Ειδήσεις

Τουρκία: Στο Bodrum το διεθνές σεμινάριο γκέι τουρισμού της IGLTA

080919-gay-tourism-turkey-120Η τουρική πόλη Bodrum θα φιλοξενήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου το διεθνές σεμινάριο γκέι τουρισμού που διοργανώνει η Διεθνής Γκέι και Λεσβιακή Ταξιδιωτική Ένωση (IGLTA), εορτάζοντας φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της.  Αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από περισσότερες από 80 τουριστικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της IGLTA Carlos Kytka είπε ότι η πόλη επελέγη λόγω της ανεκτικότητας που δείχνει προς τους γκέι.

«Σε τελική ανάλυση», είπε, «όλοι είμαστε το ίδιο. Εϊμαστε άνθρωποι. Φυσικά οι παραδόσεις μας και οι πολιτιστικές μας αναφορές διαφέρουν, αλλά όλοι είμαστε το ίδιο στο βάθος».

Ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Ahmet Ligoğlu, προσκείμενος στο κυβερνόν Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, σημείωσε ότι η πόλη θα υποδεχτεί τους γκέι τουρίστες με λουλούδια, όπως είχε γίνει το 2006, όταν ένα βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο έφερε 600 γκέι και λεσβίες στο Bodrum, και ότι πρέπει να δοθεί το μήνυμα ως όλοι οι τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι.

Δώδεκα ξένοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν το γεγονός.

Ο κύκλος εργασιών της γκέι τουριστικής βιομηχανίας υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: turkishdailynews.com 


  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος