Οι Δυο Νεράιδες

Δένομαι και πληγώνομαι

καλησπερα ομορφη μου νεραιδα.

παιρνω το θαρρος να σου γραψω αυτο το μυνημα γιατι θα ηθελα να με βοηθησεις και βαριεμαι να τρεχω σε ψυχολογους κι ετσι ειπα μπας και μπορεσεις εσυ. ονομαιζομαι κωνσταντινος ειμαι 22 ετων και ζω στην αθηνα περηπου 2 χρονια. καταλαβα οτι ειμαι γκει απο τα 13 οπου και το ειπα στην μητερα μου που ευτηχως δεν εχει κανενα προβλημα απλα μου ειπε να προσεχω. πιστευω οτι ειμαι πολυ ατυχως σε θεματα σχεσεων. δεν ειμαι το ατομο που ψαχνει να πηδηχτει αριστερα και δεξια το μονο που εψαχνα παντα ηταν να βρω καποιον ανθρωπο να τον αγαπησω και να με αγαπησει πραγματικα να δημιουργησουμε κατι ομορφο και σταθερο οτι το καλυτερο να εχεις καποιον να σε αγαπαει και να σε νοιαζετε. εχω γνωρισει πολλα αξιολογα ατομα με τα οποια ημασταν μαζι μονο για λιγους μηνες. το προβλημα μου ειναι οτι οι σχεσεις που κανω δεν διαρκουν πολυ και δεν ξερω το γιατι. το κακο με εμενα ειναι οτι δενομαι πολυ ευκολα με τους ανθρωπους και μετα πληγωνομαι παρα πολυ. τι να κανω βοηθησε με .

Κωνσταντινος


Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να γράφεις με κεφαλαία γιατί και εύκολα δεν διαβάζονται, αλλά και θεωρούνται ιδιαίτερα αγενή γιατί στην σημειολογία του Διαδικτύου σημαίνουν ότι ουρλιάζεις.

Το δεύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις ότι δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι ερωτικές σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον που να σου αρέσει (ακόμη πιο δύσκολο, να σε ξετρελαίνει) και είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις μια μακροχρόνια σχέση. Σε αυτό δεν φταίνε πάντοτε οι άλλοι. Μπορεί να φταίμε και εμείς.

Δεν μπορώ να ξέρω τι πάει στραβά στις δικές σου περιπτώσεις. Βάλε τα κάτω και σκέψου τι θα μπορούσες να έχεις κάνει διαφορετικά, τι λάθη έκανες, γιατί διαλύθηκαν οι σχέσεις που είχες. Και προπαντός μην παραιτείσαι. Συνέχισε να ψάχνεις.

Καλά κάνεις που δένεσαι με τους ανθρώπους, αυτό είναι και το νόημα των σχέσεων. Αν ήταν να μην δενόμασταν, καλύτερα να καθόμασταν σπίτι μας και να παίζαμε το πουλί μας. Και δεν πειράζει που πληγώνεσαι, κανείς δεν πέθανε από τα βέλη του έρωτα. Το πολύ πολύ να γίνεις πιο δυνατός και να μάθεις ότι στη ζωή δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα (εκτός από το κρεβάτι μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που μάλλον δεν σε απασχολεί αυτή τη στιγμή).

Κουράγιο!

Η Καλή Νεράιδα


Κωνσταντινούκο μου,

Τα κεφαλαία σού τα έκανα μικρά. Φρόντισε μη σου κάνω και τα τρία δύο, έτσι κι αλλιώς σε αχρηστία είναι απ' ό,τι καταλαβαίνω.

Είσαι 22 χρονών και κλαις; Θα σου τελειώσουν τα δάκρυα και μετά τι θα κάνεις στα σαράντα; Θα δανείζεσαι από άλλους; Θα ζητιανεύεις «δώστε μου καλέ λίγα δάκρυα να χύσω, γιατί τα έχυσα όλα μικρός αντί να χύνω άλλα πράγματα» κι ο κόσμος θα σε περιφρονεί σαν σκουπίδι μη ανακυκλώσιμο.

Ρώτησα τον Θεό που έχει βάλει την παραγγελία σου για μόνιμη, μακρόχρονη σχέση με γκαράζ στην πιλοτή και μου είπε ότι του 'χουνε τελειώσει αυτές. Αν γουστάρεις, έχει ετοιμοπαράδοτη μια σχέση έξι μηνών μ' ένα παιδάκι να το φας στο κρεβάτι! Δεν σου κάνει; Θες κάποιον για να γεράσεις μαζί; Ε όπως πας, μέχρι τα είκοσι πέντε θα είσαι έτοιμος για ιαματικά στην Αιδηψό.

Σταμάτα ν' ασχολείσαι με το μέλλον. Ασχολείται αυτό μαζί σου; Φτιάξε ένα όμορφο παρόν μ' ό,τι και μ' όποιον σου κάθεται και το μέλλον θα 'ρθει μόνο του. Ας κάνει κι αλλιώς.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 189 guests και κανένα μέλος