Οι Δυο Νεράιδες

Αυτή ή τον αδερφό της;

Γεια σας αγαπημενες μου νεραιδες! !

Σας είχα ξαναγράψει παλαιότερα και οι συμβουλές σας ήταν αποτελεσματικές. Ειμαι 18 χρονών και σπουδάζω σε επαρχία για να είμαι κοντα στην πόλη μου.

Καταφερά και ξεπερασά την κοπελία που ήθελα σαν τρέλη επι 4 χρόνια και καταλαβά πως δεν οφελεί να το παιζώ ομοφοβικία. Όμως τώρα οπως λεεί το ρητό ερωτεύτικα αλλη που την γνώρισα μεσα σε ενα μήνα. Το προβλημά είναι οτι είναι πολύ τρυφερή μαζί μου αγγαλιτσες, φιλάκια στο μαγουλό και στο λαιμό, καυτές ματιές αλλά μάλλον ολα αυτά είναι φιλικά επειδή ήθελε να με εχεί σαν αδελφή της κατι που εγω δεν το δεκτηκα και επιπλέον μου φαίνεται οτι είναι κολλημένη με ενα αγορι. Πάντως καθε φορά που είμαστε μαζι φερομαστέ σαν να τα έχουμε και να μην το εχεί καταλάβει, μου λέει οτι είναι μπερδεμένη δεν ξέρει τι θέλει, χωρις ομως να μου λέει ξεκαθάρα τον λόγο γιατί είναι στεναχωρημένη, μου λέει οτι αλλα λέει η ηθική και αλλα η καρδία της.

Το ερώτημα μου είναι είναι αμοιβαία τα αισθήματα? Αα, ξεχασά να πω οτι δεν εχει πρόβλημα με τους ομμοφυλοφιλούς είναι και αυτή οπως και εγώ χαλαρά, καθώς ολα στην ζώη είναι μια αστική σύμβάση αλλά φοβάμαι ακόμα να την ρώτησω εαν θα έκανε ποτε αντε φάση με γυναίκα, εχω μπερδευτή και σε όλη την κατάστάση γνώρισα και τον αδελφό της που είναι κούκλος και το χειρότερο η το καλύτερο είναι οτι μου αρεσεί και του αρέσω, αν και τον γνώριζω μονο 2 μέρες!

Το ερώτημα είναι οτι εχούμε βάλει σχέδιο έγω και αυτή που θέλω να τα φτιάξω εγω με τον αδελφό της που μόλις μαθαμέ οτι είναι ελευθερός. Το περιεργό είναι οτι η κοπελια ενώ οσο ήξερε οτι ο αδελφος της είναι δεσμευμένος ήταν χαρουμένη και τώρα που κανονίζουμε να γίνει κατι είναι κατα βάθος στεναχωρημένη. Πως θα μάθω εαν με θέλει ώστε να μην την πληγώσω? η να μην μάθω και να αρπάξω την ευκαιρία με τον αδελφό της? τι να κάνω? Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

 


 

Εσύ κοπέλα μου είσαι ερωτική ρουφήχτρα, ό,τι βρεις γύρω σου σε ακτίνα 300.000 χιλιομέτρων το κουτουπώνεις, μπαμ και κάτω. Τι κακό είναι αυτό; Κάνε λίγο κράτει γιατί με τόσες ορμόνες στον εγκέφαλο θα σε τρέχουμε για. . . πλύση εγκεφάλου και αποτοξίνωση!

Τελικά ποιον θέλεις; Ξέρεις; Γιατί έτσι που μου τα γράφεις δεν βγάζω άκρη. Την τύπισσα, τον αδερφό της, και τους δύο; Τι να σου πω και εγώ η καημένη και τι συμβουλή να σου δώσω, αν εσύ η ίδια δεν μπορείς να εστιάσεις;

Αν θέλεις την τύπισσα, βρες έναν τρόπο να της δείξεις / πεις ότι την θέλεις περισσότερο από φίλη. Μεγάλο παιδί είσαι, θα βρεις πως, δεν θα σου δώσω εγώ οδηγίες πλεύσεως.

Αν πάλι θέλεις τον αδερφό της, άσε τις χαζομάρες ότι θα την πληγώσεις (εδώ δεν ξέρεις αν σε θέλει, τι μου λες τώρα;). Εστίασε στον αδερφό και αν δεις ότι κάτι παίζει (όχι στην φαντασία σου, εννοείται), πας παρακάτω και του την πέφτεις.

Πάντως αν τα δύο αδέρφια που γουστάρεις έχουν τόσο σταθερές και ξεκάθαρες απόψεις όσο εσύ, σας βλέπω να γίνεστε κουλουβάχτα.

Καλά ξεμπερδέματα.

Η Καλή Νεράιδα

ΥΓ Ελπίζω στο επόμενο γράμμα να μην μου ζητάς οδηγίες πώς να την πέσεις στον μπαμπά των παιδιών, που είναι κούκλος και προικισμένος και δεν ξέρω τι άλλο, γιατί θα πάρω βρεγμένη σανίδα. Εντάξει;

 


 

Ξανααγαπητή ξαναλεσβία,

Ξέρεις το ρητό: όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα; Ε είναι η μεγαλύτερη μαλακία που ξέρεις. Μπορείς να τα έχεις όλα! Και τον αδερφό και την αδερφή (εκτός αν ο αδερφός είναι αδερφή, οπότε ισχύει άλλο ρητό για παλικάρια και πόνο, αλλά έφυγα από το θέμα και πρέπει να θυμηθώ να κλείσω αυτή την παρένθεση κάπου, εδώ καλά είναι, την κλείνω).

Πρώτα απ' όλα πήδα την αδερφή, έχει προτεραιότητα, είναι ανάρμοστο ο αδερφός να πηδάει τη σειρά. Ας πηδήξει εσένα, αλλά με τη σειρά του. Πήδα λοιπόν την αδερφή, να σου φύγει και το απωθημένο και αν η άλλη αρχίσει τα «Ποια είμαι; Πού πάω; Γιατί με καίει το μουνί μου όταν είσαι κοντά μου; Μήπως να παντρευτώ, να κάνω 1,8 παιδιά και να θάψω την ευτυχία μου;», αν λοιπόν αρχίσει τις κουλαμάρες, πες της ότι πετάγεσαι να πάρεις τσίχλες και πήγαινε να πηδήξεις τον αδελφό. Στην ανάγκη, αν δεν σε καυλώνει πολύ, φόρα του ένα κιλοτάκι της αδερφής του. Αν τσινίσει, πες του ότι αν είναι πραγματικός άντρας δεν θα έχει πρόβλημα να φορέσει ένα κιλοτάκι! Το κιλοτάκι κάνει τον άντρα; Όχι, το πιλοφόρι και το γιαπί, αλλά πού να βρει γιαπί να φορέσει;

Πάλι νομίζω μπερδεύτηκα, μάλλον θα φταις εσύ που εκτός από τα μπούτια σου έχεις μπερδέψει και τ' αδέρφια.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ. Την επόμενη φορά ερωτεύσου μοναχοπαίδι.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 38 guests και κανένα μέλος