Ειδήσεις

Anderson Cooper: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι gay!

altΒαρέθηκε πια να ακούει τις φήμες ότι μάλλον είναι ομοφυλόφιλος και αποφάσισε ο ίδιος να αποκαλύψει την αλήθεια μέσω ενός γράμματος! Ο κεντρικός παρουσιαστής του CNN, δημοσιογράφος και συγγραφέας, μόλις χθες δημοσίευσε το γράμμα μέσω του Andrew Sullivan, που είναι ένας πολιτικός blogger, αλλά και φίλος του στο κανάλι. Και επειδή τα γραπτά μένουν, ο Anderson Cooper αποκάλυψε: «Πάντα πίστευα ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι πρέπει να συζητά δημοσίως ποιόν θέλει να ψηφίσει, τι θρησκεία πρεσβεύει ή ποιους αγαπά. Όσο ο δημοσιογράφος είναι δίκαιος και ειλικρινής στην δουλειά του, η προσωπική του ζωή δεν έχει καμία σημασία».

Και τονίζοντας παρακάτω ότι του αρέσουν οι άντρες, συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος, άνετος και περήφανος με τον εαυτό μου. Από τις πρώτες μέρες μου ως δημοσιογράφος δούλεψα σκληρά στο να παρουσιάσω σωστά και ακριβώς το πορτραίτο των ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών στα μέσα- και να παρουσιάσω επίσης σωστά και όλους αυτούς που έχουν λόγους να τους απορρίπτουν. Δεν είναι δουλειά μου να σπρώχνω μία «ατζέντα», αλλά είμαι ειλικρινής με αυτά που βλέπω, λέω και κάνω. Πάντα ήθελα να είμαι ένας καλός δημοσιογράφος και το μόνο που θέλω είναι να προωθώ την αλήθεια».

Πηγή: attikipress.gr

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος