Οι Δυο Νεράιδες

Εμφανίσημος και ανιδιοτελής

Γειά σας καλές μου Νεράιδες! Την καλή νεράιδα την διαβάζω χρόνια και απο την αρχή αλλά ακόμα και σύ «καλύτερη» νεράιδα καλή είσαι...! χα χα... Δεν πιστευα ποτέ ότι θα σας έγραφα... αλλά να που τελικά χρειάζομαι και γώ μια συμβουλή...

Γενικά είμαι εμφανίσιμο παιδί αλλά και πολύ καλός σε χαρακτήρα θα έλεγα, αφού γενικά προσπαθώ πάντα να είμαι ανιδιοτελής στις σχέσεις μου και να θέλω πάντα το καλό του άλλου πραγματικά.

Θα έλεγα ότι μέχρι τώρα δεν έχω σταθεί πολύ τυχερός στα ερωτικά. Τι εννοώ... έχω γνωρίσει αρκετά άτομα με κάποιους προχώρησε λίγο (μήνας και κάτι, φοβερό ε;!)... αλλά στο τέλος πάντα να χαλάει...

Πολλοί δεν είναι ξεκάθαροι απο την αρχή στο τι θέλουν, ακόμα και στο να σου πούν αν τους αρέσεις... και γενικά πολύς κόσμος δεν ξέρει τι θέλει... Τι να πώ πιά... έχω κουραστεί να γνωρίζω καινουργια άτομα και να «ξέρω» απο την αρχή ότι είναι «αδικος κόπος».

Άλλοι καλοί δεν υπάρχουν; τι γίνεται; πώς είναι δυνατόν να είμαι τόσο άτυχος σε αυτό; σκέφτομαι ότι πρέπει να μην έχω στο νού μου πια ότι θα έιμαι με κάποιον... και να νιώθω πολύ δυνατός μόνος που ούτως ή άλλως το ένιωθα. μαλλον έχω απογοητευτεί...

Οι φίλοι μας τελικά είναι η καλυτερη συντροφιά, εκεί τουλάχιστον υπάρχει ανιδιοτέλεια.. παρτίδα χαμένη ο έρωτας τελικά; τι λέτε; ή μήπως είναι ο καλύτερος δάσκαλος στο να μας μάθει να είμαστε πολύ δυνατοί μόνοι μας;

Ένας πληγωμένος άγγελος

 


 

Λαβωμένο αγγελούδι,

Έχεις δίκιο, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Όντως υπάρχει πολύς κόσμος εντελώς ψωνισμένος, με τα μυαλά (αν υπάρχει αυτό το αξεσουάρ) πάνω από το κεφάλι. Ως Καλή Νεράιδα το έχω διαπιστώσει από χρόνια και μάλιστα έχω γράψει και άρθρο για το θέμα στο 10%.

http://www.10percent.gr/old/issues/200602/01.html

Αν υπολογίσεις ότι στην ανθρώπινη βλακεία έχει προστεθεί και η χίμαιρα του Ιnternet με τα απείρου βλακείας ερωτικά chatrooms και τα ακέφαλα σώματα του Gaydar, ήρθε και έδεσε. Ο καθένας κλεισμένος στο καβούκι του περιμένει τον πανυπερτέλειο πρίγκηπα που εγγυημένα δεν θα έρθει ποτέ, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει.

Αλλά δεν είναι όλοι έτσι (πιστεύω, τουλάχιστον). Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε τις προσπάθειες. Και ναι, οι φίλοι είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο για εμάς τους γκέι, ιδίως γι' αυτούς που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τις οικογένειές τους. Ουσιαστικά γι' αυτούς, οι φίλοι είναι η οικογένειά τους.

Και πάλι ναι, ο έρωτας είναι μεγάλος δάσκαλος, αλλά τελικά η ίδια η ζωή από μόνη της θα έπρεπε να είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος για να μάθουμε να είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, πώς περιμένουμε να ισορροπήσουμε μέσα σε μια σχέση;

Κράτα το κεφάλι ψηλά,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητέ πληγωμένε άγγελε,

Αν είσαι πια τόσο πληγωμένος, πέσε πέθανε απ' τις πληγές σου και κόψε την κλαψομουνίαση! Πώς είναι δυνατό πάντα οι άλλοι να μην ξέρουν τι θέλουν; Το 90% των αγγελιών σε τσατ, σε προφίλ, σε περιοδικά, παντού, δηλώνει ευθαρσώς: «ψάχνω κάποιον που να ξέρει τι θέλει!» Ξεράδια! Εσύ ξέρεις τι θέλεις; Ναι, θα μου απαντήσεις, γιατί σε συμφέρει. Έψαξες μέσα σου να δεις πώς εσύ δυναμιτίζεις τις σχέσεις σου; Πάντα οι άλλοι φταίνε; Πάντα ανιδιοτελής είσαι; Μήπως αυτό είναι το πρόβλημα; Μήπως γίνεσαι χαλάκι να σε πατάνε; Μήπως τη βρίσκεις να το παίζεις θύμα; Γιατί μόνο ένα πιστοποιημένο θύμα βρίσκει εφηβικά παρατσούκλια τύπου «πληγωμένος άγγελος».

Ξέχνα τ' αγγελούδια και τις πληγές, ψάξε να βρεις τι σημαίνει «σχέση», όχι όπως στις ρομαντικές κομεντί όπου κανείς ποτέ δεν παθαίνει διάρροια και ποτέ δεν έχει βρώμικα πιάτα για πλύσιμο. Πάψε να ψάχνεις τον τέλειο και βρες ένα άλλον άνθρωπο με τον οποίο θα εξελιχθείτε μαζί, παρέα με τη μαλακία που δέρνει τον καθένα σας και άσε τις πληγές για το ΚΑΤ και τα αγγελούδια για τα Χριστούγεννα.

Άντε βρε, σίγουρα υπάρχει ένα γλυκούλι γκέι αγοράκι κάπου εκεί έξω και για σένα.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1038 guests και κανένα μέλος