Οι Δυο Νεράιδες

Τρελός για έναν στρέιτ

 

Χαιρετώ τις αξιότιμες και χιουμορίστες νεράιδες που τόσο συμπαθώ και γουστάρω να διαβάζω!!!

Το πρόβλημα μου είναι εκ των κλασσικοτέρων και ίσως ακουστεί κουλό αλλά και πάλι θέλω να μου δώσετε την συμβουλή σας που είναι, αν μη τι αλλο, εμπιστεύσημη και αμερόληπτη!

Θα είμαι λοιπόν ευθύς και σύντομος. Γουστάρω με τρέλα έναν φίλο της κολλητής μου εδώ και δύο χρόνια...Μιλάμε για ΤΟ κόλλημα (έχω κάνει το πορτραίτο του, γραφω σε τοίχους το όνομα του. Τον έχω σαν θεό με λίγα λογάκια-είναι και ο τύπος μου ρε κορίτσια...) Είναι και πολύ στρέιτ. Αλλα και πάλι δεν ξέρω να μπώ στον κόπο να του μιλήσω να του πω τι νιώθω για να το βγάλω από πάνω μου??? Πώς λέτε να αντιδράσει αν το κάνω? Ξέρω ρωτάω μαλακίες αλλά θέλω πολύ την γνώμη σας!

Ευχαριστώ τα μάλλα όμορφες και αιθέριες υπαρξεις και περιμένω απάντηση σας!

Aντώνης

 


 

Αγαπητέ φίλε

Το να γουστάρεις στρέιτ άντρες δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, μπιλίβ μι. Το αυτό ισχύει και για τον στρέιτ που τον γουστάρει ένας γκέι. Γενικώς τέτοιου είδους μπερδέματα είναι μαλακοκαταστάσεις για όλους. Ο γκέι υποφέρει γιατί δεν βρίσκει ανταπόκριση, ο στρέιτ υποφέρει γιατί του τα έχει κάνει τσουρέκια με την επιμονή του κάποιος που δεν γουστάρει, οπότε χ.μ. (= χέσε μέσα).

"Μα κυρία Νεράιδα, εγώ τον αγαπάω τρελά!" θα μου πεις. Λυπάμαι που θα σε προσγειώσω ανωμάλως, αλλά όπως (δεν) καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι αρκετό, ούτε δημιουργεί καμία υποχρέωση στο αντικείμενο του έρωτά σου. Είναι δικό σου πρόβλημα και πρέπει να φας τα μούτρα σου και τα λυσσακά σου και να το λύσεις μο-νος-σου!

"Μα θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο!" θα μου ξαναπείς. Δεύτερη ανώμαλη προσγείωση, εσύ δεν είσαι μέσα στις προϋποθέσεις ευτυχίας του τύπου, κατάλαβες; Δεν περιμένει την ευτυχία από εσένα, ούτε σε θέλει, ούτε σε χρειάζεται. Δεν κολλάς στον ερωτικό του κόσμο, πώς αλλιώς να σου το πω!

Με στρέιτ δεν μπλεκόμαστε, τέρμα και τελεία. Για φαντάσου πώς θα ήταν αν μια στρέιτ φίλη της φίλης σου σε γούσταρε τρελά γιατί "είσαι ο τύπος της" και σε κυνηγούσε. Τι θα έκανες; Γυμναστική στους καλούς τρόπους σου να μην την ξεχέσεις; Τροχάδην για να "την κάνεις" κάθε φορά που θα εμφανίζεται; Θα την θεωρούσες ούφο; Ενοχλητική; Σπασαρχίδω; Θα ζητούσες από τη κοινή σας φίλη να παρέμβει για να της ανοίξει τα μάτια και να ηρεμήσει την γελοία κατάσταση; Ε, αυτά τα ίδια θα πρέπει να κάνει ο τύπος που γουστάρεις, αν είναι στρέιτ.

Σου αρέσει αυτή η προοπτική; Αν ναι, συνέχισε να του τα σπας. Το αν μετά από αυτά θα σε αγαπήσει παράφορα, το αφήνω στη κρίση σου.

Ξύπνα και ξεκόλλα!!

Η Καλή Νεράιδα

ΥΓ Αν μετά από όλα αυτά επιμένεις να του κάνεις ερωτική εξομολόγηση, τι να σου πω...

 


 

Αντωνάκη μου,

Εγώ σ' έβρισα και με λες αμερόληπτη; Ε; Έτσι μου 'ρχεται να μην ασχοληθώ με το πρόβλημά σου.  Απ' την άλλη, είτε ασχοληθώ είτε όχι, τα ίδια σκατά θα πάει, οπότε ας την πω την κακία μου, γιατί η κακιότης είναι μισή αρχοντιά.

Αφού σου αρέσουν τα ζόρικα, το ξύλο και τα κλάματα, γιατί περιορίζεσαι μόνο στον στρέιτ φίλο της φίλης σου; Αφού θα το φας που θα το φας το κεφάλι σου, τουλάχιστον φάτο αυτοκρατορικά: μόλις βλέπεις ένα γαμάτο άντρα στον δρόμο, από αυτούς που θα πούλαγες το ένα σου νεφρό για να φιλήσεις, πήγαινε κατευθείαν πάνω του, πιάσ' του τον πούτσο και πες του: «ετοιμάσου για την πίπα της ζωής σου!»

Όχι τίποτα, αλλά να αξίζει το ξύλο που θα φας. Άσε που έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάει αυτό καλά, παρά αν την πέσεις στον στρέιτ φίλο της κολλητής σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 208 guests και κανένα μέλος