Όταν το kitsch συναντά το βαρύ camp

Γκέι πολιτισμός

Kitsch και βαρύ camp; O φωτογράφος Dean Stockings τα συνδυάζει μοναδικά σε μια σειρά πορτρέτων και φωτογραφήσεων μόδας.

του Πέρη Αποστολάκη

Χλιδή, πολυτέλεια, αίγλη και υπερβολή είναι μερικοί από τους επιθετικούς προσδιορισμούς που περιγράφουν το έργο του βρετανού φωτογράφου Ντην Στόκινγκς. Είτε κάνει πορτρέτα είτε φωτογραφήσεις μόδας, το kitsch και το βαρύ camp έχουν την τιμητική τους, ακόμα και στις πιο λιτές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του.

Οι φωτογραφίες του είναι αποτέλεσμα 50% φακού και 50% επεξεργασίας, όπως δηλώνει. Το μοντάζ είναι εγγενές κομμάτι της δουλειάς του.

Εκτός από τη φωτογραφία, ο κατά βάση αυτοδίδακτος Ντην Στόκινγκς έχει ξεκινήσει να ασχολείται με τη δημιουργία βίντεο κλιπ, ενώ σχεδιάζει και μια παραγωγή πορνό μέσα στο 2009.

Ο Ντην Στόκινγκς εκθέτει μέρος της δουλειάς του αποκλειστικά στο 10%. Για να δείτε άλλα έργα του, επισκεφτείτε τη διαδικτυακή γκαλερί του ή τη σελίδα του στο www.myspace.com/dean_stockings

{yoogallery src=[/images/stories/issues/24/Dean_Stockings/] title=[Dean Stockings photography] thumb=[polaroid] width=[150] load_lightbox=[0] resize=[1] spotlight=[0] style=[lightbox] thumb_cache_time=[43200] }

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 298 guests και κανένα μέλος