Οι Δυο Νεράιδες

Της το παίζω ομοφοβική

Αγαπημένες νεραιδές! !

Απο τοτε που ανακάλυψα αυτη την ιστιοσελίδα, δεν μπορώ να ξεκολήσω ειναι σαν μια οασή μπροστά σε όλα αυτα τα τετριμένα σταιτ περιοδικα! βλ σουπερ κατερίνα και κοσμοπολοταν. Επιτέλους ένας λόγος και για μας! συνεχίστε το σωστο έργο σας. Συνχαριτήρια!!

Έμενα μου αρεσει μια κοπελία εδω και 4 χρόνια και κανώ υπομονη λογο του φόβου που νίωθω για να εγκδηλωθώ! Και επειδη περιμενα να τελείωσουν οι καταραμένες οι πανελληνιες και για τις δύο. Εγω ήδη σπουδαζώ. Ευτυχώς εχω δυο καλες φίλες που ξέρουν τα παντα για μένα και με εχουν συμβουλέψει να μην κανω κάτι μαζι της επειδη υπαρχει κινδυνός αυτη η κοπέλα να με κανει ρεζίλι επειδη μιλαει πολύ και εμπιστευτικά ειναι λιγο κουτσομπόλα και φοβαμαι! Την θέλω παρα πολύ καθε φορα που την βλέπω λίωνω μου έρχεται να την φιλήσω με κοιταει κιόλλας με ένα βλέμα σαν να λεει φιλησε με.

Δυστιχως φοβάμαι σκεφτομαι να της πιασω την κουβέντα για αυτο έμεσα τι λέτε? Αλλα εγω η χαζυ της εχω παρουσιαστει τοσο καιρο ως ομμοφοβική πλασαροντας επιδεικτικα τις επιτυχίες μου με τους άνδρες και βλέπω οτι ζηλεύει καθε φορα που της λεω οτι μου αρεσει κάποιος.

Ακομα ειμαι παρθένα 18 ετων, δεν βίαζομαι. Εχω μιλήσει στην μητέρα για αυτα που νίωθω άλλα της εχω τάξη εγκόνια και γάμο και κύρος και εστι προς το παρον εχω παρει αφεση αμαρτιων! αν και ψιλοθυμώνει η μαμα οταν βγαίνουμε μονες μας. Ο μπαμπας κοιμαται τον υπνο του δικαίου καθως γνωριζει οτι εχω κανει σχεση με αγορι αν και κρατησσε μονο μια εβδομάδα. Τι να κάνω??

 


 

Τι να κάνεις; Να ανοίξεις τα μάτια σου και να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Σταμάτα να παίζεις θέατρο σε γονείς και φίλους. Δεν χρειάζεται να εξηγείς τίποτε, να δίνεις χαζές υποσχέσεις σε κανέναν ούτε να χτίζεις μια ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό σου, γιατί όλα αυτά θα τα βρεις μπροστά σου.

Όσο για τη γκόμενα, έτσι όπως τα έχεις κάνει, τι να σου πω; Βουρ στον πατσά; Στην ουσία δεν έχεις ιδέα για το πώς αντιμετωπίζει η φίλη σου τους γκέι. Και επιπλέον φοβάσαι τη γλώσσα της. Μια σκέψη, πολύ πριν της την πέσεις, θα ήταν να της πεις ότι είσαι γκέι, άντε bi (αν δεν μαζεύονται οι φανταστικές γκομενικές ιστορίες που έχεις πλάσει). Σε παίρνει; Αν θεωρείς πως όχι, γιατί θα σε βγάλει βούκινο, τότε ξέχνα τελείως την ερωτική σου διάθεση και προσγειώσου. Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς: ποδήλατο, κηπουρική, σταυροβελονιά, κάτι τέτοιο.

Αν τελικά σε παίρνει να της το πεις και δεν «κλωτσήσει», μπορείς να δοκιμάσεις το επόμενο βήμα. Από την άλλη ρε φιλενάδα κόλλημα τετραετίας χωρίς να γίνεται κανένα βήμα, πολύ στατικό μου φαίνεται, κάτι σαν τη μαρμαρωμένη πριγκήπισσα ένα πράμα (ή τον μαρμαρωμένο βασιλιά, δεν θυμάμαι).

Ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου το συντομότερο, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν λέει καθόλου να παραμυθιάζεσαι με μια ανύπαρκτη ιστορία, η οποία μάλιστα στην πραγματικότητα θα μπορούσε να καταλήξει σε τρελό ξεκατίνιασμα. Φαντάζεσαι την τύπισσα να σπάει τα τηλέφωνα: η Κ. είναι λεσβία και μου την έπεσε! χαχαχα!

Άσε καλύτερα.

Η καλύτερη Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητή μικρή λεσβία,

Η δράση χωρίς σκέψη είναι ύπουλο πράγμα και συχνά καταλήγει σε δάκρυα και σπασμένα μούτρα. Αλλά και η σκέψη χωρίς δράση είναι εξίσου χάλια, γιατί είναι σαν φασόλια που περιμένεις να βράσουν κι αυτά αρνούνται πεισματικά. Τι κάνεις; Τα πετάς και παραγγέλνεις απέξω.

Δηλαδή: ή κάνε κάτι ή ξέχνα το και προχώρα γι' αλλού. Βολιδοσκόπησέ τη απέξω απέξω, κι αν δεις ότι σε αντιμετωπίζει σαν βιομηχανικό απόβλητο, σπρώξ' τη από τις σκάλες και βάλε πλώρη για καινούργιες κοπέλες - βράζει ο τόπος! Επειδή όμως θα σου μείνει απωθημένο, εγώ στη θέση σου θα της το έλεγα έξω από τα δόντια: σε γουστάρω, κορίτσι μου. Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου! Το πιθανότερο είναι να κολακευτεί, σε γουστάρει δεν σε γουστάρει. Κι αν σε ξεκατινιάσει, τι έγινε; Θα επιβιώσεις. Εδώ επιβιώνεις 4 χρόνια τώρα ζώντας μόνο στη φαντασία σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Τι σπουδάζεις ακριβώς, όπου η ελληνική ορθογραφία είναι προαιρετική;


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 122 guests και κανένα μέλος