Ειδήσεις

Τύπος: Τα λιμανάκια των gay (Espresso, 4/8/08)

Τα λιμανάκια των gay

(Espresso, 4/8/08)

της Ανθής Βούλγαρη

080902-limanakia-120Αναστενάζουν τα βραχάκια της Βουλιαγμένης από τις ερωτικές περιπτύξεις και τα παιχνίδια των ομοφυλοφίλων! Κάτω απ' τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού ζευγαράκια αντρών κατηφορίζουν με τα μαγιό τους στη βραχώδη πλαγιά που οδηγεί στη θάλασσα, ακριβώς κάτω από τις στροφές (γνωστές για τις κόντρες που γίνονται εκεί) στα Λιμανάκια.

Οσοι είναι μόνοι πάνε απλώς για «ψάρεμα» και κατά το απογευματάκι, την ώρα που ο ήλιος αρχίζει να χάνεται μέσα στα γαλανά νερά του Σαρωνικού, πέφτουν τα πρώτα δολώματα. Γυμνοί σαραντάρηδες επιδεικνύουν τα προσόντα τους εκθέτοντας το κορμί τους, ενώ νόστιμοι νεαροί, έτοιμοι για όλα, αρχίζουν το μπλα-μπλα με ψαρομάλληδες κυρίους και λίγο πιο πέρα κάποιοι άλλοι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, αρχίζουν τις περιπτύξεις.

Τα Λιμανάκια, λίγο πριν από τη Βάρκιζα, έχουν γίνει gay στέκι για όσους διψούν για νέες γνωριμίες και εμπειρίες, ενώ οι ζιγκολό έχουν μετατρέψει το σημείο σε καλοκαιρινή πιάτσα.

H ιδανικότερη ώρα για τα χαϊδολογήματα είναι λίγο πριν πέσει το σκοτάδι. Το φλερτ έχει προχωρήσει αφού έχει γίνει η επιλογή του ερωτικού συντρόφου και πολλοί έχουν περάσει στα προκαταρκτικά. Οσοι συχνάζουν εκεί γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται και γι' αυτό το λόγο δεν διστάζουν να ερωτοτροπούν απροκάλυπτα. Οι πιο ντροπαλοί κρύβονται πίσω από τους θάμνους, ενώ όσοι μένουν «μπουκάλες» αυτοϊκανοποιούνται παρατηρώντας τα... δρώμενα.

Το ίδιο «έργο» παίζεται και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στα βράχια επί της παραλιακής προς το Σούνιο (λίγο μετά την «Τρύπα του Καραμανλή»). Πρόκειται επίσης για τόπο συνάντησης γυμνιστών που είναι έτοιμοι για ό,τι προκύψει. Οι περίοικοι μας λένε ότι οι φήμες για ολονύχτια καυτά πάρτι οργιάζουν. «Λένε πως μόλις πέσει ο ήλιος ψωνίζονται. Πάνε και πολλοί αλλοδαποί εκεί. Τι να πω... Εμείς δεν τολμάμε να πλησιάσουμε. Οσοι έχουν πάει τυχαία εκεί για να αποφύγουν την πολυκοσμία έχουν φύγει τρομαγμένοι» μας λέει η κυρία που διατηρεί ψιλικατζίδικο στην περιοχή, η οποία και μας συμβουλεύει να μην προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε στο σημείο αν έχει πέσει ο ήλιος.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

Πηγή: espressonews.gr

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος