Η Γνώμη του 10%

Και τι μας νοιάζει τι κάνετε στο κρεβάτι σας; Μη το φωνάζετε κιόλας!

violence«Την ποινή των ισοβίων για ομοφυλοφιλικές πράξεις προβλέπει νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο στην Ουγκάντα. Αρχικά μάλιστα ο νόμος προέβλεπε μέχρι και τη θανατική ποινή».

Μη νομίσετε ότι είμαι εκτός θέματος, υπάρχουν διάφορα άτομα που μοιάζουν να μην αρέσκονται στην lgbt ενδυνάμωση («ε, μην το φωνάζετε, κιόλας, ρε αδερφέ!») είναι δε, ιδιαιτέρως εύγλωττα ως προς την αντίθεσή τους προς τα συγκεκριμένα lgbt θέματα (coming out, pride κ.λπ.) και εκφράζουν με ειλικρινή, υποτίθεται, απορία το χιλιοειπωμένο: «μα, τι μάς ενδιαφέρει 'τι κάνουν στο κρεβάτι τους' και γιατί το κάνετε θέμα; Εγώ σας λέω π.χ, ποιες στάσεις προτιμώ στο κρεβάτι ή αν χρησιμοποιώ sex toys ή αν μού αρέσουν οι μελαχρινές-οί;».

Τα αναφερθέντα άτομα, κατά συντριπτική πλειοψηφία, δεν θα τα βρει κανείς να σχολιάζουν ποτέ ειδήσεις σαν αυτή της 1ης παραγράφου, τι έγινε πρόσφατα στη Ινδία, στη Ρωσία, στην Αυστραλία, σχετικά μ' αυτά τα θέματα, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν καμία 80αριά χώρες στο κόσμο όπου η ομοφυλοφιλία επισύρει τρομακτικά αντίποινα στις ζωές των lgbt: βάναυση διαπόμπευση, «διορθωτικό» βιασμό, ποινές φυλάκισης και μερικές φορές θάνατο.

Ούτε έχουν αντιληφθεί ότι με το να «χώνεσαι στην τρύπα σου» και να κρύβεσαι σα κυνηγημένος δεν αποτελεί λύση και ότι σ΄αυτές τις περιπτώσεις το προσωπικό γίνεται συλλογικό και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Επίσης πρέπει να καταλάβουν ότι το «τι στάση προτιμούν στο κρεβάτι ή αν π.χ. προτιμούν στρουμπουλές έναντι των αδυνάτων γυναικών/ανδρών», ΔΕΝ είναι κάτι που θα τους-ις στείλει στη φυλακή ή κάτι που θα ωθήσει άλλους ανθρώπους να τις βιάσουν, για να «τους δείξουν πόσο ωραίο είναι το κανονικό σεξ» ή κάτι που θα τους κάνει να ξυλοκοπηθούν, ακόμη και μπροστά σε κόσμο, επειδή μοιάζουν ή είναι γκέι, ή κάτι για το οποίο θα τους-ις κοροϊδεύουν στο σχολείο/σχολή ή κάτι που θα τους-ις κάνει να απολυθούν από τη εργασία τους ή κάτι που θα τους-ις κάνει να κρύβονται και να έχουν διπλή ζωή ή κάτι για το οποίο κινδυνεύουν να τους-ις στείλουν στο ψυχίατρο ή σε εγκληματίες κομπογιαννίτες, για θεραπείες βασανιστηρίων ή κάτι που τους-ις φέρνει, μονίμως, σε δύσκολη θέση με κοινωνικές πιέσεις (γιατί δεν έχεις γκόμενα τι τρέχει με σένα δεν είσαι άντρας; γιατί δεν βρίσκεις έναν άντρα πότε θα προλάβεις να κάνεις παιδιά; Γιατί δεν μάς λες ποτέ τι κάνεις; «Και στα δικά σου!») και πολλά άλλα.

Κι όσο γι' αυτούς που ενοχλούνται με το "gay lobbying": Ας εξαλειφθεί η νοοτροπία ότι "το να είσαι πούστης παιδάκι μου είναι χειρότερο από το να είσαι πρεζόνι", ας εξαλειφθούν οι διακρίσεις, ας εξαλειφθεί ότι οι απανταχού Θεοί θέλουν να δουν τους lgbt σουβλιστούς-ές, ας εξαλειφθούν οι ομοφοβικές συμπεριφορές, ας εξαλειφθεί το μίσος και το bullying, ας εξαλειφθεί ο αποκλεισμός, ας εκπαιδευτούν όλοι οι άνθρωποι από το νηπιαγωγείο στις διαφόρου τύπου διαφορετικότητες, ας τα κάνουμε όλα αυτά κι αν μετά υπάρχει ακόμη "gay lobbying", πολύ ευχαρίστως να το ξανασυζητήσουμε.

Πηγή: www.lifo.gr 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος