόσο οικεία, αυτή η Γερμανική ταινία τρόμου του 1971 μας μιλάει για το εκκεντρικό πάθος που σβήνεται μόν12.04.2020.cο με αίμα. Λεσβίες βαμπίρ, κατ'ευθείαν απο την οικογένεια του Κόμη Δράκουλα, διψούν για έρωτα μέσω ψευδαισθήσεων και πραγματικότητας και μας προσκαλούν να ζήσουμε μαζί τους τις ανεξέλεγκτες ονειρώξεις τους. Αξίζει!

Sleepaway Camp
Εμπνευσμένη απο την επιτυχία του Friday The 13th δυο χρόνια πριν, η ταινία μας ταξιδεύει σε μια κατασκήνωση εφήβων δίπλα σε μια υπέροχη λίμνη. Ολοι θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι αλλά φαντάζομαι καταλάβατε που πάει το πράγμα! Ευφάνταστες δολοφονίες απο έναν άγνωστο που καραδοκεί πίσω απο τις φυλλωσιές, καχύποπτες ματιές, ουρλιαχτά που σπάνε τζάμια και ένα φινάλε που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Grave a.k.a. Raw
Μια σύγχρονη ματιά στην αιώνια δίψα για σάρκα, αυτή η υπέροχη ταινία είναι κάπως δύσπεπτη -κυριολεκτικά. Πολλά queer, gay και λεσβιακά στοιχεία περιπλέκονται γύρω απο τις ορέξεις της πρωταγωνίστριας η οποία, όπως και να το κάνουμε, είναι κάπως λιχούδω. Μοναδική 12.04.2020.dσκηνοθεσία και ερμηνείες, αξίζει να τη δείτε αν έχετε γερό στομάχι. Αντεδείκντυται για χορτοφάγους και vegan (καταλάβατε τι θέλω να πω!).

Για το δεύτερο μέρος του άρθρου, κάντε κλικ εδώ.

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος