Οι Δυο Νεράιδες

Θαύμα, θαύμα!

Αγαπημένες  μου νεράιδες,

Με  λένε Αντώνη και είμαι 17 χρονών, παρακολουθώ  την στήλη σας  εδώ και πολύ καιρό  και συνέχεια σκεφτόμουν να γράψω. Το θέμα για  το οποίο είχα σκοπό  να γράψω (και να ζητήσω συμβουλές) δεν ήταν τίποτα παρα διάφορα κλαψουρίσματα το ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να βγω από την «ντουλάπα» και θα μείνω για όλη την ζωή μου μόνος και έρημος και πόσο άδικο είναι να νιώθεις κάτι για τον συνάνθρωπο σου και να πρέπει να το καταπολέμήσεις. Ας το αφήσουμε αυτό όμως.

Ο λόγος που σας γράφω τώρα είναι διότι έγινε ένα θαύμα. Διαβάζοντας τα history files του υπολογιστή (μη με μαλώσετε δεν το έκανα από περιέργεια να του ξεθάψω ένα Link ήθελα..) ενός φίλου μου ανακάλυψα πως είναι ομοφυλόφιλος αλλά το τρομαχτικό είναι πως έτρεφα αίσθημα για αυτόν εδώ και πάρα πολύ καιρό.Πραγματικά έχω παγώσει... δεν ξέρω τι να κάνω.... άμα κανείς μάθανε ότι είμαι ομοφυλόφιλος θα πανικοβαλομουν και είμαι σίγουρος το ίδιο νιώθει και αυτός.... και το αληθινό πρόβλημα είναι πως αν κάνω πως δεν έγινε ποτέ αυτό το συναίσθημα θα με τυραννά για χρόνια... Νεράιδες μου ... σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!

Αντώνης


Αντουάν, γεια χαρά,

Πρώτον  μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί εσύ να πανικοβαλλόσουν αν κάποιος μάθαινε ότι είσαι  γκέι (είσαι; δεν μας το λες καθαρά), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Μερικοί άνθρωποι, ξέρεις, δεν έχουν πρόβλημα που είναι γκέι.

Δεύτερον, τι το «τρομακτικό» υπάρχει στο ότι  έτρεφες αισθήματα γι' αυτόν; Μήπως θα μπορούσες να μας εξηγήσεις  τι είδους αισθήματα ήταν/είναι αυτά;

Γενικώς, για να σου το κάνω λιανά, πολύ συγκαλυμμένα μου τα λες και δεν καταλαβαίνω  καθόλου τι ζόρι τραβάς. Απογοητεύτηκες που είναι γκέι; Χάρηκες; Ντρέπεσαι; Αν εξακολουθείς να τον γουστάρεις ερωτικά, γιατί δεν του την  πέφτεις; Αν δεν τον γουστάρεις (πια) ερωτικά, τι σε προβληματίζει; Αν τον θέλεις ως φίλο, τι σε πειράζει που είναι (και αυτός) γκέι;

Μήπως πρέπει να κουνήσεις λίγο το κεφάλι σου για να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις  σου;

Μήπως σε πρώτη φάση, για μια καλή αρχή, θα έπρεπε να του πεις ότι εσύ είσαι γκέι; (τελικά είσαι ή όχι, πες μας γιατί θα σκάσουμε!)

Η σκασμένη

Καλή  Νεράιδα


Αντωνάκη  μου,

Δεν θα σε μαλώσω που έψαχνες σε ξένο κομπιούτερ για ένα λινκ, θα σε μαλώσω που  δεν έψαχνες για τίποτα τσόντες, να δεις να ξελαμπικάρει λίγο το μάτι σου που έχει πήξει από το πολύ εργόχειρο και δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. Διότι αν σκεφτόσουνα καθαρά θα έβλεπες τα εξής:

Αν ένα  γκέι αγόρι (εσύ, βλάκα!) έχει ένα φίλο και ανακαλύπτει ότι κι αυτός  είναι γκέι, τότε:

Α. Αγνοεί την πληροφορία και συνεχίζει τη μαλακία που το δέρνει (η Α επιλογή συνοδεύεται με μια μούτζα ντελούξ)

Β. Οργανώνει  τριήμερο πανηγύρι και πάει τάμα ίσαμε  με τα γκιγκαμπάιτ του παιδιού  στην Παναγιά την Ομοφυλοφιλούσα

Γ. Εκμυστηρεύεται με τη σειρά του στον φίλο του  ότι κι αυτός είναι γκέι, με την ελπίδα να γίνουν καλύτεροι φίλοι και από δω και στο εξής να μην κατεβάζουν τις ίδιες τσόντες αλλά να ανταλλάσσουν.

Δ. Του  το λέει με την ελπίδα ο φίλος  να δει με άλλο μάτι (κώλο, πουλί, κ.ο.κ.) τη φιλία τους.

Ε. Στέλνει  γράμμα στις Νεράιδες αντί ν' αρπάξει τον φίλο απ' τα αρχίδια.

Πού είναι  το πρόβλημα, Αντώνη μου; Αν του το πεις είσαι κι εσύ γκέι και ότι το ξέρεις γι' αυτόν (όχι επειδή ψαχούλευες, αλλά επειδή έχεις κληρονομικό χάρισμα) και σου κάνει την πάπια, χέστονα, έχει πρόβλημα και δεν θα τα πάτα καλά. Άντε τέλειωνε με το θέμα, γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο σεξ!

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 guests και κανένα μέλος