Οι Δυο Νεράιδες

Βαριά ερωτευμένη με μια φίλη μου

Αγαπητες Νεραιδες,

Είμαι βαρια ερωτευμενη με μια φιλη μο, ποε δεν νομιζα οτι θα μπορουσε να παιξει τιποτα μαζι της (εχει πολεσ σχεσεις με αγορια γενικα), αλλα πριν 2 εβδομαδες μου εκανε την ερωτηση "αν θα εκανα ποτε τπτ με γυναικα", δεν μπορεσα να αντισταθω και της ξερασα ολη την αληθεια, κατα εκπληξη μου ενθουσιαστηκε με το θεμα και αρχησε να με ρωταει για τα παντα πως? που? τι?, εδειξε μεγαλο ενδιαφερων για τις προιγοθμενεσ εμπειριες μου, με ρωτισε ακομα και ΠΩΣ το κανουν, και ηθελε να της το περιγραψω με καθε λεπτομερια!!!!!.

Τρελαθηκα! Δεν περιμενα ποτε τετια αντίδραση!! Αφηστε που μου ζητησε να την παω και σε L μπαρ !!!! Τι κανω τωρα, της την πευτω ελπιζοντας πως θα αντιδρασει, η αφηνο την περιεργια της να περασει??? (την παω στο μπαρ ??) Δεν ειμαι χαζη, ξερω πως ειναι απλα περιεργη αλλα . . . .

Καλες μου νεραιδες δωστε μου μια λυση please !!

HIME

 


 

Φιλενάδα,

Αν έχει για σένα σημασία να μπορείς να λες ότι το έκανες μαζί της, κάνε το. Πάντως μην κάνεις τρελά όνειρα, γιατί αφού μου λες ότι είναι στρέιτ, ακόμη και αν δεχτεί από περιέργεια, μάλλον δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να μακροημερεύσει η υπόθεση.

Από την άλλη, μπορεί και να κρατήσει περισσότερο απ' ό,τι φανταζόμαστε. Όπως μπορεί και μετά από την (λέμε τώρα) ερωτική ιστορία σας να μπει σε κρίση η φιλία σας και να διακόψετε. Μπορεί βέβαια να σου πει και όχι, οπότε τι είχες, τι έχασες. Όλα παίζουν, τα έχω δει όλα σ' αυτή τη ζωή, οπότε σε προειδοποιώ.

Πάντως αφού η αντίδρασή της ήταν πολύ θετική, οι πιθανότητες να σου την πει είναι ελάχιστες. Δοκίμασέ το και η θεά βοηθός.

Η "θεά" Καλή Νεράιδα

 


 

Περιπετειώδες και κωλόφαρδο κορίτσι,

Η περιέργεια δεν σκότωσε μόνο τη γάτα, έπνιξε επίσης το κουνέλι. Σου το παίζει περίεργη και απελευθερωμένη; Εκμεταλλεύσου το όσο δεν παίρνει και άλλο τόσο! Ναι να της την πέσεις, τάχα μου για να της δείξεις τα κατατόπια στον γυναικείο έρωτα (παρουσίασέ το σαν μύηση από την καλύτερη) και άνοιξέ της διάπλατα τα μυαλά και τα μπούτια. Αφού βγει από τα χέρια σου, θα θυμάται τα αγόρια του παρελθόντος της όπως θυμόμαστε τώρα τις γκέτες των 80s: με μια κουτή νοσταλγία και ανακούφιση που πέρασε εκείνη η γελοία φάση της ζωής μας.

Βουρ στο μουτζό! Αλλιώς θα σου μείνει απωθημένο μια ζωή!

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 guests και κανένα μέλος