Οι Δυο Νεράιδες

Άδικα ελπίζω;

Γιατί όταν ήμουν τρελός γι' αυτόν, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του να με ξενερώσει; Και γιατί όταν μετά από πολύ προσπάθεια τα καταφέρνει, αρχίζει να φέρεται σαν να έχουμε μόλις γνωριστεί και να κάνει γλύκες; Εγώ ως καλό παιδάκι όμως, δεν του δείχνω ότι έχω κατά κάποιο τρόπο αποστασιοποιηθεί, δεν του το κόβω αν θέλει σεξ, όπως έκανε αυτός την προηγούμενη περίοδο, τον παίζω καλού κακού πριν βγω σε μέρη που υπάρχει κίνδυνος να παραβώ την 7η εντολή και αν και δεν μπορώ να απαντήσω στο «σ' αγαπώ» του ελπίζω ότι ο έρωτας θα επιστρέψει και θα κάνω πάλι σαν τρελός γι' αυτόν. Άδικα ελπίζω;

Είναι αναπόφευκτο το πέρασμα από τον έρωτα στην αγάπη να έχει ως συνέπεια να μην σου σηκώνεται κάθε στιγμή που λαμβάνεις ένα μήνυμά του ή ακόμη όταν τον αγγίζεις στο κρεβάτι;

Πού είναι αυτοί που κάνουν σεξ κάθε μέρα και ανεβάζουν τα ποσοστά στις έρευνες; Γιατί εγώ με δυο φορές την εβδομάδα είμαι ευχαριστημένος. Είναι παράλογο να καυλώνεις με όλα αυτά τα αγοράκια που κυκλοφορούνε;

 


 

Γιατί παιδάκι μου; Γιατί πας και μπλέκεις σε ανισόρροπες καταστάσεις; Γιατί βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου;

Αφού λες έχεις «κατά κάποιο τρόπο» αποστασιοποιηθεί, για τι πράγμα ακριβώς προσπαθείς; Και αν δεν νοιώθεις ερωτευμένος μαζί του, πόσο να το παλέψεις περισσότερο; Δεν μπορείς να απαντήσεις; Δικαίως γιατί από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι δεν σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι. Τουλάχιστον όμως σκέψου με το κάτω.

Αφού δεν σου σηκώνεται με τον τύπο, σε τι άλλο ελπίζεις; Να τον ερωτευτείς με φαρμακευτική υποστήριξη, βλέπε Viagra; Βάλτα όλα μαζί και ορίστε η απάντηση που τη δίνεις εσύ ο ίδιος.

Και για να σου το κάνω λίγο πιο εύκολο, ανάλυσε το λίγο μήπως πρόκειται για κομπλεξικό μαλακισμένο, γιατί αυτά που έκανε (πρώτα να σου βάζει πάγο και μετά να κάνει γλύκες) είναι δείγματα τρικυμίας εν κρανίω.

Όσο για την 7η εντολή, πολύ της εκκλησίας μου φαίνεσαι και πρέπει να το κοιτάξεις. Εγώ μόνο μια εντολή ξέρω, να κάνω την ταφόπλακα του προηγούμενου κρεβάτι για τον επόμενο.

Σου συνιστώ να την ακολουθήσεις και δεν θα βγεις χαμένος.

Καλή τύχη,

Η Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Τις δύο τελευταίες ερωτήσεις θα σου τις αφήσω αναπάντητες γιατί είναι εκτός θέματος.

 


 

Αγαπητέ καταστραμμένε,

Ο έρωτας δεν είναι ΚΤΕΛ να πάρεις το επόμενο δρομολόγιο όταν χάσεις των 19:15. Απ' τη στιγμή που έφυγε, έφυγε. Κούνα το μαντίλι, κλάψε κοσμίως και πάρε άλλο λεωφορείο για νέο προορισμό. Ναι, άδικα ελπίζεις.

Αν είσαι ευχαριστημένος με σεξ μόνο δύο φορές την εβδομάδα, να κρεμάσεις μια πινακίδα στον λαιμό, μην πάρεις κανέναν εκεί (στον λαιμό σου). Δυο φορές την εβδομάδα δεν φτάνει ούτε για ορντέβρ. Ούτε καν για ορντέβρ, είναι μόνο το μενού - ψέματα, είναι μόνο να περνάς έξω απ' το εστιατόριο και να μυρίζεις το φαγητό. Αν βέβαια εσένα σου αρκούν, μπράβο σου, θα σου μένει χρόνος να μάθεις καλαθοπλεκτική και γιαπωνέζικα.

Η Καλύτερη Νεράιδα.

ΥΓ. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να καβλώνεις με όλα τα αγοράκια που κυκλοφορούνε. Ειδικά τώρα που φοράνε σχεδόν τίποτα, τα καταραμένα!


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος