Οι Δυο Νεράιδες

Κόλλησα

Kαλή και καλύτερη Καλησπέρα από την Γερμανια.

Και εγώ από την ίδια παρέα και εγώ με γκομενοπρόβλημα. Εκει που γκαντεμιαζα την ζωή μου Αυγουστιατικα που κανονικα θα πρεπε σαν γνησιος Ελληνας να είμαι σε κάποια παραλία και να μαυριζω την κορμάρα μου, μου κατσε μια φαση και τρεχω και δεν φτανω. Εχω μια κοπελιτσα Γερμανιδουλα για γκομενα και ειμαστε κατι αιωνες μαζι, τρελο κερατο δεν εχει φαει αλλα τουλάχιστον ένα χρόνο δεν ειχα πάει με καμιά άλλη. Και τυχαίνει να γνωρίσω την προηγουμενη μια Κρητικιά που με εστειλε στον παραδεισο μιλαμε.

Δεν ήταν μονο η εμφανιση Αν και ηταν πολύ ομορφη, ο τρόπος της, το βλέμμα της, τα χείλη της ΟΛΑ πανω της με τρέλαιαναν. Την Κρητικια την επιασα απο την αρχή οτι ήθελε να κανουμε κάτι αλλα δεν ηθελα να κερατωσω την δικια μου, αλλα επειδη δεν γουσταρα να της πω κιολας οτι εχω γκομενα το πουλαγα ιστορια οτι και καλα δεν θελω να σε πληγωσω και οτι ολα κοστιζουν συναισθηματικα κτλ, ε την τελευταια μερα πριν φυγει για Ελλαδα δεν αντεξα και την εκανα την μαλακια και την πηδηξα και απο τοτε εχω κολλησει. Τι γυναικαρα Θεε μου, τι κορμί, τι δέρμα, τι μάτια.. τα είδα ολα ρε παιδια.

Το βραδυ αφου κοιμηθηκαμε μετα τις 4 ωρες που το καναμε μου ειπε να με παρει μαζι της στην Κρητη και να με κρυψει στην βαλιτσα. Μου ειπε ενα καρο γαματα πραγματα και της ειπα, πες μου οτι με θες και θα κανω την διαδρομη Δρεσδνη - Ρεθυμνο Πατήσια-Παγκράτι και θα το κανω.. Και με το που πατησε το ποδαρακι της Ελλαδα, ουτε φωνη ουτε ακροαση, εχω στειλει μηνυματα στο κινητο αλλα μου απαντησε 2 φορες και αυτο σε πολυ τυπικο επίπεδο. Πνιγομαι στην δουλειά, δεν είναι οτι έχω κατι μαζί σου. Και τιποτα μεχρι που σημερα της εστειλα ενα μεηλ και της λεω οτι εξηγησε μου γιατι δεν μου μιλας χωρις δικαιολογίες κτλ και ακομα και αν δεν θες να σου ξαναστειλω, πες μου το και θα το κανω.. Καμια ιδεα.. Να παω Κρητη να την βρω?

 


 

Α, δεν πάμε καλά με τη Γερμανία! Τέτοιο ρεύμα έχω η πουτάνα και δεν το ξέρω; Να ανοίξω παράρτημα Βερολίνου στο Zoo, στην Alexanderplaz, κάπου κεντρικά για την γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας. Άσε που σκέφτομαι να αρχίσω Γερμανικά εξ' επιφοιτήσεως (ταχύρρυθμο) για να με καταλαβαίνετε καλύτερα εσείς οι γερμανοπαθείς.

Λοιπόν στο πρόβλημά σου: Νομίζω ότι έχεις λαλήσει και γι αυτό φταίει ο ασυνήθιστος συνδυασμός χαμηλού βαρομετρικού, φάσης της σελήνης και μόλυνσης του Έλβα που σημειώθηκε στα μέσα Αυγούστου στην Δρέσδη. Έτσι μου είπε τουλάχιστον η μαγική μου σφαίρα, την οποία μετά από μεγάλο αγώνα ξαναπήρα πίσω από την «Καλύτερη» (μη χε...) που μου την είχε βουτήξει πέρσι τον Μάιο. Ναι, είναι και κλεπτομανής, τώρα το ξέρετε όλοι και όλες!

Όπως έλεγα λοιπόν, βασανισμένο Ελληνόπουλο, έχεις λαλήσει. Βρήκες το κρητικό «νινί» και έπαθες «νινόπλακα». Το λέει ο λαός: «παπούτσι από τον τόπο σου». Αν μάλιστα δεν είναι μπαλωμένο, αλλά του κουτιού, ε, τότε τα χάνεις εντελώς. Αυτό έπαθες και εσύ και τώρα τα τραβάω εγώ.

Θα σου τα πω έξω από τα δόντια και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να πηδήξεις από το μπαλκόνι με την άδειά μου, αλλά κατά προτίμηση να είναι ψηλότερα από 6ου ορόφου. Η Κρητικιά ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Εσύ δεν ξέρεις. Είστε 2.000 χμ. μακριά, θέλετε τρία αεροπλάνα για να φτάσετε ο ένας τον άλλο, τι ακριβώς θέλεις να κάνετε; Να φάτε τα λεφτά σας στον ΟΤΕ/Deutsche Telekom; ή στις αεροπορικές εταιρείες; Να κάνετε σεξ μέσω Skype και να κουφαθείτε από τη μαλακία; Να φοβάστε να ξενογαμήσετε μήπως και «απατήσετε» ο ένας τον άλλο; Και εσύ να λες 800.000 ψέματα το λεπτό στη Γερμανίδα; Άσε που μπορεί η Κρητικιά να είναι δεσμευμένη, λογοδοσμένη, παντρεμένη. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό στη Κρήτη! Θες να έρθουν τα 8 αδέρφια της από το Ρέθυμνο στη Δρέσδη και θα σε κάνουν φέτες; Όχι, δεν θέλεις.

Ως εκ τούτου, ηρέμησε, κάνε καμία ντουζίνα παγωμένα μπάνια, τράβα πέντε-έξι απανωτές μαλακίες για να ελαττώσεις το φορτίο σπέρματος που κατά τα φαινόμενα σου έχει ανεβεί μέχρι τον εγκέφαλο και βάλε τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Η Κρητικιά έφυγε, η «ιστορία» σας τελείωσε, γιατί στην πραγματικότητα δεν ήταν καμία ιστορία ή κανένας δεσμός, απλώς μερικά καλά γαμήσια, τίποτε παραπάνω. Σύνελθε και συνέχισε τη ζωή σου (με τη Γερμανίδα ή χωρίς, εσύ αποφασίζεις). Και φυ-σι-κά να μην πας στη Κρήτη να την βρεις έτσι όπως είσαι τώρα σε ημίτρελη κατάσταση, εκτός αν θέλεις να σε θεωρήσει απελπισμένο λιγουρομαλάκα και μουνόδουλο (που δεν είσαι. Είσαι; ).

Η συνετή Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητέ Ανώνυμε

Κάνε ό,τι νομίζεις! Έτσι κι αλλιώς, αυτό κάνεις μέχρι τώρα. Κι αν δεν φας το κεφάλι σου τώρα, θα το φας σίγουρα σύντομα στο μέλλον. Θα φροντίσω εγώ γι' αυτό, στέλνοντάς σου κατάρα δίφυλλη με κούριερ. Άκου εκεί «κοπελίτσα Γερμανιδούλα»! Ούτε σε κανισάκι ν' αναφερόσουνα! Που διακοσμητική την έχεις τη Γερμανίδα, να περνάς την ώρα σου, ελεεινό ανθρωπάριο της λάσπης.

Κοίτα χαμηλά, κάτω. Πιο κάτω ντε! Στο πάτωμα. Εκεί κάτω σέρνεται η ηθική σου κι η συνείδησή σου. Αν κι η τελευταία πέθανε επιτέλους μετά από άνισο αγώνα με το πουλί σου. Πουθενά τύψεις για τη «Γερμανιδούλα». Εμ ποιος τις έχασε για να τις βρεις εσύ;

Κακομοίρη μου, να δεις πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει (ναι, στο πουλί σου αναφέρομαι) και ό,τι κάνεις θα σου κάνουνε. Κι αυτά δεν σ' τα λέει καμιά ηθικιά θεούσα. Είμαι υπέρ του να ξενογαμάς και να το χαίρεσαι, αλλά όχι πίσω απ' την πλάτη της «κοπελίτσας», αντράκι του γλυκού (με μπουρμπουλήθρες, λόγω Γερμανίας) νερού.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 guests και κανένα μέλος