Ειδήσεις

ΗΠΑ: H Subway απολύει υπάλληλο επειδή συμμετείχε σε γκέι πορνό

080909-bread-penis-120Ένας 22χρονος απολύθηκε από υποκατάστημα της πολυεθνικής αλυσίδας φαστ φουντ Subway στο St Louis του Missouri, επειδή στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε γκέι πορνό.

Τον υπάλληλο αναγνώρισε πελάτης του υποκαταστήματος, ο οποίος παραπονέθηκε στη διεύθυνση.

Ο 22χρονος Kurt Wild, πρώην υπάλληλος των Subway, δήλωσε σε e-mail που έστειλε στην ιστοσελίδα Bgay.com:

«Ένας πελάτης είπε ότι δεν θα ξαναέτρωγε στα Subway εξαιτίας της δουλειάς που έκανα στο παρελθόν και ότι, αν δεν απολυόμουν, θα έκαναν μποϊκοτάζ στο κατάστημα. Ίσως πρέπει να πάρω και γω ο ίδιος στάση και να μποϊκοτάρω το κατάστημα, αν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά την ιδιωτική ζωή του κόσμου. Θα έπρεπε να έχω το δικαίωμα να εργάζομαι όπου μπορώ και δεν είναι ούτε σωστό ούτε δίκαιο να με αποκλείουν από την εργασία εξαιτίας του γκέι θέματος. Αν το έκανε μια κοπέλα, πιθανόν θα ήταν ok... κι αν ένας άντρας συμμετάσχει σε στρέιτ πορνό, το θεωρούν τιμή του και καμάρι του. Όταν συμμετέχω σε γκέι πορνό, αισθάνομαι σαν να με λιντσάρουν για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Τον περασμένο Ιούλιο η Subway ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία franchising στον κόσμο με σχεδόν 30.000 υποκαταστήματα σε 87 χώρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.subway.com), στην Ελλάδα έχει 10 καταστήματα.

Το 2006, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος Subway, που παραδέχτηκε ότι απέλυσε εργαζόμενο επειδή ήταν οροθετικός, προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Πηγή:   pinknews.co.uk 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 40 guests και κανένα μέλος