Οι Δυο Νεράιδες

17 και desperate

 

Κουκλάρες μου!..

Κατ' αρχάς Καλή Νεράιδα: σε είδα τις προάλλες στο Mall.. Κόλαση το καινουργιο μαλλί (και το τεκνό που έσερνες από πίσω!) Και 'σένα μωρή αλόγα καλύτερη (λέμε τώρα) νεράιδα δε θα σε πετύχω πουθενά! Μη νομίζεις ότι ξεχνάω το μανούλι που μου φαγες πρόπερσι στην Αράχωβα..

Θεές μου.. I AM DESPERATE. Είμαι ένα 17χρονο επαρχιόπουλο -καλά όχι και στα Τουρκοβούνια αλλά επαρχία είναι και δω που είμαι- το οποίο έχει κουραστεί αρκετά.. Ενώ έχω καταφέρει να κάνω αρκετά πράγματα με αγοράκια, συνομήλικα ή και μεγαλύτερα (ορμές ειν' αυτές), έχω αρχίσει να νιώθω την ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη από το ίδιο φύλο. Έχω φίλους, 2 από τους οποίους ξέρουν για μένα και με στηρίζουν το δίχως άλλο. Απλώς νιώθω κάπως κενός. Θέλω και γω ο καημένος να εκπληρώσω τις γλυκαναλατορομαντικές επιταγές της νεανικής μου φύσης (καλόοο!)

I'm still in the closet, όπως καταλαβαίνετε, γιατί το χωρίο μου είναι ακόμη πιο οπισθοδρομικό από τα Τουρκοβούνια! Εντάξει βέβαια, δεν είμαι και καρα-κομπλεξικός στο να το κρύβω, αλλά ούτε από την άλλη ντύνομαι Marylin και χτυπάω τους δρόμους! Λογικά πράματα.

Θα μου πείτε βέβαια εύλογα. Σε ένα χρόνο ρε σπασαρχίδικο περνάς σε όποια πολη θες και κάνεις του κεφαλιού σου!! Και θα σας απαντήσει το 17χρονο σπασαρχίδικο: σωστά όλα αυτά, αλλά άλλος ένας χρόνος από τα ορμητικά μου νιάτα?; I'm exhausted! :)

1o ΥΓ: Καλή μου νεράιδα, πόσα μόρια θέλει να περάσω στην ανώτατη νεραϊδική;

2ο ΥΓ: Καλύτερη (φτου κακά) νεράιδα σε συγχωρώ για το μανούλι, γιατί είναι και το Karma στη μεσή...

Kisses & Wishes!

Johnny


Βρε παιδάκι μου, χαλάρωσε,

Δεν σε πήρανε τα χρόνια. Έχεις μπροστά σου μια ζωή να... λυσσάξεις. Ακόμη ζεις στο πατρικό σου με όλα τα συνακόλουθα: έλεγχος, ωράρια, κήρυγμα. Ήδη το ότι έχεις φίλους που ξέρουν για σένα είναι πολύ. Για σκέψου πόσοι συνομήλικοί σου γκέι δεν το έχουν ούτε αυτό. Και ναι, σπασαρχίδικο 17χρονο, έχεις απόλυτο δίκιο: σε έναν χρόνο θα έχεις φύγει και θα κάνεις (σχεδόν) ό,τι γουστάρεις.

Τώρα στο ερώτημά σου πώς θα περάσει αυτός ο τελευταίος χρόνος, καλοί οι έρωτες και οι συναισθηματικές καλύψεις, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις και λίγο βάρος στα μαθήματα για να μπεις στη σχολή που θέλεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη ζωή που θέλεις. Τίποτε δεν είναι δεδομένο και ας μην έχουμε τίποτε δράματα τύπου «άλλη μια χρονιά στο σπίτι πιπωμένος με φροντιστήρια», γιατί παίζει και αυτό το σενάριο τρόμου, you know.

Φιλούμπες,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητέ Johnny Tu n'es pas un ange,

Θες να μου πεις ότι ήδη βγάζεις τα μάτια σου στα 17 με «αγοράκια, συνομήλικα ή και μεγαλύτερα» και μας κλαίγεσαι επειδή δεν σου έχει κάτσει ο σούπερ-γκόμενος που εκτός από τον κώλο στο χέρι θα σου δίνει και κουτί με σοκολατάκια; Αυτό λέγεται απληστία και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει ένα αγόρι στην ηλικία σου. Μόνο με την απληστία θα πας μπροστά στη ζωή, γιατί όπως λέει κι η μυτόγκα Μπάρμπρα, «Why have the thirst if not to drink the wine?».

Σου προτείνω λοιπόν να παρατήσεις σχολεία, γονείς, χορτολίβαδα, τσέλιγκες (ναι, και τον τσέλιγκα, άστον κάτω, τον κάτσιασες πια), να πάρεις το δισάκι σου (δισάκι είναι ένα ούλτρα σικ μικρό σακιδιάκι που λάνσαρε ο Χάκλμπερι Φιν και φοριέται στον ώμο κρεμασμένο από ένα κλαδί· είναι η πρώτη λέξη της μόδας για τον καθωσπρέπει αλήτη) και με το δισάκι σου πάρε δρόμο άφησε δρόμο και κατέληξε εκεί που σε βγάζει η καρδιά σου (πιθανότατα σε κάποιο ΚΤΕΛ).

Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Ένα γλυκό τυροπιτά που μαζί με τη ζαμπονοτυρόπιτα θα σου δώσει και την καρδιά του; Ένα τσογλάνι που εκτός από την καρδιά σου θα σου κλέψει και ό,τι πολυτιμότερο έχεις (το εμπιθρί σου); Ένα μανιακό δολοφόνο που θα σε βιάσει και μετά θα σε κάνει γατοτροφή; Έναν πανέμορφο κομμωτή που θα σου κάνει τα νεύρα κοτσίδες;

Η ζωή απλώνεται μπροστά σου σαν τεράστια αμμουδερή παραλία (πρόσεχε τις πίσσες). Αν τρέξεις τώρα να κυλιστείς στις άμμους είσαι βέβαιος ότι έχεις προετοιμάσει μαγιά, αντηλιακά, κουβαδάκια, ομπρελίτσες ή θα πας γυμνός στα βράχια; Γιατί χωρίς απολυτήριο καημένε μου στην παραλία της ζωής το μόνο που θα έχεις είναι αχινούς στις πατούσες.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 guests και κανένα μέλος