Οι Δυο Νεράιδες

Πρώτος έρωτας vs τελευταίος έρωτας

Αγαπητές Νεράιδες.

Με λένε Γιάννα και με σύστησε σε εσάς η κοπέλα που τα είχε με την καθηγητρία της στο Γερμανικό πανεπιστημίο... Οπώς ίσως βλέπετε και εγώ απο το πανέμορφο Βερολίνο σας στέλνω που &%^$# την καταδίκη μου κάθομαι εδώ Αυγουστιατικα... Λοιπόν ακούστε προσεχτικά το δικό μου πρόβλημα.. Εδω στα ξένα είχα σχέση με ενα κύριο κατα πολύ μεγαλύτερο μου Γερμανό αλλά μιλαμε μια σχέση apisteytable -διηρκησε 3 1/2 χρονια, σεβασμός, πχίοτητα, εμπιστοσύνη τρυφεράδα και ΠΡΟΔΕΡΜ. Εκεινος χωρισμένος, οικονομικα ψιλοσκατά γιατι η πρώην του γυναικά τον άρμεγε κανονικά και λιγάκι φρικαρισμένος που πάω τι κάνω, είμαι 42 είσαι 24..

Αποφασίσαμε, κυρίως αποφάσισε να χωρίσουμε γιατι είχαμε προβλήματα οπως το οτι εγω ακόμα σπουδάζω, οτι ήθελε να χωρισουμε για να εχει μια συντροφο και μπορει με μενα να περναει καλά και να τον τρελαινω σαν κοριτσόπουλο αλλά θέλει μια γυναίκα συντροφο να βρει να κατασταλαξει και να πινει χαμομηλο, αλλά το κυριότερο λέει οτι καλύτερα να χωρίσουμε τωρα παρα μετά να τον κερατώνω και να μην το χωρίζω απο λύπηση.. Επειδη δεν το καταφερναμε το σουηδικό μοντέλο αποφάσισα να παω σε άλλη πολη και να μείνω με την ξαδέρφη μου και να στρωσω τον κ$4λο μου κάτω να διαβάσω για την εξεταστική και να τον ξεπεράσω με διαβασματοθεραπεία.

Και ξαφνικά σκάει απο το πουθενά ο πρώτος μου έρωτας που χωρίσαμε γιατί είμασταν μικρά και βλαμένα και φερόμασταν ηλίθια, Ο Μανος εμαθε πως χωρίσα απο το facebook και εκανε την πρωτη κινηση να επικοινωνησει μαζι μου και οταν ημουν για μια εβδομαδα Αθηνα βγαιναμε στο φιλικο και την τελευταια μερα μου σκασε το παραμυθι πως με θέλει, και πέφτει στα πατώματα για μένα και σε ένα συνέδριο που θα μαι τον άλλο μήνα κανόνισε να έρθει και εκεινος δηθεν ταχα μου και μου το είπε και καλά σαν έκπληξη.

Θα είναι μεγάλη μαλάκια να κάνω κάτι με τον Μανο ενώ εγω ξερω οτι αν μου λεγε ο Γερμανος σε θελω πίσω θα τα παράταγα ΟΛΑ και θα τρεχα? Μηπως επειδη έχει περάσει μόλις 1 μήνας δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα τον χωρισμό μας και σε λιγο καιρο ουτε που θα μου κανει αισθηση? Η Μηπως πρέπει να κοιτάξω και γω να περάσω καλά και να χαλαρώσω λιγάκι, να μην σκεφτομαι και εγω σαν 40αρα δεν κανει αυτο δεν κανει εκεινο και να περάσω καλά με το παληκαρι και βλεπουμε?

Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην πέσω στην εκτίμηση του Γερμανου και με θεωρησει ανηθικη ή ανώριμη οταν μαθει οτι εκανα κατι με καποιον που μεχρι και πριν απο ενα μηνα βλαμμενο τον ανεβαζα προβληματικό τον κατέβαζα...καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου, δεν μπορώ να φανταστω τον εαυτό μου με άλλον άντρα περα απο τον Οlaf και ας είναι μεγαλύτερος και ας είανι σε 15 χρονια 57 και εγω μολις 39..

Γιαννα


Φιλενάδα γεια χαρά,

Διάβασα δύο φορές το γράμμα σου, όχι εντυπωσιασμένη από την ρέουσα γραφή και την πλοκή του σεναρίου, αλλά για να καταλάβω ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Αφου μου λες ότι έχεις χωρίσει με τον Γερμανό (και μάλιστα από δική του πρωτοβουλία και επιμονή), τι στο καλό βασανίζεις το μυαλό σου με παπαριές τύπου «απατώ τον άντρα μου». Τι στο καλό σε νοιάζει πια τι σκέφτεται ο Γερμανός; Θα βάλεις τη ζωή σου σε γύψο και θα τα περνάς όλα από ψιλό κόσκινο μην τυχόν ο Γερμανός σκεφτεί, πει, νομίσει. Ο οποίος σε χώρισε; Πας καλά;;;

Άντε κάνε ό,τι θες παιδάκι μου, με όποιον ή όποιους θες, όποτε θες σε όποιον συνδυασμό σε καυλώνει και σταμάτα να ασχολείσαι με σαχλαμάρες. Δεν χρωστάς εξηγήσεις σε κανέναν απολύτως, πολύ δε περισσότερο σε έναν πρώην. Κούλαρε!!!

Η κουλαριστή Καλή Νεράιδα


Γεια σου Γιάννα,

Τι να σου πω, παιδάκι μου. Εγώ είμαι πάντα της άποψης ότι μπορείς να έχεις και το σκυλί χορτάτο και την πίτα ολάκερη, αλλά να θυμάσαι ότι το σκυλί κάποιος πρέπει να το βγάλει βόλτα!

Μια χαρά σ' τα είπε η Καλή Νεράιδα (ωχ, πρέπει να 'μαι άρρωστη). Απ' την άλλη, αφού είσαι ερωτευμένη με τον Όλαφ, κράτα και τον έναν παίξε και με τον άλλον. Κάποια στιγμή θα εξαντληθείς συναισθηματικά κι η απόφαση θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Μην ξεχνάς ότι ο έρωτάς σου για τον Ολαφάκο θα περάσει όταν ζμπαραλιαστείς από καινούργιο έρωτα. Βουρ στον Μάνο, που έχει και πόντους νοσταλγίας.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 guests και κανένα μέλος