Οι Δυο Νεράιδες

Dreams come true!

Γεια σας!!

Είχα στείλει και παλιότερα ένα μήνυμα, όχι τόσο για να ρωτήσω κάτι, όσο για να μοιραστώ την τότε κατάστασή μου. Από τότε χαζεύω κάθε φορά τα άρθρα κι άλλοτε γελάω με τις απαντήσεις από σας κι άλλοτε εκνευρίζομαι με ορισμένους. Σε αυτούς όμως που απευθύνομαι σήμερα είναι εκείνοι που δε βλέπουν ελπίδα στον ορίζοντα!

Δεν ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός, πάντως διανύω μια σχέση με ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω σχέση, καθώς επίσης σαν αγοράκι κι εγώ, έχω κάνει και τις τρέλες μου (τύπου one night stand)! χιχι! Δεν είμαι παίδαρος, δεν έχω φέτες ούτε και τρελά λεφτά. Για τον άνθρωπό μου όμως είμαι όλα αυτά κι αυτό με νοιάζει! Γιατί στον έρωτα, ο άλλος σε τρελαίνει εξωτερικά και σε διεγείρει εσωτερικά όπως κανένας άλλος.

Κι όλα αυτά μόνο μέσα από το internet. Γιατί σε μια επάρχία σχετικά μαγαζιά δεν υπάρχουν και σπάνια κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν gay φίλους (με όλη τη σημασία της λέξης φίλος).

Άρα απλά ξυπνάμε το πρωί -ή το βράδυ lol- χαμογελάμε, φοράμε τα καλά μας και ψάχνουμε στο πλήθος! Γιατί όποιος είπε πως κάτι καλό έρχεται όταν δεν το ψάχνεις, είναι λάθος για μένα. Δε χρειάζεται άγχος, μόνο εκείνος ο γλυκός ενθουσιασμός στην αρχή μιας γνωριμίας-κι ας αποδειχτεί φούσκα! Και πάμε παρακάτω! Ο καθένας βρίσκει αυτό που ονειρεύεται. Αρκέι να κάνει πολλά όνειρα! Γιατί θα εκπλαγείτε από το τι θέλετε τελικά από μια σχέση κι έναν σύντροφο!!! Κι όπως ειπώθηκε και παλιότερα...κι ας φιλήσετε και μερικούς βατράχους!! Κάποιος θα είναι ο πρίγκηπάς σας!

Καλές μου νεραίδες, εν τέλει δεν ήταν όνειρο. Τελικά ζούμε με το παιδί μια ...ονειρεμένη πραγματικότητα!!!

Μάκια!

Άκης

 


 

Να μια αχτίδα φωτός στο απέραντο ερωτικό σκοτάδι στο οποίο πίστευα ότι είχε περιπέσει ολόκληρο το Σύμπαν - κρίνοντας φυσικά από τα γράμματα που μου στέλνετε την τελευταία πενταετία.

Η ατελείωτη κλαψομουνίαση που έχει ενσκήψει ως εθνική λαίλαπα, μήπως τε-λι-κά είναι μύθος;

Η κολοσσιαία μοναξιά μήπως είναι αντικατοπτρισμός της παρομοίων διαστάσεων έλλειψης πάθους για τη ζωή;

Οι αμέτρητες «δεσποσύνες» που κοιμούνται κλεισμένες σε γυάλινο φέρετρο (τύπου Χιονάτη, Ωραία Κοιμωμένη και λοιπές μουντρούχες) και περιμένουν να ξεκουνηθεί ο Πρίγκιπας, να φτάσει από πάνω τους, να ανοίξει το φέρετρο, να τις φιλήσει, ώστε αυτές απλώς να πεταρίσουν τις βλεφαρίδες τους, μήπως τε-λι-κα δεν είναι τόσο...αμέτρητες όσο φαίνεται;  Ο Άκης αυτό μου λέει.

Χρυσομαλλούσες μου κοπελιές, αγριότεκνα, λούγκρες και λοιπά φωτοσυνθετικά βακτήρια αντί να καταριέστε την κακιά σας τη μοίρα, αντί να σέρνεστε στα βράχια των Λιμανακίων και να χαλάτε σόλες ή να σκίζετε τα γόνατά σας, μήπως θα έπρεπε να διαβάσετε άλλη μια φορά την επιστολή του Άκη;  Που φωνάζει ότι: δεν είμαι παίδαρος με φέτες κοιλιακούς, αλλά είμαι ερωτευμένος και χαρούμενος. Και να πάρετε μαθήματα αισιοδοξίας και θετικής στάσης απέναντι στη ζωή; Λέω μήπως. Και μη μου πείτε εμένα όχι, μην σας κάνω καμία πατητή και δείτε το Χριστό φαντάρο. Εντάξει;

Καλές διακοπές και προσγειωθείτε!

Φιλιά,

Η απογειωμένη Καλή Νεράιδα

 


 

Σκατόπαιδο Άκη,

Θα μας κλείσεις το μαγαζί, καταραμένε, με την κωλοευτυχία σου! Ποιος σου 'δωσε δικαίωμα να 'σαι ευτυχισμένος; Οι υπόλοιποι δηλαδή κατούρησαν στο πηγάδι;

Εσύ γιατί να βρεις αμοιβαίο έρωτα από το ίντερνετ; Τόσο καιρό πασχίζουν οι γκέι να πιστέψουν ότι μόνο δάκρυα και ρυτίδες προκαλεί το ίντερνετ κι εσύ έρχεσαι μ' ένα κωλογραμματάκι ευτυχίας και τους τα κάνεις όλα ρημαδιό! Είναι τρόποι αυτοί; Παλιοεγώισταρε!

Και μάλιστα έχεις το θράσος να μην είσαι κούκλος! Αυτό κι αν είναι άνω ποταμών - και ρυακίων και λιμνοθαλασσών! Γιατί δεν ντρέπεσαι κι εσύ για το σώμα σου όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι; Τς, τς, τς...

Σε καταριέμαι να συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος με τον άλλο ανώμαλο που πήγες κι έμπλεξες μέχρι που να σας κάνουν όλοι πέρα απ' τη ζήλια και τον φθόνο - ή να σας βάλουν στη φορμαλδεΰδη και να σας δείχνουν σαν μετάλλαξη.

Κι αν σε βρουν πουθενά σφαγμένο δεν θα φταίω εγώ. Θα σ' έχουν καθαρίσει οι ξινισμένες, απαισιόδοξες, ηττοπαθείς χάθηκε-η-επικοινωνία-κι-ο-ρομαντισμός βλαμμένες αδερφές επειδή πήγες να καταστρέψεις τη σκληρά αποκτημένη κλαψομουνίασή τους.

Στα διάλα! Άκου ευτυχισμένος!

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 guests και κανένα μέλος