Οι Δυο Νεράιδες

Μη φοβού!

 

Γεια σας Νεραιδες του internet,

Είμαι 18 και εχω αρκετα προβλήματα όσον αφορά την σεξουαλικότητά μου. Όχι προβλήματα με τους φίλους μου. Προβλήματα με τους συγγενείς μου. Νομίζω ότι φαίνεται τι είμαι και ποια είναι η συμπεριφορά μου. Αυτό που πιστεύω ότι δεν θα φανεί εαν ανοίξω το στόμα μου στους γονείς μου είναι η κατανόηση. Εκτός του ότι θα τρελαθούν δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν. Γι' αυτό δεν είμαι σε θέση να το ρισκάρω. Όχι τώρα τουλάχιστον. Το ξέρω πως δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν και πουθενα να αποκαλυψω την προσωπικη μου ζωή αλλα νιωθω πως εγκλωβλίζομαι ψυχολογικά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να «έρχονταν ας πούμε από μόνοι τους» και να μου έκαναν πιο εύκολο αυτό μου το πρόβλημα. τότε δεν θα φοβόμουν.

Όσον αφορά δε την κοινωνία είναι αρκετά κλειστή όσο κλισε και να ακουγεται αυτό. Είναι κλειστη. Οι φιλοι μου, τουλαχιστον καποιοι απο αυτους με εχουν δεχθει. Καποιοι άλλοι των οποιων οι αποψεις γνωριζω πως δεν ανταποκρινονται στις δικες μου δεν προκειται να το μαθουν. Ετσι λεω μεσα μου. δεν θελώ να τους χασω.

Απο την αλλη θεωρω πως ενας gay δικαιουται να ζησει τον ερωτα με εναν αλλο ανδρα. Δεν το δικαιουται; Το ερωτημα ομως είναι: «δεν θα πρεπει να φοβαται;» Φοβος μην τον δουν, φοβος μην αποκαλυφθει, φοβος για το ενα, φοβος για το αλλο! Πιστευω πως θα πρεπει να ζησω τον ερωτα μακρια απο την πολη μου, σε καποιο αλλο μερος, στο οποιο δεν θα γνωριζω κανεναν και κανεις δεν θα ανοιξει το στομα του. Επιπλεον αγαπαω πολυ τα παιδια. Θελω πολυ να κανω παιδιά στο μελλον. Θελω πολυ οικογενεια. οπως ολοι οι ανθρωποι. Δεν μπορω ομως να κοροιδεψω καμια κοπελα στο μελλον, μονο και μονο γι' αυτο! Αν το κανω δεν θα εχω ματια να την αντικριζω καθημερινα.

Αυτο το προβλημα εχω, μεσα στο οποιο εμμεσως τιθενται ερωτηματα. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο ή ασοβαρο, πραγματικο η μονο αληθοφανες αλλα αυτο ειναι και περνω δυσκολα γι' αυτό!

Ελπιζω να περασατε σουπερ στις διακοπες σας γλυκες νεραιδες. Καλη συνεχεια. Θα περιμενω μια συμβουλη σας! Ευχαριστω!!!

Μίμης


Γεια χαρά προβληματισμένο παιδί,

Ναι, πέρασα τέλειες διακοπές κοντά σ' έναν γκουρού που με έβαζε και έκανα ασκήσεις γιόγκα 10 ώρες τη μέρα. Αυτή τη στιγμή είμαι το κορίτσι-λάστιχο και σκοπεύω να παραμείνω έτσι μέχρι τα βαθιά μου γεράματα (τα 500-600 δηλαδή). Αυτός ο γκουρού λοιπόν, μας έλεγε διάφορα πράγματα (ας πούμε, πιο ψηλά το πόδι, πιο δεξιά το κεφάλι, τώρα δέσου κόμπο και τέτοια), αλλά μας έλεγε συνέχεια και «μη βιάζεσαι». Αυτό λοιπόν θα επαναλάβω και σε σένα όχι βέβαια ως γκουρού της γιόγκα, αλλά ως διάσημη γκουρού των αισθηματικών.

Μη βιάζεσαι πουλάκι μου, είσαι μόνον 18 Μαΐων. Με το μαλακό. Αν τα πράγματα είναι τόσο στριμόκωλα στη πόλη σου, περίμενε μέχρι να περάσεις σε κάποια σχολή, να φύγεις από το στενό μαρκάρισμα των γονιών και τα πράγματα θα πάρουν από μόνα τους τον δρόμο τους. Φυσικά και δικαιούσαι να ζήσεις έναν και δύο και εικοσιπέντε έρωτες με ισάριθμα (ή και περισσότερα) αγόρια, και θα τους ζήσεις μην ανησυχείς.

Όσο για το θέμα των παιδιών, τι πρεμούρα είναι αυτή! Από πότε σκοπεύεις να τα αποκτήσεις; Από αύριο, μεθαύριο; Είναι επείγον θέμα που πρέπει να το λύσουμε εδώ και τώρα;

Ηρέμησε, να βρεις πρώτα τον δρόμο σου, να γνωρίσεις μερικούς έρωτες, να σκεφτείς τη ζωή από τη καλή και από την ανάποδη και αν συνεχίσουν να σε ενδιαφέρουν τα παιδιά, θα βρεθεί η λύση. Πολύ σωστά σκέφτεσαι ότι είναι ανέντιμο να κοροϊδεύεις τη γυναίκα σου και να κάνεις διπλή ζωή στη ζούλα, αλλά και γι αυτό υπάρχει λύση. Η μαγική λέξη και εδώ είναι πάλι το «μη βιάζεσαι». Δεν θα βρεις όλες τις απαντήσεις τώρα, απλούστατα γιατί δεν χρειάζεται. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Στο μεταξύ θα μαζέψεις εμπειρίες από την ζωή σου και πράγματα που τώρα που φαίνονται βουνό, θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο άγχος. Για να καταλάβεις, τώρα που σου γράφω στέκομαι ανάποδα με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια στον ουρανό. Πριν έναν χρόνο μου φαινόταν αδύνατο. Τώρα το κάνω και χασμουριέμαι.

Ηρέμησε. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Φιλάκια,

η Καλή Νεράιδα


Μεγάλε μικρούλη Μίμη,

Θα σου απαντήσω στα γρήγορα γιατί βιάζομαι να πάω στο ΚΑΤ που έχουν την Καλή Νεράιδα και προσπαθούν να τη συναρμολογήσουνε μετά τη γιόγκα.

  • Φίλοι που δεν ξέρουν για ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου όσο ο έρωτας και το σεξ δεν είναι φίλοι. Είναι γνωστοί, γνωριμίες, άσχετοι. Δεν πρόκειται να τους χάσεις γιατί δεν τους είχες ποτέ. Αν βέβαια όντως σε απορρίψουν, που δεν είναι και σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να αδιαφορήσουν που είσαι γκέι, έχουν δικά τους προβλήματα, με τα δικά σου θ' ασχολούνται;
  • Φόβος να είσαι ο εαυτός σου; Ποτέ μη φοβηθείς να είσαι ο εαυτός σου! Και μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να ντραπείς! Είσαι γκέι και είναι σούπερ! Έχεις αδέρφια σ' όλη την υφήλιο! Διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε η 16χρονη (της ρίχνεις και δυο χρόνια) στο 10%: Το πώς το δεχόμαστε εμείς επιδρά και στους άλλους. Πιθανώς θ' αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα αλλά σίγουρα δεν θα είναι τραγικά!
  • Για τους δικούς σου: άστο προς το παρόν, όπως λέει κι η Νεράιδα-Κόμπος. Κάποια στιγμή μάλλον δεν θα σε νοιάζει τόσο πολύ.
  • Για ποια κοινωνία μιλάς και λες ότι είναι κλειστή; Υπάρχουν πολλές κοινωνίες σ' αυτή τη χώρα. Όλοι μας ζούμε λίγο-πολύ σ' ένα συγκεκριμένο κύκλο, συνήθως με ανθρώπους όμοιου κοινωνικού, οικονομικού επιπέδου και, το σημαντικότερο, όμοιας νοοτροπίας. Διάλεξε εσύ σε ποια κοινωνία θέλεις να ζήσεις. Την κλειστή, με τις παρωπίδες, που γαμιέται στα κρυφά κι ύστερα κράζει όσους το λένε; Δεν ζούμε όλοι σ' αυτή. Βρες ανθρώπους που γουστάρεις και σε γουστάρουν και φτιάξε τη ζωή σου μ' αυτούς.
  • Για τα παιδιά: Φυσικά και θα κάνεις οικογένεια αν το θες. Μ' ένα άλλο άντρα. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια αντρών που δημιουργούν οικογένεια και υιοθετούν παιδιά (ή τα κάνουν με παρένθετη μητέρα). Μην ακούσω αηδίες ότι δεν θα μεγαλώσουν τα παιδιά με σωστά πρότυπα, γιατί αυτά είναι μαλακίες άσχετων, που δεν ξέρουν για τι μιλάνε. Διάβασε εδώ: Οι γκέι είναι καλοί γονείς! Πρώτον είδαμε και τα παιδιά που μεγαλώνουνε με «σωστά» πρότυπα, μη χέσω - όλα μάλαμα και τρισευτυχισμένα βγαίνουνε. Δεύτερον, έχουν γίνει έρευνες σε πολλές χώρες και έχουν δείξει ότι τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών βγαίνουν μια χαρά. Μέχρι να φτάσεις σε ηλικία παντρειάς, θα έχει κατοχυρωθεί και νομικά το δικαίωμά σου, τυχερούλη. Αλί σ' εμάς τις γριές (στην Καλή Νεράιδα αναφέρομαι, γιατί εγώ είμαι ακόμη στο -πλαστικό- άνθος της νιότης μου).

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος