Οι Δυο Νεράιδες

Καύλα από Καβάλα

Γεια χαρά κορίτσια!!! Είμαι ένας 18 νέος που μόλις τελείωσε τις πανελλήνιες! Εκτός αυτού είμαι εντελώς στην ντουλάπα αφού και που το παραδέχομαι σε σας είναι τεράστιο βήμα.... καταλαβαίνετε και μην με κράζετε. Ας τα πάρουμε απ την αρχή

1) ο πατέρας μου είναι ο κλασσικός μάτσο που θα πάθει έμφραγμα μόλις το μάθει αν κ μου δίνει την εντύπωση πως το ξέρει γιατί είναι πάντα απόμακρος (πόσες φορές με εχει στεναχωρήσει αυτό

2) έχω μηδενική σεξουαλική ζωή με άντρες εκτός απο ένα φάσωμα χρόνια πριν με γείτονα που ο μαλάκας το παίζει τώρα σούπερ γαμιάς...Αντίθετα έχω κοπέλα που την αισθάνομαι κοντά μου και έχουμε ολοκληρώσει αν και δεν είμαι μπάι 1000%

3) το αουτινκ δεν θέλω να το σκέφτομαι και ειδικά στην επαρχία καθώς αν και δεν τρελαίνομαι για γυναίκες θέλω να δημιουργήσω ετερόφυλη σχέση κυρίως για συναισθηματική κάλυψη...επίσης είναι η μανία μου να μαι κοινωνικά αποδεκτός και ο μίστερ τέλειος. επίσης θα θελα κάποτε οικογένεια

4) απο φίλους δεν το χω πει σε κανένα αν και απο κάποιους κάνει κρα ρε παιδί μου αλλά τζάμπα υπονοούμενα...ότι να ναι..

5) οσους έχω καψουρευτεί είναι στρέιτ. ένας φίλος που το κατάλαβε γιατί έίχα τρελό κόλλημα και δεν μου μιλάει κι ένας άλλος... αχ

Kι εδώ μπαίνουμε στο ψητό,στον κολλητό μου που είμαι τρελά ερωτευμένος. Είναι ένα ευαίσθητο παιδί γλυκός όμορφος έξυπνος. Πριν λίγα χρόνια που γνωριστήκαμε (στα 15) υπήρχε τρυφερότητα ερωτισμός ματιές (δεν γίνεται να ναι όλα στην φαντασία μου!!!) φιλοφρονήσεις. Μόνο που δεν φιληθήκαμε. αστειάκια του τύπου αγκαλιές, είσαι το κορίτσι μου και άλλες καφρίλες ομοφοβικές χωρίς κοροϊδία.

Και πριν κανα χρόνο μπήκε η κοπέλα του την ερωτεύτηκε και σβήστηκε κάθε υποψία ότι (μάλλον) δεν είναι απλά στρέιτ και απο τότε κομμένα ΟΛΑ αυτά τα ωραία. Αχ αχ συνεχίζουμε και κάνουμε παρέα αλλα τυπικότητες. Τι να κάνω μ αρέσει και τον γουστάρω 5 χρόνια. Σας το λέω θα τον διεκδικήσω. Μου ρχεται να του φωνάξω ότι τον αγαπώ και να τσουρομαδιάσω την δίκιά του. Κάθε φορά που βγαίνω και τους βλέπω μαζι πηγαίνω στον μπάνιο και κλαίω. Και μην μου πείτε να τον ξεχάσω για αυτό προσπαθώ τοοοοοοοοοσα χρονια. Άσε που για χάρη του εχω χωρίσει με την κοπέλα μου, με την οποία πaρόλο που δεν είμαι στρέιτ αισθάνομαι και όμορφα και έχω καποιον να στηρίζομαι αν και δεν με ενδιαφέρει ερωτικά καταλαβαίνεται..

Σας παρακαλώ απαντήσε μου γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Γενικότερα με το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Επιπλέον πώς γίνεται ένας γκέι να κάνει σεξ με γυναίκα και σας το λέω δεν είμαι μπάι σίγουρα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

Αλέξης από Καβάλα

 


 

Αγαπητέ Καβαλιώτη,

Δεν κοντεύεις να τρελαθείς. Έχεις τρελαθεί από καιρό, απλά εσύ δεν το ξέρεις (όπως όλοι οι υπόλοιποι τρελοί, ειρήσθω εν παρόδω). Αν ξαναδιάβαζες το γράμμα σου θα καταλάβαινες την τρικυμία που έχεις στο κρανίο σου. Που εν μέρει δικαιολογείται από τα 18 σου χρόνια (δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει όλα), εν μέρει από τις πανελλήνιες (πήγες καλά;), αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της δεν δικαιολογείται από τίποτε. Γι' αυτό σου λέω ότι πρόκειται για τρέλα, κατάλαβες;

Λοιπόν, τέρμα οι πλάκες, πάμε στο ψητό: ο φίλος σου ή δεν σε γουστάρει σεξουαλικά, ή αν υποθέσουμε ότι σε γουστάρει, έχει κάποιο πολύ χοντρό πρόβλημα. Διαφορετικά θα τα έφτιαχνε μαζί σου πουλάκι μου που σε ήξερε από καιρό και γινόταν και "κάτι", όχι με "ξένη" γκόμενα. Για να σε αφήσει και να βρει γκόμενα, δεν καταλαβαίνεις ότι το θέμα σου κολλάει άσχημα;

Τώρα θα μου πεις "μα κυρία Νεράιδα, και εγώ έχω / είχα γκόμενα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι γκέι και τον γουστάρω". Αυτό λέω και εγώ, υπάρχει πρόβλημα, διότι μη φανταστείς ότι η σχέση σου με τη γκόμενα είναι ισορροπημένη συμπεριφορά συνειδητοποιημένου γκέι: "τα έχω με την Χ., αλλά είναι ερωτευμένος με τον Ψ.". Είναι η "τρικυμία" που σου έλεγα παραπάνω.

Οι λύσεις που έχεις δεν είναι πολλές. Ή βρίσκεις γκόμενο και αυτομάτως θα ξεχάσεις τον τωρινό (θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό!) ή μιλάς με τον φίλο σου και του λες αυτά που νοιώθεις, ξέροντας όμως ότι κατά 99% θα σου πει όχι και μπορεί να διακόψετε σχέσεις. Αν δεν γουστάρει πάντως, η διακοπή σχέσεων είναι η καλύτερη λύση.

Ζύγισέ τα και πράξε αναλόγως,

Η Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Η γκόμενά του δεν σου φταίει σε τίποτε για να την "τσουρομαδήσεις". Όπως επίσης η δικιά σου γκόμενα δεν σου φταίει σε τίποτε για να παίζεις μαζί της. Και φυσικά δεν τη χώρισες για χάρη του. Δεν σου το ζήτησε εκείνος. Τη χώρισες για χάρη ΣΟΥ, επειδή εσύ έτσι το θέλησες, πιστεύοντας ότι έτσι θα είσαι αφοσιωμένος σε αυτόν, διαθέσιμος ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο.

ΥΓ2. Το να κάνει ένας "γκέι" σεξ με γυναίκα, αν την γουστάρει, όχι απλώς δεν είναι κακό, είναι μια χαρά, τέλειο. Το μόνο κακό σε αυτή την ιστορία θα είναι να κοροϊδεύεις την κοπέλα και να τη χρησιμοποιείς (εν αγνοία της) ως κάλυμμα της δικής σου ομοφυλοφιλίας.

ΥΓ 3. Το αν είσαι γκέι ή μπάι μη βιάζεσαι να το αποφασίσεις τώρα. Δεν είναι θέμα αποφάσεων, αλλά συναισθημάτων. Θα δεις πως θα πάει με τον καιρό.

 


 

Αγαπητέ Αλέξη

Πω πω, βρε παιδί μου, μπλέξιμο! Έτσι μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα αλλά είναι δύσκολο να κλαις και να τρως προφιτερόλ ταυτόχρονα. Κλάψε εσύ. Πρέπει να 'χεις γίνει πολύ καλός σ' αυτό. Και στο να βασανίζεσαι.

Επειδή είσαι ακόμα στην αφετηρία της ζωής, άκου τα εξής απλά πραματάκια για να μην κουτρουβαλιαστείς αργότερα:

  1. να είσαι ερωτευμένος με τον άλφα και να ζεις με τον βήτα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πέσεις στα ναρκωτικά, τη δυστυχία και τις κακές ανταύγειες.
  2. Αφού σε καυλώνουν οι άντρες, ξέχνα τις γυναίκες, τις αλληλοκαλύψεις και τις άλλες ταινίες τρόμου. Μια χαρά ευτυχισμένος μπορείς να ζήσεις σαν γκέι και στην επαρχία. Δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο, αλλά ούτε και το να κρύβεσαι είναι εύκολο. Τουλάχιστον διάλεξε τη δυσκολία που σε καυλώνει. Θα χάσεις μερικούς φίλους (σκατά φίλοι), θα βρεις όμως άλλους.
  3. Ποιος σου είπε ότι μόνο με γυναίκα θα έχεις συναισθηματική κάλυψη; Πού το διάβασες, στον Καζαμία του 1876; Συναισθηματική κάλυψη θα έχεις ΜΟΝΟ με κάποιον που θα αγαπιέστε και αποδέχεστε ο ένας τον άλλον, όχι επειδή αρέσετε στους γείτονες.
  4. Ο έρωτας είναι τυφλός, αλλά αν μες στη γκαβομάρα του σε ρίξει σε στρέιτ άντρα, μην περιμένεις να δεις προκοπή.
  5. Σκοπεύεις να μείνεις στην Καβάλα; Να φύγεις; Ό,τι και ν' αποφασίσεις, κανόνισε τη ζωή σου με το καλύτερο σενάριο, όχι με το χειρότερο! Στόχευσε ψηλά. Τουλάχιστον αν πέσεις, να φχαριστηθείς ύψος!

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 206 guests και κανένα μέλος