Οι Δυο Νεράιδες

Να του την πέσω;

Όχι greeklish?! Ακόμα δεν μου έχετε απαντήσει και έχω ήδη αρχίσει να ξενερώνω με την πάρτη σας. Τέλος πάντων, θα το καταπιώ (και αυτό)! Όπως και εσείς έτσι και εγώ είμαι μια γοητευτική και άκρως εκνευριστική νεράιδα με Bachelor στην νεραϊδική και Master στην βλακεία και έχω ένα σχετικά απλό θέμα προς συζήτηση και με τις δύο σας.

Προσφάτως άρχισα να κάνω παρέα με ένα πολύ γοητευτικό παιδί το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι του αρέσω και εγώ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είναι η πρώτη μου φορά που νιώθω ότι ταιριάζω τόσο με ένα άτομο στο βαθμό που να μην θέλω του την πέσω. Πιστεύω ότι θα ήμασταν καλύτεροι ως φίλοι παρά ως γκόμενοι. Από την άλλη όμως σκέπτομαι ότι εφόσον μου αρέσει τόσο πολύ τώρα, στο μέλλον μπορεί να μου αρέσει ακόμα περισσότερο και να φτάσω στο σημείο να κάνω κίνηση αφού θα είμαστε πλέον φίλοι για καιρό. Και εδώ είναι που τα πράγματα περιπλέκονται... Δεν ξέρω πως θα ήταν καλύτερα να χειριστώ θέμα. Μήπως θα ήταν συνετό να εξηγήσω ακριβώς τις σκέψεις μου σε αυτόν και να τον ρωτήσω πώς το βλέπει και αυτός?

Το παιδί είναι μικρότερος μου και αρκετά ντροπαλός (αν και εντελώς out) οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα πρέπει να κάνω την πρώτη κίνηση. Ενιγουέι, πάω να ανάψω μερικά κάρβουνα και να κάτσω πάνω τους περιμένοντας να μου απαντήσετε.

Τρελή Νεράιδα

ΥΓ. Κρυάδες και κακίες δεκτές!


Φιλενάδα γεια,

Απορώ από ποιο Πανεπιστήμιο αποφοίτησες, γιατί αυτά που ρωτάς ήταν του πρώτου έτους, δεύτερο εξάμηνο. Θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα. Λοιπόν, κοίτα να δεις: ή του την πέφτεις τώρα που είστε στην αρχή, ή το ξεχνάς. Όλες οι σχέσεις (επαγγελματικές, φιλικές, τυπικές, εχθρικές, ερωτικές κλπ) αποκρυσταλλώνονται στην αρχή τους και βρίσκουν τις όποιες ισορροπίες τους (αν τις βρουν, διαφορετικά τελειώνουν). Με αυτές προχωρούν. Κάθε αλλαγή στην πορεία είναι εξαιρετικά δύσκολη και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, αφού γκρεμίζει τις υπάρχουσες και απαιτεί νέες ισορροπίες.

Εν ολίγοις: αν προχωρήσετε σαν φίλοι, το να του πεις μετά από 6 μήνες ή 1 χρόνο ότι τον γουστάρεις τρελά, πέρα από το ότι θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Από την άλλη, αν τον γουστάρεις τόσο πολύ γκομενικά, ΠΩΣ θα μπορέσεις να κρατιέσαι/κρύβεσαι για Χ μήνες; Το έχεις σκεφτεί αυτό το βασανιστήριο;

Εγώ νομίζω ότι αν τον θέλεις σαν γκόμενο, να του το πεις τώρα και ό,τι ήθελε προκύψει. Στην περίπτωση που σου πει "όχι", τι είναι καλύτερο; Να το ξέρεις από την αρχή, ή να παραμυθιάζεσαι δεν ξέρω πόσο καιρό, να φτιάχνεις σενάρια με τη φαντασία σου και στο τέλος να φας τα μούτρα σου; (και να μου γράφεις τόμους από δακρύβρεχτα γράμματα; )

Γκουντ λακ,

Η Καλή Νεράιδα


Μουρλέγκω Νεράιδα,

Το γράμμα σου με συγκίνησε βαθιά, τόσο βαθιά που αυτή τη στιγμή την απάντησή μου να τη διαβάζεις με echoοο.

Για το πρόβλημά σου φταίει ένα μόνο πράγμα: το ότι είσαι νεράιδα. Οι νεράιδες λόγω ενός ειδικού γονιδίου (γαμωνίδιο ΧΨ3) δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη φιλία από τον έρωτα και γι' αυτό πρώτα πηδάνε και ύστερα ρωτάνε.

Από νεράιδα σε νεράιδα η δεοντολογία δεν επιτρέπει να σου δώσω συμβουλές. Μπορώ όμως να σου δώσω μια μούντζα.

Φιλάκια

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος